Matrassen 160x200cm

Toont alle 11 resultaten

Matras 160×200 cm

Een matras van 160×200 past perfect op een bed in dezelfde afmeting. Kijk en vergelijk hier het aanbod tweepersoons matrassen van 160 bij 200 cm!

Waarom een matras van 160×200?

Een matras is een belangrijk onderdeel van uw leven. Mensen slapen namelijk gemiddeld 1/3e van hun leven en dan is een goed matras een vereiste om elke dag weer goed en uitgerust wakker te worden. Een goed matras laat uw spieren ontspannen en biedt uw lichaam goede ondersteuning tijdens uw slaap. Een matras 160×200 is een heerlijk 2 persoons matras dat ervoor zal zorgen dat u uitgerust wakker wordt. Het matras 160×200 is geschikt voor een bed in dezelfde afmeting. In een bed 160×200 cm heeft u genoeg bewegingsruimte om comfortabel (met z’n tweeën) te slapen, zonder dat het bed alle ruimte in de kamer inneemt.

Welk voordeel heeft een schuimmatras?

De volschuim matrassen zijn matrassen die volledig uit schuim bestaan. De meest gebruikte en meest comfortabele schuimsoorten zijn het koudschuim matras en het traagschuim matras. Het koudschuim matras absorbeert vocht zeer goed, kan veel gewicht aan en biedt een goede ondersteuning van het lichaam. Het traagschuim matras wordt zacht wanneer het warm wordt en zal zich vervolgens vormen aan uw lichaam. Hierdoor wordt uw lichaam goed ondersteund en zult u optimaal ligcomfort ervaren.
Ook hebben wij latex en polyether matrassen. Het latex matras is flexibel en rekbaar en doordat deze matrassen veerkrachtig zijn, bieden ze een goede ondersteuning. Het polyether matras is erg warm en zal zich minder snel vormen naar uw lichaam. In het reguliere assortiment zijn al deze matrassen in verschillende prijsklassen beschikbaar. Ook kunt een keuze maken tussen verschillende merken matrassen, zoals Dunlopillo, Vitality Pur en eigen merken.

Wat is het verschil tussen traagschuim en koudschuim matrassen?

Wie op zoek gaat naar een nieuw matras, loopt vaak tegen de keuze in het type matras aan. Gaat u voor een traagschuim of koudschuim matras, of kiest u alleen een traagschuim topper of koudschuim topper? Er is wel degelijk verschil tussen deze materialen. Zo is koudschuim veerkrachtig en dat blijft het ook wanneer het warm wordt en u erop ligt te slapen. Koudschuim geeft dan ook onder alle omstandigheden tegendruk en steun. Traagschuim daarentegen is niet veerkrachtig en geeft geen tegendruk. Als u op een traagschuim matras 160×200 ligt te slapen, maakt het traagschuim een ‘mal’ van de slaper. Hierdoor heeft u geen last van drukpunten.
Naast dit verschil ventileert koudschuim beter dan traagschuim matrassen, omdat het niet vervormt onder invloed van warmte. Hierdoor zijn koudschuim matrassen ook koeler. Welk type matras beter is, is helemaal aan u. Een goede nachtrust heeft u op een matras wat voor u fijn ligt. Er zijn veel verschillende matrassen. Vinden u en uw partner alletwee een ander type matras fijn? Dan kunt u kiezen voor een split topper. De een kiest een traagschuim topper en de ander een koudschuim topper. Zo hebben jullie beiden een fijne en goede nachtrust en een ander topdekmatras.

Hoe koop je een tweepersoonmatras online?

U kunt voor uzelf het zoeken naar een matras erg eenvoudig maken. Op onze site kunt u de filters gebruiken, die u helpen in uw keuze naar het juiste matras. Bij de filters kunt u bijvoorbeeld de afmeting, hardheid en het soort matras 160x200cm wat u wenst aanklikken. Daarnaast kunt u kiezen voor koudschuim matrassen of traagschuim matrassen. Wanneer u heeft aangeklikt welke wensen u heeft voor een matras, komt er een overzicht met de matrassen die aan uw wensen voldoen. Vervolgens kunt u uw gewenste product in het winkelmandje plaatsen, waarna u kunt genieten van een matras dat bij u past.
Naast de 160×200 matrassen vindt u bij ons ook matrassen met andere afmetingen. Ga bijvoorbeeld voor een eenpersoons matras 90×200. Matrassen kopen? Dat doe u natuurlijk bij Bedden.nl!

Wat is het beste matras?

Een matras moet u de juiste ondersteuning bieden en zich aanpassen aan uw lichaamsvormen. Het beste matras biedt u zo veel ondersteuning, dat uw ruggengraat nog horizontaal zou zijn wanneer u op uw zij slaapt. In hoeverre dit gebeurt, ligt aan de stevigheid van uw matras. Bedenk goed of uw voorkeur uitgaat naar een koud of warm matras, of u ’s nachts veel transpireert en welke hard- of zachtheid u wenst. Het beste matras kiezen is erg belangrijk en daarom is het verstandig om u goed te laten adviseren bij de aankoop van een nieuw matras. Wanneer u behoefte heeft aan advies, kunt u ons bereiken via telefoon, e-mail of de chatfunctie op de website op werkdagen van 09.00 tot 17.00. Wij helpen u graag bij het vinden van het beste matras.