Bamboe dekbedden

Bamboe dekbedden

Niet alleen zijn de bamboe dekbedden erg zacht, ze zijn ook erg goed voor iedereen die het snel warm heeft in bed en daarnaast zijn ze ook nog eens anti-allergisch. Wij bieden u deze veelzijdige dekbedden aan in ons ruime assortiment.
  • CBW Erkend
  • Beste prijsgarantie
  • Achteraf en in 3 termijnen betalen mogelijk
  • 5 jaar garantie

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 020-2624202 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: [email protected]

Bamboe dekbedden

Bamboe dekbedden zijn zeer hygiënisch en daarom ook uitermate geschikt voor mensen die tijdens de slaap veel last hebben van transpireren. Bamboe is een antibacterieel product en voorkomt dat bacteriën gemakkelijk kunnen worden verspreid. Een bamboe dekbed heeft hierdoor het vermogen lichaamsvocht direct op te nemen en af te voeren. In verhouding neemt een bamboe dekbed drie tot vier maal meer vocht op dan katoen en dit biedt u diverse voordelen. Bamboe dekbedden zorgen dan ook voor een droog en aangenaam gevoel.

Bamboe dekbedden hebben meer voordelen

Bamboe dekbedden hebben, naast de uitstekende opname van vocht, uiteraard meer voordelen. U kunt een bamboe dekbed kopen wanneer u last heeft van allergieën die u tijdens uw slaap kunnen hinderen, als huisstofmijtallergie of huidallergie. Een bamboe dekbed is milieuvriendelijk en economisch. Het is zeer duurzaam, waardoor u jarenlang kunt genieten van het uiterst zachte dekbed. Deze dekbedden worden met de grootste zorg gemaakt en tijdens het productieproces wordt er aan ieder detail de benodigde aandacht besteed. Hierdoor vindt u altijd de beste kwaliteiten in een bamboe dekbed.

Online bestellen

Heeft u interesse in een heerlijk zacht, comfortabel en hygiënisch dekbed van bamboe? Dan kunt u bamboe dekbedden uiteraard direct online bestellen in de webwinkel van Bedden.nl. U kunt diverse bamboe dekbed exemplaren terug vinden in het ruime assortiment van de webshop. Uiteraard kunt u in de webwinkel ook terecht voor uitstekend beddengoed, waaronder ook beddengoed dat goed geschikt is voor mensen met allergieën. U krijgt uw aankopen op korte termijn bezorgd, zodat u spoedig kunt genieten van het comfort van uw nieuwe bamboe dekbed en beddengoed.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.