Bedden

Bedden

Een bed moet bij uw persoonlijke smaak en interieur aansluiten. In ons diverse en grote assortiment zult u uw droombed snel vinden en kunt u het eenvoudig online bestellen.

 • Beste prijsgarantie
 • Achteraf betalen mogelijk
 • Levering
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Bedden

Op Bedden.nl bent u aan het juiste adres voor een uitgebreid assortiment van alle soorten bedden. Bedden.nl verkoopt:

 • Ledikanten
 • Boxsprings
 • Kinderbedden
 • Slaapbanken
 • Vouwbedden
 • Seniorenbedden
 • Stapelbedden
 • Hoogslapers
 • Futonbedden
 • Hemelbedden

Het merendeel van de producten is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren. Zo kunt u altijd uw ideale bed vinden op Bedden.nl. Naast het brede assortiment van bedden biedt Bedden.nl ook andere producten zoals bedtextiel, kussens, dekbedden, matrassen en bedbodems.

De gemiddelde mens spendeert ongeveer 30% van zijn leven slapend in bed, dus het is essentieel om een goed bed te kiezen. Een bed dient te voldoen aan een paar aspecten. Ten eerste dient het bed gevoelsmatig lekker te liggen. Daarnaast is het belangrijk dat het bed optimale ondersteuning biedt aan alle zones van het lichaam en dat het bed niet te diep inzakt. Het bed mag enigszins inzakken, maar moet wel weer uitdeuken zodra u opstaat. Een ander belangrijk punt is dat het bed, de bedbodem en het matras goed op elkaar aan moeten sluiten.

Aanbod

Bedden.nl biedt verschillende soorten bedden. Hier een overzicht van het aanbod. Het overzicht kan u mogelijk helpen met kiezen voor welk soort bed u zou willen gaan. Elk bed wordt kort toegelicht.

Ledikanten

Ledikanten zijn er in allerlei soorten en maten. Er zijn verschillende opties qua bouw van het frame. U kan kiezen voor een houten frame of een metalen frame. Daarnaast kunt u bij een aantal bedden ook kiezen om het bed in een andere kleur te bestellen. Bij het grootste deel van de ledikanten wordt de lattenbodem bijgeleverd. Bij een aantal ledikanten is dit niet het geval, maar kunt u de lattenbodem wel los bijbestellen uit ons ruime assortiment lattenbodems en schotelbodems.

Boxsprings

Deze bedden bestaan uit drie delen: een geveerde box, een matras en een topdekmatras om zo optimaal slaapcomfort te kunnen creëren. De box heeft meestal pocketvering of bonnellvering. U kunt variëren in het soort matras en topdekmatras wat u aan de set toevoegt. Bij de boxsprings heeft u ook nog verschillende opties qua verstelbaarheid. U kunt kiezen uit een vlakke of een verstelbare boxspring en daarnaast is er ook variatie mogelijk in stof en kleur.

Kinderbedden

Ook voor uw zoon of dochter kunt u terecht op Bedden.nl. Er is een ruim aanbod aan kinderbedden in verschillende Disneyvarianten. Mocht u zoon of dochter daar niet van houden biedt Bedden.nl ook een aantal neutrale kinderbedden die in verschillende kleuren geleverd kunnen worden.

Seniorenbedden

Bedden.nl biedt verschillende seniorenbedden aan in het assortiment. Deze bedden zijn hoger dan normale bedden en maken het makkelijker voor mensen die moeilijk in of uit bed kunnen komen. Het in en uit bed stappen wordt op deze manier vereenvoudigt voor mensen die hier moeite mee hebben.

Vouwbedden en slaapbanken

Als u weinig ruimte in huis heeft of altijd een bed klaar wil hebben staan voor een logé is een vouwbed of een slaapbank een ideale oplossing. Bedden.nl heeft er een aantal in het assortiment tegen een goede prijs kwaliteit verhouding. De slaapbanken zijn uiteraard op twee manieren te gebruiken. Als comfortabele bank en als bed.

Hoogslapers en stapelbedden

Bedden.nl biedt ook een aantal stapelbedden. Dit zijn twee bedden boven elkaar die door middel van een constructie verbonden zijn. Ideaal wanneer u weinig ruimte heeft in de (kinder)slaapkamer en er toch twee bedden in nodig zijn. Een hoogslaper is een bed dat door middel van een constructie op een bepaalde hoogte geplaatst is. Hierdoor kan er extra ruimte gecreëerd worden in de slaapkamer. Dit biedt gelegenheid voor het plaatsen van bijvoorbeeld een lage kast of een bureau onder het bed.

Futonbedden

Futonbedden worden vaak gebruikt voor logees, maar zijn ook geschikt voor normaal gebruik. Deze bedden hebben vaak een stevig houten frame en een houten hoofdbord. Vanwege de stevigheid zijn ze eigenlijk voor iedereen geschikt.

Hemelbedden

Bent u op zoek naar wat extra romantiek in de slaapkamer? Dan is een hemelbed de ideale oplossing. Een hemelbed trekt al snel alle aandacht in de slaapkamer naar zich toe en is bepalend voor de sfeer in uw slaapkamer. Door een hemelbed in uw slaapkamer te plaatsen creëert u een romantische en elegante sfeer.

Online bestellen

Bij Bedden.nl kunt u eenvoudig online de mooiste bedden en slaapproducten bestellen. Wanneer u de producten afrekent kunt u kiezen uit één van onze verschillende veilige betaalmethodes. U kunt kiezen voor iDeal, hierbij betaald u door middel van online internetbankieren via uw eigen veilige bankomgeving. U kunt ook kiezen om te betalen met uw creditcard. Daarnaast worden er op Bedden.nl nog twee opties gegeven om achteraf te betalen. U kunt bij bedragen tot €200,- kiezen om te betalen met Afterpay, uw factuur wordt dan verzonden wanneer u het product heeft ontvangen en u dient dan binnen bepaalde tijd te betalen. Voor bedragen vanaf €200 kunt u betalen met Rembours, hierbij dient de betaling voldaan te worden tijdens de levering. Als laatste biedt Bedden.nl de optie PayPal. Mocht u verder vragen of opmerkingen hebben over onze service of over ons aanbod kunt u per email of telefonisch terecht bij onze vriendelijke klantenservice. Zij helpen u op werkdagen tussen 9:00 en 17:30 graag verder.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.