Bedpoten

Bedpoten

Het is belangrijk dat uw bed stevig is en u niet het gevoel heeft dat u er elk moment doorheen kunt zakken. In ons assortiment zijn bedpoten opgenomen die extra stevigheid geven en kwalitatief goed zijn, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw bed.
  • CBW Erkend
  • 5 jaar garantie
  • Gratis topdekmatras
  • Beste prijsgarantie
  • Achteraf en in 3 termijnen betalen mogelijk
  • Levering aan huis 

Bedpoten

Bedpoten zijn zeer belangrijk voor uw bed. Op de eerste plaats is het natuurlijk belangrijk dat de bedpootjes van goede kwaliteit zijn. Het moet niet nodig zijn om heel voorzichtig plaats te nemen op uw bed, omdat u niet zeker bent of de bedpootjes het gewicht nog kunnen dragen. Daarnaast is ook de hoogte van de bedpoten belangrijk. Zeker wanneer u slecht ter been bent of veel last heeft van rugklachten is het prettig wanneer u in een hoger bed slaapt, zodat u er gemakkelijk uit kunt stappen. Het is dan aan te raden te kiezen voor poten die hoger zijn dan gemiddeld.

Bedpoten bepalen de uitstraling

Vaak is het zo dat uw beddengoed voor een deel over de randen van uw bed hangt. Dit zorgt ervoor dat de zijkanten van uw bed in veel gevallen minder tot helemaal niet zichtbaar zijn. Echter, de bedpootjes zijn wel zichtbaar en dit betekent dat de bedpootjes bepalend zijn voor de uitstraling van uw bed. Gaat u bed poten kopen, dan is het goed rekening te houden met de stijl van uw slaapkamer. Heeft u een modern interieur, dan zouden zilverkleurige pootjes waarschijnlijk uitstekend binnen de stijl passen. Echter, is uw slaapkamerstijl meer als landelijk te omschrijven, dan passen houden bedpootjes waarschijnlijk beter.

Een ruime keuze aan bedpootjes

Juist omdat de poten van uw bed de indruk van het bed voor een groot deel bepalen, is het belangrijk dat de poten uitstekend bij het bed en het interieur passen. Bedden.nl biedt u een ruime keuze aan bedpootjes voor uw bed, welke u direct online kunt bestellen. Dus bedpoten voor uw bed kopen? U vindt zeker de pootjes die u wenst voor uw bed.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.