Quilts

Castella

Castella is een nieuw merk op de markt van hoofdkussens en dekbedden. Castella streeft er naar om producten van hoogwaardige kwaliteit te ontwikkelen die bijdragen aan de 'kunst van het dromen'
  • CBW Erkend
  • Beste prijsgarantie
  • Achteraf en in 3 termijnen betalen mogelijk
  • To 5 jaar garantie

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 085-0190302 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: [email protected]

Quilts

Quilts zijn ideale producten voor de koude winters. Heeft u het snel koud in de nachten en bent u op zoek naar een extra deken die u optimale warmte zal bieden? Dan is een quilt een uitstekende keuze. Quilts zijn doorgestikte dekens, welke bestaan uit drie aparte lagen stof welke aan elkaar zijn genaaid middels quilten. Deze drie lagen textiel zorgen ervoor dat de quilt zorgt voor heerlijke warmte. Een warme en zachte quilt kopen doet u eenvoudig bij Bedden.nl. U kunt een keuze maken uit een zeer ruim aanbod van deze heerlijk warme dekens.

Quilts zorgen voor optimaal comfort

Een quilt is niet alleen zeer geschikt voor iedereen die het in de nachten snel koud heeft. Quilts worden ook gebruikt als warme deken op de camping, tijdens een filmpje op de bank of als comfortabel kleed tijdens het picknicken. De dekens zijn multifunctioneel en daarom ook erg geliefd. Bij Bedden.nl kunt u diverse doorgestikte dekens bestellen. In de webwinkel vindt u verschillende kleuren en designs, diverse modellen en afmetingen. Door de ruime keuze kunt u zeker een quilt vinden die uitstekend bij uw smaak past en goed is voor ieder doeleinde.

Waarom Bedden.nl?

Bedden.nl is een webwinkel die u de uitstekende kwaliteit van alle producten waaronder quilts kan garanderen. Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel en dit merkt u aan de kwaliteit, de prijs en de vriendelijke service. Tevens wordt de bestelling van uw quilts altijd snel bezorgd op het gewenste adres. Tot slot biedt Bedden.nl u alles wat u nodig heeft aan beddengoed, boxsprings en ledikanten en mooie en functionele slaapkamermeubels en sfeervolle accessoires. Ontdek het zelf door direct een kijkje te nemen in het uitgebreide aanbod van quilts en andere producten. U bent van harte welkom!