Van hoog naar laag sorteren

5 item(s)

Van hoog naar laag sorteren

5 item(s)

Op maat gemaakte slaapoplossingen

Voor uw topdekmatras op maat, uw samengestelde boxspring of uw op maat gemaakte matras bent u op Bedden.nl aan het juiste adres. Naast ons uitgebreide assortiment met bedden, boxsprings, matrassen, topdekmatrassen en hoofdkussens kunt u namelijk bij ons op maat gemaakte bestellingen plaatsen. Dit is handig wanneer u bijvoorbeeld een nieuw matras wilt in uw caravan of boot, of wanneer u een aantal onderdelen van verschillende boxsprings het liefst zou combineren.

Op maat gemaakte boxspring

Bij ons kunt u boxsprings bestellen in eindeloos veel soorten en maten. Wij kunnen samen met u een boxspring samenstellen die volledig naar uw wensen is. Ten eerste hebben wij een groot aantal boxen, matrassen en topdekmatrassen die samen het slaapsysteem vormen. Deze kunt u bij ons bestellen in verschillende normale afmetingen, maar ook in bijzondere afmetingen. Wilt u bijvoorbeeld een extra lange boxspring van 220 centimeter lang? Dan kunt u deze bij ons samenstellen. Naast het slaapsysteem kunt u ook zelf aangeven wat voor hoofdbord, wat voor bekleding, wat voor kleur en wat voor poten uw ideale boxspring heeft. Wanneer u al uw eisen heeft doorgegeven, zullen wij vervolgens aan de slag gaan om de ideale boxspring voor u samen te stellen! Als u kiest voor een op maat gemaakte boxspring weet u zeker dat u hier lang profijt van zult hebben.

Matras op maat

Wilt u een matras op maat of een topdekmatras op maat voor in uw caravan, vouwwagen of boot? Dan kunnen wij u voorzien van een ideale slaapoplossing! Naast alle standaardafmetingen die wij in ons normale assortiment hebben, kunnen wij ook zorgen voor een matras op topdekmatras dat precies op maat is gemaakt voor u! Als u aan ons doorgeeft wat uw benodigde afmetingen zijn en wat voor matrasvulling u wilt, kunnen wij de beste optie voor u samenstellen. Wat betreft de matrasvulling kunt u kiezen uit pocketvering, koudschuim, traagschuim, latex, comfortschuim of een combinatie.

Wilt u op maat gemaakte matrassen of boxsprings in grote hoeveelheden bestellen? Neem dan ook eens een kijkje op onze pagina over bulkinkoop!