Bedden.nl is vernieuwd!

Wij hebben Bedden.nl overgenomen en direct in een nieuw jasje gestoken. Ons team hecht veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Wij streven naar een duidelijke communicatie, snelle levering en de beste kwaliteit. Heeft u vragen, opmerkingen of tips over een van onze producten of over onze service? Wij horen het graag van u!
 
Traagschuim matrassen, HR/Koudschuim matrassen en de meest luxe toppers en boxsprings in alle soorten en maten. Alles kun je vanaf nu kopen op Bedden.nl!
 
Alle producten hebben de beste kwaliteit met een scherpe prijs. Op zoek naar een stoere boxspring? Boxspring Thor is de perfecte keuze! Liever een boxspring met een zeer luxe uitstraling? Boxspring Hypnos en Zeus zullen de eyecatcher van jouw slaapkamer zijn!
Verder worden al onze matrassen, toppers en boxsprings in Nederland geproduceerd waardoor zij voldoen aan alle strenge regels. 
 
Elke werkdag tussen 09.00 en 16.00 kunt u telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. Geeft u de voorkeur aan mailen? info@bedden.nl is het mailadres waarop u ons kunt mailen.
Wilt u een boxspring liever in het echt zien? Ook dat kan, voor het bezoeken van onze showroom kunt een afspraak maken met onze klantenservice. 
 
Houd onze blog in de gaten want elke vrijdag zal er een interessant topic aan bod komen. Zo krijgt u volgende week bijvoorbeeld te lezen welke 10 tips wij hebben om beter te slapen. Tot volgende week!