Bedden.nl is vernieuwd!

Wij hebben Bedden.nl overgenomen en direct in een nieuw jasje gestoken. Ons team hecht veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Wij streven naar een duidelijke communicatie, snelle levering en de beste kwaliteit. Heeft u vragen, opmerkingen of tips over een van onze producten of over onze service? Wij horen het graag van u!
 
Traagschuim matrassen, HR/Koudschuim matrassen en de meest luxe toppers en boxsprings in alle soorten en maten. Alles kun je vanaf nu kopen op Bedden.nl!
 
Alle producten hebben de beste kwaliteit met een scherpe prijs. Op zoek naar een stoere boxspring? Boxspring Thor is de perfecte keuze! Liever een boxspring met een zeer luxe uitstraling? Boxspring Hypnos en Zeus zullen de eyecatcher van jouw slaapkamer zijn!
Verder worden al onze matrassen, toppers en boxsprings in Nederland geproduceerd waardoor zij voldoen aan alle strenge regels. 
 
Elke werkdag tussen 09.00 en 16.00 kunt u telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. Geeft u de voorkeur aan mailen? hallo@bedden.nl is het mailadres waarop u ons kunt mailen.
Wilt u een boxspring liever in het echt zien? Ook dat kan, voor het bezoeken van onze showroom kunt een afspraak maken met onze klantenservice. 
 
 

Zo kiest u een traagschuim matras

Bent u op zoek naar een traagschuim matras? Dan zijn er heel veel opties. Waar moet u allemaal op letten bij het aanschaffen van dit matras? En wat zijn precies de voordelen? Hier leest u alle informatie die u nodig heeft bij de aanschaf van uw nieuwe matras.

Traagschuim matrassen worden enorm veel verkocht. Niet zo gek ook, want deze matrassen zijn niet alleen comfortabel en zacht, maar ook nog eens heel voordelig. Je hebt ze in allerlei soorten en maten, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: ze bezorgen u de nachtrust van uw dromen.

Wat is een traagschuim matras?

Een traagschuim matras is gemaakt van traagschuim. We noemen dat materiaal ook wel NASA-schuim. Dat komt omdat het ooit is ontwikkeld om te gebruiken in de ruimtevaart. Het schuim werkt namelijk drukverlagend. Het wordt ook wel memory foam of slow motion foam genoemd. Allemaal namen voor één en hetzelfde product.

Traagschuim maak je van visco-elastisch polyurethaan. Dit is een schuim dat heel langzaam zijn eigen vorm terugkrijgt als het ingedrukt wordt. Vandaar de naam memory foam. Voor een matras betekent dat dat het uw lichaam lekker omsluit als u op het bed gaat liggen. U zakt dus heerlijk weg in het matras. Perfect voor als u een comfortabel matras zoekt met een echt hotelgevoel.

Voor wie zijn traagschuim matrassen geschikt?

Deze matrassen zijn heel geschikt voor mensen met last van hun gewrichten. Ook past het goed als u graag een ondersteunend matras heeft. Het materiaal voegt zich naar uw lichaam en verdeelt de lichaamsdruk heel gelijkmatig. En dat slaapt heerlijk! Een matras met traagschuim is daarnaast heel erg geschikt als u ’s nachts graag een behaaglijk warm bed heeft.

De voor- en nadelen van een traagschuim matras

*Dit zijn de belangrijkste voordelen van traagschuim op een rijtje:

*Dit matras biedt de perfecte ondersteuning

*Een matras van traagschuim is heerlijk warm

*Matras vormt zich naar uw lichaam

*Drukverlagend

*Nooit meer last van drukpunten

Mogelijke nadelen van traagschuim:

*Traagschuim ventileert minder goed dan bijvoorbeeld koudschuim

*Niet zo fijn als u graag een heel koel matras heeft

*Zwaar matras: moeilijk om in uw eentje om te draaien

Koudschuim of traagschuim: wat kiest u?

Misschien twijfelt u nog tussen een koudschuim en een traagschuim matras. Wilt u graag een lekker koel bed? Dan past een koudschuim matras beter. Dit materiaal ventileert namelijk beter dan traagschuim. Heeft u het juist snel koud in bed? Ga dan voor het behaaglijk warme traagschuim.

Daarnaast zit er een verschil in de hardheid. Koudschuim is steviger en traagschuim is zachter. Koudschuim is daardoor geschikter voor als u wat zwaarder bent. Heeft u veel last van spieren of gewrichten? Dan past traagschuim juist weer beter vanwege de goede verdeling van lichaamsdruk.

Traagschuim matras kopen

Bent u er al uit? Kies dan uw perfecte traagschuim matras uit ons grote assortiment. We weten zeker dat daar een matras bijzit dat precies aansluit bij uw slaapwensen.