23 inspirerende woonblogs op een rijtje

januari 30, 2019

In deze blog geven wij aandacht aan 23 veelbelovende interieurblogs die volgens ons een Bedden.nl Award verdienen. Deze blogs zijn nog niet bij iedereen bekend, maar deze wil je zeker niet missen! Want waar vind je betere inspiratie dan bij de woonexperts zelf? Lees dus hier welke toppers wij voor jullie geselecteerd hebben! Bloggers, bedankt!

 

 

 

‘MissJettle’, Jet (Mariët) is in 2015 begonnen met bloggen en is hopelijk wat ons betreft nog lang niet klaar hiermee. Wij wachten altijd met smart op nieuwe blogs van Jet en gelukkig worden we nooit teleurgesteld. Waar wij vooral heel erg blij van worden is de grote diversiteit op ‘MissJettle’. Vooral op het gebied van kindermeubels en het inrichten van kinderkamers is Jet onovertroffen, waarschijnlijk komt dit door haar baan bij de kinderopvang.

Wij hopen in 2019 veel nieuwe interieurs te zien op haar blog en kunnen niet wachten op de volgende post! Van harte gefeliciteerd met de award namens team Bedden.nl!

 

 

 

Tanja is al een tijd actief in de blogwereld en heeft dan ook al echt naam voor haarzelf gemaakt vinden wij! Wat vooral opvalt aan haar blog zijn de prachtige foto’s die bij de blogteksten staan. Goed worden in fotografie is natuurlijk zoiets als ‘oefening baart kunst’ en dat is terug te zien op haar gehele blog. Als beddenspecialisten kijken we natuurlijk voornamelijk naar haar blogs over interieur, maar stiekem kijken we ook regelmatig hoe het met Rocco gaat. Rocco is haar hondje en heeft het daar onwijs goed voor elkaar volgens ons 😉

Namens Bedden.nl willen Tanja van harte feliciteren met het behalen van de award en hopelijk gaat ze nog lang door met het schrijven van haar blogs!

 

 

 

Wimke van het gelijknamige blog ‘Wimke’ mag volgens ons niet ontbreken op je leeslijstje voor 2019. Wat wij vooral zo bijzonder vinden aan Wimke is haar creativiteit! Of het nou gaat om interieur, eten of DIY, overal geeft ze haar eigen draai aan. Naast dat ze haar blog bijhoudt, heeft ze ook een boek uitgegeven. In dit boek, Smûk, staan heerlijke recepten, waar je nooit genoeg van zal hebben. Wij vinden het maar knap hoor, verstand van zowel interieur als koken, veel doen je dit niet na!

Wij vinden dan ook dat jij als creatieve duizendpoot het honderd procent hebt verdient om de Bedden.nl award te ontvangen, congrats!

 

 

 

De volgende op onze lijst is Anouk van ‘Happy New Days’. Deze moeder van Ivy blogt al een flinke tijd en is zoals ze zelf zegt: ‘gek op alles wat met interieur te maken heeft’. Precies deze instelling zien we alsmaar terugkomen als we ons dagelijks blogrondje maken. Waar Anouk in het begin voornamelijk over interieur blogde komen er steeds meer nieuwe onderwerpen bij. Waar wij vooral naar uitkijken zijn de zogenoemde ‘binnenkijkers’. Hierbij gaat ze langs bij andere huizen om daar te kijken hoe het interieur is ingericht. Wij van Bedden.nl krijgen hier onwijs veel input door die we gebruiken bij het uitkiezen voor bedden die in de webshop komen. Hartstikke bedankt daarvoor!

Omdat Anouk ons vaak helpt, willen we haar graag bedanken met de Bedden.nl award!

 

 

 

Annelies van ‘Dirksdotter’ is relatief gezien een nieuwkomer in de blogwereld, maar ook alweer actief sinds 2016. Zoals ze zelf zegt was ze een ‘blogger zonder blog’, dit kwam doordat ze niets deed met ‘Dirksdotter’. Gelukkig is daar nu geen sprake meer van en komen regelmatig de leukste blogposts online te staan. In tegenstelling tot de meeste blogsters woont Annelies op een woonboot, hierdoor passeren écht unieke interieurtrends de revue op ‘Dirksdotter’. Naast interieur zijn er nog volop andere onderwerpen waar Annelies met passie over schrijft, dit zijn onder andere fijne adresjes en alles betreffende kids-stuff, zoals ze het zelf omschrijft 😉

Annelies, van harte gefeliciteerd met de Bedden.nl award!

 

 

 

Femke van ‘Younique’ kan je wel om een boodschap vragen als het gaat om top teksten. Naast dat dit haar studie was, is het ook al jaren haar passie om prachtige stukken tekst op papier te zetten. Zoals haar naam al zegt is haar blog écht uniek en dat is te zien aan haar schrijfstijl en de blogposts die ze plaatst. Naast bloggen is in 2017 nog een grote wens voor Femke in vervulling gekomen: het uitbrengen van een eigen boek! Wij zijn heel benieuwd welke avonturen Femke dit jaar gaat meemaken en kunnen dan ook niet wachten op haar volgende post!

Femke, congrats met het behalen van de Bedden.nl award!

 

 

 

De volgende die we graag in het zonnetje willen zetten is Mellanie. Zij inspireert ons al vele jaren met haar blog ‘Mellaah’. Het is dan ook een bijzonder verhaal hoe Mellanie begonnen is met bloggen, dit is namelijk gekomen door PTSS. Het is onwijs bijzonder en fijn dat bloggen Mellanie kracht geeft om deze nare stoornis de baas te zijn. Naast de leukste interieurtrends ben je bij Mellaah op het juiste adres voor levensadviezen. Zij is bij uitstek iemand die altijd positief blijft, wat wij heel mooi vinden!

Mellanie, deze award heb je dubbel en dwars verdiend! Ga zo door met leuke blogs schrijven.

 

 

 

De blog ‘Live Love Interior’ van Bianca is er één om in de gaten te houden de komende jaren. Wij proberen natuurlijk overal inspiratie vandaan te halen voor slaapkamers, daarom nemen we regelmatig een kijkje op ‘Live Love Interior’. Hier lezen we namelijk niet alleen over de laatste interieurtrends, maar zien we ze ook door de prachtige foto’s die erbij staan. Naast interieur is reizen een grote hobby van haar, 50 keer naar Barcelona, is niet niks! Hierdoor zien we veel buitenlandse invloeden terug bij haar in het interieur!

Dankjewel voor de vele jaren aan leuke blogposts en hopelijk worden er dit in de toekomst nog meer! Van harte gefeliciteerd!

 

 

 

Wij lezen al jaren de leuke blogs van ‘My Lovely Home’. Dit team is dan ook als geen ander in staat om prachtige foto’s te combineren met teksten boordenvol informatie! Wat vooral heel erg leuk is aan ‘My Lovely Home’ is de grote diversiteit aan blogposts. Waar het eerst gaat over interieur in de slaapkamer, zien we in het volgende bericht volledig de focus op de tuin. Daarom vinden we dan ook dat je van huis- tot tuinblogs bij het team van ‘My Lovely Home’ aan het juiste adres bent!

Namens Bedden.nl, van harte gefeliciteerd met de behaalde award team ‘My Lovely Home’!

 

 

 

Tessa van ‘Awkward Duckling’ heeft wat ons de eerste prijs behaald als het gaat om het uitkiezen van de leukste naam! Bij de naam ‘Awkward Duckling’ krijgen wij bij Bedden.nl namelijk al meteen een grote glimlach op het gezicht. Naast natuurlijk verschillende interieurtrends vind je op de blog van Tessa enorm veel groene blogposts terug. Zelf zal ze het vast niet zeggen, maar wij vinden Tessa één van de groenste blogs in Nederland. Vooral de blogs waar ze zelfgemaakte producten maakt lezen we altijd met veel plezier!

Dankjewel voor het groener maken van de wereld Tessa en gefeliciteerd met de behaalde award!

 

 

 

Helga van ‘Firma Huishouden’ krijgt een speciaal plekje in deze lijst. Wij hebben namelijk van haar geleerd hoe we zo fijn mogelijk het huishouden kunnen regelen. We vinden het ontzettend gaaf dat ze aldoor weer nieuwe manieren onderzoekt en uitprobeert om het huishouden een stukje leuker te maken. Vooral de combinatie tussen het huishouden regelen en haar interieurinspiraties vinden wij heel bijzonder. Deze combinatie zie je namelijk niet veel op andere blogs en dit maakt haar dan ook echt uniek!

Helga, van harte gefeliciteerd met de Bedden.nl award!

 

 

 

Stephanie van ‘Coosje-Blog;’ blogt al een flinke tijd over van alles en nog wat, maar het liefst en het meest over interieur. Waar je op veel blogs interieurtrends en dergelijke tegenkomt, ben je bij Stephanie aan het juiste adres als je meer over Scandinavisch interieur wilt weten. Deze interieurstijl legt ze dan ook prachtig vast op foto’s die haar blog vergezellen. Ze is een paar jaar geleden verhuist en neemt haar bezoekers mee op haar interieur reis. Wij gaan het in ieder geval met veel genoegen volgen!

Van harte gefeliciteerd Stephanie!

 

 

 

Judith van het gelijknamige ‘JuudtihHome’ is één van onze favoriete blogsters op dit moment! Of het nou komt door haar leuke manier van schrijven of de inspiratie die ze ons geeft, zij raakt ons écht! Naast nieuwe woontrends ben je bij haar ook op de juiste plaats voor alles wat met interieur te maken heeft. Wat wij vooral heel erg leuk vinden zijn de interieur vondsten op haar site. Waar anderen vaak rommel of troep zien, ziet Judith een onwijs nieuw leuk interieur item voor thuis. Door dit soort kleine dingen blijft ze ons inspireren!

Van harte gefeliciteerd met de Bedden.nl award Judith en we lezen jouw blogs met zoveel passie als jij ze schrijft!

 

 

 

Mandy van ‘MomMandy’ blogt over alles wat op haar pad komt als (werkende) mama. Of het nou gaat om nieuwe meubels, leuke dingen om te doen in de omgeving van Brabant of fashion tips, bij Mandy ben je aan het juiste adres! Om kans te maken moet je wat ons betreft nét dingen even een beetje anders doen. Dit heeft Mandy als geen ander onder de knie. Haar interieur en dergelijke zijn namelijk heel erg gespitst op minimalisme. Deze opkomende interieurtrend zien ook wij steeds vaker terugkomen en door Mandy leren we er steeds meer over.

Dankjewel voor het schrijven van je leuke blog en hopelijk ga je nog lang niet stoppen!

 

 

 

Olga van ‘Daarwaseens’ begint al een échte veteraan te worden in de blog branche. Al ruim 10 jaar schrijft ze al de leukste blogposts en ze worden wat ons betreft steeds leuker en beter! De laatste tijd heeft ze haar focus verlegd van bloggen over alles naar gerichte onderwerpen. Natuurlijk is voor ons interieur de favoriet, daarom komen we ook dagelijks even een kijkje nemen of er weer een post live staat.

Van harte gefeliciteerd Olga met de behaalde award en we hopen dat je nog lang niet stopt!

 

 

 

Janet van ‘JLife’ is met 23 jaar één van de jongere bloggers in dit rijtje. Hierdoor lukt het haar dan ook om beter dan wie dan ook te schrijven voor de jongere doelgroep. Zoals ze zelf zegt: ‘is ze van jongs af aan al gek op alles wat met interieur te maken heeft’. Dat is zeker weten aan haar blog af te lezen. We houden ‘JLife’ al een tijd in de gaten en we zijn niet van plan hiermee te stoppen, daarom hopen we ook dat ze nog lang door zal gaan!

Van harte gefeliciteerd met de Bedden.nl award!

 

 

 

Dit is, zover wij weten, het enige blog in deze lijst wat gerund wordt door twee zussen, namelijk Marijke en Hanneke. Zij zijn samen de blog ‘Mama’s met thee’ begonnen en daar zijn wij ontzettend blij mee! Marijke en Hanneke zijn écht twee handen op één buik en versterken elkaar dan ook heel erg op ‘Mama’s met thee’. Naast interieuradvies ben je hier ook op het juiste adres, over hoe kan het ook anders, thee. Verschillende theeën worden vergeleken en natuurlijk geproefd. Kortom van interieur tot thee, hier vind je het!

Congrats beiden met het behalen van de Bedden.nl award!

 

 

 

Sanne is al in 2009 begonnen met bloggen en is rond 2015 overgegaan op haar huidige naam ‘P.S. door Sanne’. Haar blog is voornamelijk gericht op meiden en jonge vrouwen, die alles over interieur, mode en DIY willen weten. Wat haar uniek maakt, ten opzichte van de andere, is de persoonlijke stijl van schrijven. Dit komt waarschijnlijk omdat ze alles zelf schrijft en dat is zeker weten terug te zien op haar blog! We hopen dat je nog lang doorgaat met bloggen op ‘P.S. door Sanne’ en dat je het lekker persoonlijk houdt!

Van harte gefeliciteerd met de behaalde award!

 

 

 

Loes vertelt de leukste verhalen op haar blog; ‘Gewoon iets met Loes’. Naast beauty, DIY, fashion en food blog schrijft Loes ook over lifestyle en interieur. Hier plaatst ze de leukste blogs over verschillende onderwerpen. Van de make-over van de slaapkamer van haar dochter tot een leuk alternatief voor de kerstboom. Loes schrijft, zoals ze zelf zegt, over alles wat ze leuk vindt en dat is terug te lezen. De teksten zijn vol enthousiasme en emotie geschreven en lezen heerlijk.

 

 

 

Ook de blog ‘Design for Delight’ van Mirte verdient een plaatsje in deze lijst. Mirte geeft in haar blog de leukste tips over interieur, tuinieren en klussen. Van laminaat leggen tot de puntjes op de i zetten met decoratie, ‘Design for Delight’ schrijf over alles wat te maken heeft met wonen. Wat ‘Design for Delight’ onderscheid van alle andere woonblogs is dat ze ook schrijft over tuinieren. Een boomhut of zwembad in je tuin? Mirte geeft je de leukste inspiratie en tips.

 

 

 

 

Wij zijn stiekem een beetje verliefd op het huis van Ayla, van de blog ‘HappyAyla’. Haar huis heeft een prachtig interieur waar ze veel gebruik maakt van natuurlijke materialen als hout. Daarnaast maakt Ayla het helemaal af met de mooiste planten en bloemen. Wij zijn er dol op! Alles in het huis van Ayla is prachtig gestyled en past perfect bij elkaar. In haar blog schrijft ze over hoe ze dit doet en geeft ze leuke tips. Wat bijzonder aan ‘HappyAyla’ is, is dat Ayla het allemaal heel dicht bij haarzelf houdt. Hierdoor lijkt het net of we haar echt kennen en worden we helemaal meegenomen in haar verhalen. Keep up the good work Ayla!

 

 

 

Eentje waar wij heel blij van worden! ‘Maak het Vrolijk’ blogt over alles wat een mens vrolijk maakt. Of het nu gaat over interieur, kinderen, koken of jezelf, ‘Maak het Vrolijk’ geeft je de leukste tips om alles leuker te maken. In haar interieur blog neemt ze je helemaal mee in de verhuizing die ze afgelopen jaar heeft meegemaakt en alles wat daar bij komt kijken. Van inrichten tot een kleur kiezen. Je leest het allemaal! Maar naast de categorie ‘In huis’, schrijft ‘Maak het Vrolijk’ hele leuke blogs over lekkere taarten, hippe kleding en van alles rondom de kids. Omdat wij zo vrolijk worden van dit blog vinden wij zeker dat ‘Maak het Vrolijk’ een plekje verdient in deze lijst. Ga zo door!

 

 

 

Last but nog least; ‘Interieur Decor’! Ilse heeft zelf een modern warm interieur en dat zie je ook terug in haar blogs. Ze schrijft over design, decoratie en hoe verschillende etnische stijlen invloed hebben op haar interieur. Daarnaast geeft ze leuke tips over hoe je de rust terugbrengt in je slaapkamer of hoe je jouw woonkamer met een kleine handeling kan aanpassen aan ieder seizoen. De website van Ilse heeft een mooi strak design en is super gebruiksvriendelijk. Als jij ook houdt van een moderne woonstijl is ‘Interieur Decor’ zeker een blog om in de gaten te houden! 😉