Doe de quiz! Op welk dier lijk jij als je slaapt?

oktober 4, 2018

Omdat het dierendag is en deze dag in het teken staat van dieren, leek het ons interessant om de slaapgewoontes van dieren te vergelijken met die van onszelf! Ben je ook benieuwd op welk dier jij lijkt als je slaapt? Vul dan de test in en vind uit op welk dier jij lijkt!


De karaktereigenschappen

De Leeuw

De belangrijkste eigenschappen van leeuwen zijn hun tactisch denkvermogen, hun groepsgevoel en hun leiderschap. Dit uit zich in situaties waarbij er knopen moeten worden doorgehakt die het groepsbelang vertegenwoordigen. Als leeuw kun je realistische afwegingen maken en ben je goed in het bedenken van tactieken en strategie├źn.

De Uil

De uil is avontuurlijk, onafhankelijk en zelfstandig. De uil staat ook wel symbool voor wijsheid. Het is een echt nachtdier met goede ogen en scherpe klauwen. Hierdoor is de uil doelgericht en is het een echte doorzetter wanneer hij iets te pakken krijgt. Als uil kun je je vaak goed redden in nieuwe situaties en los je zelfstandig problemen op.

De Giraffe

De giraffe is altijd op zijn hoede, is zorgzaam en lijkt een onuitputtelijke energie te hebben. Als giraffe zijnde ben je altijd scherp, speel je slim op bepaalde situaties in en ben je overal voor in. Je houdt vaak rekening met anderen, waardoor je door veel mensen aardig wordt gevonden.

De Dolfijn

Dolfijnen hechten veel waarde aan familiebanden, zijn slim en inventief en passen zich makkelijk aan. Als dolfijn ben je creatief en kan jij je in elke situatie redden. Mensen vinden je vaak makkelijk in de omgang en je maakt vrij snel contacten.

De Wolf

Wolven staan hun mannetje als het er op aan komt, zijn intelligent en zijn emotioneel. Ze vermijden conflicten het liefst, maar wanneer het nodig is uiten ze zich en zullen ze zeggen wat ze denken. Als wolf is er grote kans dat jij je snel emotioneel hecht aan mensen en er vervolgens alles aan doet om diegene gelukkig te maken.

De Beer

Een beer is bescheiden, praktisch en kan soms een beetje lui zijn. Wanneer jij als beer keuzes moet maken, dan zul jij altijd proberen te redeneren vanuit de meest praktische en eenvoudige oplossing voor iedereen. Je wilt graag erkenning voor wat je doet, maar je blijft bescheiden onder je prestaties.