Uitreiking: de Bedden.nl Awards

november 22, 2018

Wij van Bedden.nl proberen natuurlijk altijd onze bedden af te stemmen volgens de laatste slaapkamertrends. En ook vinden we het belangrijk dat een bed perfect in een slaapkamer past. Hiervoor volgen wij ook altijd dé slaapkamertrends van 2018. We volgen verschillende geweldige blogs in de lifestyle en interieurbranche.

Nu willen wij graag wat terug doen voor deze toppers, daarom heeft Bedden.nl de heuse Bedden.nl Award in het leven geroepen. Deze badge gaat naar de top 25  interieur blogs van Nederland!

De rankings

Wij hebben de bloggers en blogsters beoordeeld op drie punten;, social media, inspiratie en originaliteit. Bij social media hebben we gekeken wat het aantal volgers op Facebook en Instagram is. Daarnaast is de engagement op beide platformen bekeken van de bloggers. Bij de andere factoren, inspiratie en originaliteit, bekeken we hoe inspirerend de blogs zijn en welke blogs qua originaliteit er boven uitsteken!

De winnaars!

Lees hieronder wie onze inspiratiebronnen zijn en wie de winnaars zijn van de Bedden.nl Award!

 

 

 

 

Roomed is één van de grootste, zo niet het grootste interieurblog van Nederland. Dankzij de vele leuke artikelen over alles dat met wonen te maken heeft, inspireren zij mensen door heel het land. Daarnaast hebben zij een grote schare aan trouwe volgers op social media, waar wij natuurlijk ook bij horen! Wat ons betreft verdient Roomed dan ook één van de 25 bedden.nl awards!

 

 

 

 

Lisanne van de blog lisannevandeklift heeft een ontzettend leuk blog over haar eigen huisje en andere interieurtrends. Wat wij vooral zo leuk vinden aan het blog van Lisanne is de combinatie tussen interieur en natuur. Ze probeert namelijk in elk interieur dat ze styled verschillende natuurelementen en bloemen te verwerken. Het is dan ook niet voor niets dat Lisanne vindt dat een huis stoer, leefbaar en gezellig moet zijn. Wat wij alleen maar kunnen beamen. Wij vinden dat Lisanne het dubbel en dwars heeft verdiend om een Bedden.nl Award te krijgen!

 

 

 

 

Op Binti Home Blog geeft Souraya een kijkje achter de schermen bij haar studio Binti Home. Op haar blog kun je allerlei interieur & styling tips vinden om je huis helemaal volgens de laatste trends in te richten. Daarnaast laat ze je ook vaak inspirerende interieurs, leuke restaurants en winkels zien. Kortom Souraya is van alle markten thuis! Wij lezen dan ook altijd met veel plezier haar blogs, vooral als het over de slaapkamer inrichting gaat. Souraya zelf zegt dat ze het creëren van een sfeer met de juiste combinatie van kleur, materialen en producten het allerleukste van haar werk vindt. Wat ons betreft is ze daar helemaal in geslaagd de laatste paar jaren en verdient ze daarom de Bedden.nl Award!

 

 

 

 

Bij Wonen.nl kijken wij altijd even rond voor slaapkamer inspiratie en andere interieurideeën. Zij slagen er namelijk in om jaar in jaar uit in om up-to-date te blijven met de laatste trends. En dat altijd met makkelijk uit te voeren advies. Dat vinden wij een applausje waard! Omdat zij ons altijd blijven inspireren willen wij wonen.nl graag belonen met de Bedden.nl Award!

 

 

 

 

Desiree slaagt er sinds 2007 in om de mooiste Scandinavische interieurs te showen op haar blog Vosgeparis. Ze focust zich vooral op minimalisme en strakke designs, waar wij ook helemaal fan van zijn. Daarnaast is ze een samenwerking aangegaan met w/style, wat haar blogberichten verrijken. Wij wensen Desiree veel succes met het uitbreiden van haar blog en ze heeft de bedden.nl award zeker weten verdiend met haar unieke stijl!

 

 

 

 

Ilse van Interior Twin is naast interieuradviseur ook nog een top blogster! Doordat zij interieur advies geeft voelt ze goed aan wat de komende trends zijn en waar men behoefte aan heeft qua interieur. Ook geeft ze verschillende cursussen in moodboards maken en social media. Zoals je kan lezen is het écht een bezige bij! Wat ons betreft heeft Ilse dankzij haar inspirerende blogs de Bedden.nl Award dik verdiend!

 

 

 

 

April and May is een creatieve interieur studio, opgericht door Jantine en Vivian. Wij halen altijd heel veel inspiratie uit de creaties die zij samen met hun team samenstellen. Naast dat ze een prijzenwinnende studio zijn hebben ze een blog, waar zij dé tips op het gebied van interieur delen. Als je een interieur junkie bent mag April and May niet op je blog lijst ontbreken! Wij vinden dan ook dat April and May zeker weten de Bedden.nl Award verdienen!

 

 

 

 

De volgende in het rijtje is Home Freak. Dit is de interieurblog van Kimberley. Zij laat regelmatig zien hoe kleine veranderingen in het interieur in huis, grote effecten hebben op de rest van het huis. Dit is dan ook één van de redenen dat wij haar blog geregeld een bezoekje brengen! Naast de foto’s van haar eigen huis l gaat Kimberley ook regelmatig langs bij anderen om de inrichting aan haar volgers te laten zien. Stuk voor stuk zijn dit bijzondere en unieke interieurs. Wij vinden Home Freak dan ook echt een bezoekje waard! Al met al gefelicteerd en je hebt de Bedden.nl Award zeker weten verdiend Kimberley!

 

 

 

 

Susanne van Stijlvol Styling is één van de gelukkige van de Bedden.nl Award! Deze interieur queen is al jarenlang een geweldige bron van inspiratie.. Naast blogster is Susanne binnenhuisontwerper en interieurstylist, vandaar dat ze altijd goed op de hoogte is van de nieuwste trends en wat écht ‘in’ en ‘uit’ is. Graag willen we, voordat we Susanne nogmaals feliciteren, afsluiten met haar eigen quote: live, work, create… leave sparkles wherever you go’. Daar zijn wij het helemaal mee eens!

 

 

 

 

De volgende die we graag in het zonnetje willen zetten is ShowHome. Dit blog wordt bestaat uit 6 top interieurbloggers die er samen voor zorgen dat jij up-to-date blijft op het gebied van alles rondom inrichting en interieur. Daarnaast hebben ze ook nog een top 20 woonwinkels opgesteld en bieden ze stylisten de kans om hun moment of fame te pakken op ShowHome. Dankzij de grote betrokkenheid aan de interieurbranche vinden wij het dan ook meer dan terecht dat ShowHome een Bedden.nl Award krijgt.

 

 

 

 

Patrick Kooiman heeft een pseudoniem als Interiorator en daar zijn wij maar wat blij om! Dit is namelijk één van onze favorieten op het gebied van interieur en inrichting. Dankzij Patrick’s gevoel voor trends en stijl raken wij aldoor weer geïnspireerd en blijven wij op de hoogte van zowel interieur als kunst. Vooral het combineren van deze twee passies kan Patrick als geen ander. Wij kijken altijd met smart uit naar nieuwe blogs van Patrick en wij raden je aan om zeker een kijkje te gaan nemen. Al met al heeft Interiorator het meer dan verdiend om de bedden.nl award te ontvangen!

 

 

 

 

Marije is de bedenker achter stylingbureau en blog Maison Belle. Dit blog kenmerkt zich wat ons betreft vooral om haar praktische interieur oplossingen. Het is dan ook niet voor niets dat Marije gelooft dat een interieur praktisch, betaalbaar en mooi tegelijk kan zijn. Van trends tot betaalbare meubels, bij Maison Belle vind je het allemaal! Marije, gefelicteerd met de Bedden.nl Award!

 

 

 

 

De volgende die we in het zonnetje willen zetten is natuurlijk het blog van Danielle, The Style Files. Dit blog staat vol met super handige interieurtips en tricks om jouw huis nóg leuker te maken! De stijl van Danielle is modern en strak, gecombineerd met natuurlijke materialen, wat we ook veelal terugzien in haar artikelen. Zoals ze zelf zegt: ‘Een huis moet je gelukkig maken en passen bij je lifestyle’. Wij zijn het hier helemaal mee eens en ze heeft met haar blog dan ook de Bedden.nl award in de wacht gesleept!

 

 

 

 

Bij Inrichting-Huis ben je aan het juiste adres als je alles op het gebied van wonen wilt weten. Wij kijken dan ook regelmatig even op deze site en natuurlijk op social media om de nieuwste slaapkamer trends te bekijken. Omdat zij ons zo vaak inspireren willen wij Inrichting-Huis bedanken met de Bedden.nl Award!

 

 

 

 

Wij nemen altijd met veel plezier een kijkje in hét woonmagazine van Nederland, Homease. Op zoek naar handige tips, de nieuwste trends en veel wooninspiratie? Dan zoek je Homease! Wij worden vooral heel erg blij van de binnenkijkers, waarbij verschillende interieurs onder de loep worden gehouden. Dankjewel Homease voor de Pinterest inspiratie en leuke blogbericht. We willen jullie dan ook graag bedanken door middel van de Bedden.nl Award!

 

 

 

 

Als wij op zoek zijn naar inspiratie gaan we altijd even langs het blog Interieur Inspiratie. Hier scrollen we dan langs de berichten en zijn we dankzij Danielle gelijk weer op de hoogte wat er speelt op interieurgebied! Je kunt hier terecht voor artikelen over het inrichten van je babykamer tot en met  de voordelen van een gietvloer. Wekelijks lezen we dan ook nieuwe artikelen van Interieur Inspiratie! Namens Bedden.nl gefeliciteerd met de Bedden.nl Award! Hopelijk krijgt de prijs een mooi plekje op de site.

 

 

 

 

&stijl is een blog die beheerd wordt door Sanne. Zij schrijft over alles wat te maken heeft met interieur, waarbij voornamelijk nu de focus op de verbouwing ligt. Wij kijken dan ook met heel veel plezier mee hoe de verbouwing verloopt en wensen Sanne en de rest van de familie veel succes! Daarnaast, van harte gefeliciteerd met de Bedden.nl Award!

 

 

 

 

Passie4wonen is één van onze favoriete blogs om nieuwe woonideeën op te doen. Het is namelijk zo dat bij Passie4wonen het hele internet wordt afgestruind op zoek naar de nieuwste ideeën op het gebied van interieur. Daarnaast vinden wij dit blog heel leuk vanwege de extra focus op tuintrends. Dankzij deze diversiteit heeft Passie4wonen de Bedden.nl Award gewonnen!

 

 

 

 

De volgende die niet mag ontbreken is Woonblog.eu. Naast dat hier allerlei goede en bruikbare interieurtips te vinden zijn, zijn de mensen achter Woonblog.eu nog een stapje verder gegaan. Ze hebben namelijk ook diverse blogs over hypotheken . Hiermee blijf je bij Woonblog.eu niet alleen op de hoogte van trends, maar ook op financieel gebied! Deze combinatie heeft ze de Bedden.nl Award opgeleverd, chapeau!

 

 

 

 

Gemma van LiveLoveHome is wat ons betreft een échte interieur junkie! Ze zoekt namelijk zelf alle trends voor de inrichting in huis op en laat daarna haar volgers genieten van haar bevindingen. Wij vinden vooral de zelfmaken sectie leuk op haar blog, waar wij enorm veel inspiratie opdoen. Op zoek naar ideeën voor woonaccessoires? Sla LiveLoveHome zeker niet over! Gemma, van harte gefeliciteerd met de Bedden.nl Award namens team Bedden.nl!

 

 

 

 

 

Marcella van Stripes and Walls laat al jaren zien hoe je een interieurblog moet beheren. Dankzij haar passie voor de inrichting van huizen is ze helemaal op de hoogte hoe een inrichting eruit moet zien. Daarnaast laat ze haar volgers en ons verbazen wat kleine veranderingen aan het interieur voor de huisinrichting doen. Ook kijken we altijd met veel plezier naar dé interieur hotspots in Nederland! Marcella heeft met Stripes and Walls dan ook de Bedden.nl Award verdiend!

 

 

 

 

Bij Interieur&Inrichting halen wij al jaren inspiratie voor onze bedden. Wij kijken dan ook  bij de rubriek slaapkamer van interieur&inrichting voordat we nieuwe modellen gaan bestellen. De mensen achter Interieur&Iinrichting laten zien wat de nieuwste trends worden voor iedere kamer in huis, zoals geen ander kan! Gefeliciteerd met jullie Bedden.nl Award!

 

 

 

 

Nicole van Huisvlijt stelt ons nooit teleur met haar leuke blogs. Naast dat ze zich richt op interieur komen op haar blog vele andere onderwerpen aan de orde. Zo heeft Nicole een compleet blog over het reilen en zeilen in een huishouden opgezet. Wij lezen altijd met veel plezier haar blogs en met ons vele anderen! Nicole, wat ons betreft ben je de terechte winnaar van de Bedden.nl Award!

 

 

 

 

Sander van Interieur Ideeën is één van de weinige mannelijke interieurbloggers in ons rijtje, maar houdt zich in zijn eentje goed staande in het vrouwengeweld. Hij blogt als sinds 2011 over alles op het gebied van interieur, waarbij vooral zijn creativiteit opvalt! Naast inspiratiebron heeft Sander er zijn eigen bedrijf van kunnen maken, wat wij écht bewonderenswaardig vinden. Wij vinden dat Sander de Bedden.nl Award dubbel en dwars verdient!

 

 

 

 

Last but zeker not least, is Woonschrift de winnaar van de Bedden.nl Award! Dit blog is opgericht door Petra en is sinds 2017 in het bezit van Danny. Hij en zijn team zorgen ervoor dat wij en jullie op de hoogte blijven van alles omtrent interieur. Daarnaast zijn de free printables wat ons betreft echt de moeite waard! Danny en ook zeker Petra, gefeliciteerd met de Bedden.n Award!

Staat jouw interieur topper er niet tussen? Geen nood, laat het ons weten in de comments en misschien staat hij of zij de volgende keer in het meest gewilde lijstje van Nederland!