Bonellvering matrassen

Bonellvering matrassen

Door de zandlopervormige binnenvering wordt u uitstekend ondersteund wat er mede voor zorgt dat u lekker ligt in uw bed en een optimale nacht beleeft. Het matras is luchtig en zorgt voor een stevige ondergrond.
  • CBW Erkend
  • 5 jaar garantie
  • Gratis topdekmatras
  • Beste prijsgarantie
  • Achteraf en in 3 termijnen betalen mogelijk
  • Levering aan huis 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 020-2624202 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: [email protected]

Bonellvering matrassen

Bonellvering matrassen worden ook wel binnenveringmatrassen genoemd. De veren die in deze matrassen te vinden zijn hebben een zandlopervorm. Dit wil zeggen dat de cirkels aan de boven- en onderzijde van de veren groter zijn dan in het midden. Hierdoor ontstaat er een uitstekende veerkracht. Een bonellvering matras is dan ook een veerkrachtig matras met goede ondersteunende kwaliteiten. Bonellvering matrassen zijn zowel elastisch als stevig en deze unieke combinatie zorgt voor een uitstekende basis voor een goede nachtrust. Voor een bonellvering matras en andere soorten matrassen bent u van harte welkom bij Bedden.nl.

Bonellvering matrassen bieden u meer voordeel

Uiteraard zijn er meer voordelen te noemen van de bonellvering matrassen. Een bonellvering matras kent een zeer lange levensduur en dat betekent dat we zeker mogen spreken van een economisch matras. Daarnaast is een bonellvering matras perfect vocht regulerend en ventilerend. Deze goede eigenschappen zorgen ervoor dat u niet snel een zweterig gevoel heeft en dat u het op dit matras ook zeker niet snel te warm heeft. Daarom is dit matras ideaal voor mensen die tijdens de slaap veel transpireren of het tijdens de slaap snel te warm hebben.

Stevigheid van bonnellvering

U kunt een bonell vering matras kopen wanneer u houdt van een stevige ondergrond. De veren van een bonellverings matras zijn relatief stug en dit zorgt ervoor dat het matras aangenaam stevig aanvoelt. Houdt u toch meer van een wat veerkrachtiger en zachter matras? Dan kunt u in plaats van een bonellvering matras kiezen voor een pocketvering matras. De veren van deze matrassen zijn iets minder stug en dit zorgt voor een wat zachtere ondergrond. Uiteraard zijn ook deze en andere soorten zoals visco matrassen en latex matrassen direct te bestellen in de webwinkel van Bedden.nl.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.