Boxsprings

Boxsprings

Er is geen beter begin van de dag dan uitgerust wakker worden in een luxe boxspring. Onze boxsprings zijn comfortabel en veelzijdig, er is voor ieder wat wils. Wij bieden u complete boxspringsets aan in diverse stijlen en maten.

Boxspring 120x200

Een boxspring 120x200 wordt ook wel een twijfelaar boxspring genoemd. Een boxspring twijfelaar is groter dan een 1 persoons boxspring, maar kleiner dan een 2 persoons boxspring. 120x200 boxsprings hebben vaak één matras van 120 centimeter breed. Deze boxspring maakt van uw kamer een heerlijk slaapparadijs. Boxsprings 120x200 zijn altijd voordelig geprijsd, maar staan garant voor een zeer goede kwaliteit. Een boxspring twijfelaar is ideaal als u zelf iets breder wilt liggen. Ook is een boxspring twijfelaar ideaal als u niet genoeg ruimte heeft voor een tweepersoonsbed, maar u wel de ruimte wilt hebben in bed. Daarnaast is ook voor kinderen die een ‘groot’ bed willen hebben, een boxspring 120x200 ideaal.

Goedkope boxspring 120x200

Bij Bedden.nl bieden wij kwaliteitsproducten tegen de scherpste prijzen. Het is begrijpelijk dat u een goedkope boxspring wilt van hoge kwaliteit. Wij kunnen dat voor u waarmaken. Wij hebben een selectie van kwalitatief goede en toch goedkope boxsprings van 120x200 centimeter onder de 500 euro op onze website.

Boxspring 120x200 kopen

Een boxspring 120x200 is eenvoudig te bestellen. U kunt kiezen uit verschillende kleuren en u kunt helemaal zelf bepalen op welke dag u uw boxspring graag geleverd wilt hebben. Een boxspring 120x200 cm is van zeer goede kwaliteit. Om dit te garanderen geven wij u op sommige boxspring modellen zelfs 3 jaar garantie. Bij Bedden.nl kunt u al een boxspring twijfelaar kopen vanaf 375,- euro.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een boxspring?

Als het gaat om de aankoop van een bed, moet u niet bezuinigen op kwaliteit. Een goede boxspring en een goed matras is erg belangrijk voor de ondersteuning van uw lichaam en voor uw nachtrust. Het is daarom belangrijk om u goed te laten adviseren voor een matras en eventueel een topdekmatras. Welk matras het beste bij iemand past, verschilt namelijk per persoon. Onze klantenservice is altijd bereid om u te helpen bij de keuze welk matras u de beste ondersteuning zal bieden. U kunt ons bereiken via telefoon op het nummer 020-2624202. Ook kunt u een e-mail sturen naar [email protected] om dit te overleggen of contact opnemen via de chatfunctie op de website.

Boxspring onderhouden

Wanneer u een boxspring koopt, wilt u natuurlijk dat uw boxspring zo lang mogelijk meegaat. U kan ervoor zorgen dat uw boxspring langer meegaat door de boxspring te onderhouden. De boxspring kan gereinigd worden door middel van het stofzuigen van het meubelmondstuk. Ook het matras kan worden gereinigd door middel van stofzuigen. Dit moet u ongeveer een keer per maand doen.

Verder kunt u uw matras onderhouden door een matrashoes te kopen, zodat het oppervlak van uw matras beschermt is. Het regelmatig draaien in de lengte en het keren in de breedte van uw matras is ook een goede manier om ervoor te zorgen dat uw boxspring langer meegaat. Tot slot is het aan te raden om uw beddengoed wekelijks te wassen op minimaal 60 graden. Door het wassen, wordt huisstofmijt voorkomen. Door het uitvoeren van deze onderhoudstips, maakt u de levensduur van uw boxspring langer.

Boxspring in termijnen betalen

Alle boxsprings 120x200 tussen de 100 en 1000 euro kunt u betalen met behulp van Capayable. Met Capayable kunt u uw boxspring in drie termijnen betalen, gespreid over 60 dagen. De eerste termijn betaalt u direct nadat u uw bestelling heeft voltooid. Deze eerste termijn dient betaald te worden via iDeal. De tweede en derde termijnen vinden later plaatst. De tweede termijn moet 30 dagen na het plaatsen van uw bestelling betaald zijn en de derde termijn na 60 dagen. Een groot voordeel van de betaalmethode Capayable, is dat u gespreid kunt betalen, zonder dat er rente wordt ingehouden over uw aankoopbedrag. Zo heeft u uw boxspring snel in huis en kunt u er gelijk gebruik van maken.

Waarom een boxspring kopen bij Bedden.nl?

Bedden.nl is een betrouwbare online slaapspeciaalzaak met vele voordelen. Er zijn er al een aantal genoemd, maar er zijn er nog meer. Deze staan hieronder voor u in een rijtje.

  • Uw producten worden gratis bij u thuis bezorgd bij een bestelwaarde boven de 699,- euro.
  • Bedden.nl heeft al meer dan 37.000 tevreden klanten
  • Bedden.nl heeft al ruim vijf jaar ervaring
  • Onze klanten beoordelen ons met een gemiddelde van een 8.6!
  • Maatwerk is mogelijk
 

Een ogenblik geduld a.u.b.