Boxspring matrassen

Boxspring matrassen

Boxspring matrassen zijn in allerhande soorten en maten verkrijgbaar. Boxsprings.nl is uw specialist met verschillende soorten en maten matrassen. Wanneer u op zoek bent naar een boxspring matras, dan kunt u bij ons kiezen uit polyurethaan matrassen (koudschuim en traagschuim), binnenveringsmatrassen, pocketvering matrassen, latex matrassen en lucht matrassen.

Een polyurethaan matras kan een traagschuim matras of een koudschuim matras zijn. Dit type boxspring matras kenmerkt zich door een uiterst goede ventilatie en vochtregulatie. Ook past dit matras zich zeer goed aan aan het lichaam. De matrassen worden veelal gebruikt voor alle verstelbare boxsprings.

Een binnenveringsmatras is een type boxspring matras dat van binnen een groot aantal met elkaar verbonden veren heeft. Ook deze matrassen hebben een hoge graad van ventilatie en vochtregulatie en passen zich uitstekend aan aan het lichaam. Vergeleken met andere typen, voelen deze matrassen enigszins koel aan. Dit wordt veroorzaakt door de hoeveelheid lucht tussen de inwendige veren. Deze matrassen zijn geschikt voor vlakke boxsprings.

Een variant hierop is het pocketveringsmatras. In dit boxspring matras bevindt zich als extra component een zakje katoen om de veren voor nog meer comfort. Dit is ook een zeer geschikt matras voor reguliere boxsprings.

De latex- en luchtmatrassen worden gekenmerkt door de aanwezigheid van respectievelijk latex en lucht. In het luchtmatras bevindt zich ook nog latex. Het latex matras voelt uiterst soepel aan en het luchtmatras past zich uitstekend aan aan uw lichaam. Beide soorten matrassen zijn geschikt voor alle typen boxsprings.

Boxspring matras kopen

Heeft u een matras gevonden waar u voorkeur naar uitgaat? Dan kunt u direct het boxspring matras online bestellen zodat het netjes wordt thuisbezorgd. En dat allemaal tegen een zeer aantrekkelijke prijs! Kortom: er geen spijt van krijgen. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van onze boxspring aanbieding. Indien u nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.