Boxspring outlet

Boxspring outlet

Boxsprings zijn zeer populair en ook erg fijne bedden. Wanneer er een boxspring wordt teruggestuurd in zeer goede staat kunnen wij u deze aanbieden in de outlet voor een zeer voordelige prijs. Een comfortabele en luxe boxspring lag nog nooit zo lekker.
  • Beste prijsgarantie
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Levering

Boxspring Outlet

De boxspring outlet is de plaats waar u voor een zacht prijsje uw boxspring kunt kopen. Boxsprings worden veelal als boxspringset of boxspringcombinatie geleverd, dit betekent dat u een box krijgt met bijpassend hoofdbord, matras en topdekmatras. De boxsprings op Bedden.nl zijn van goede kwaliteit en zijn in de outlet voor een zeer aantrekkelijke prijs verkrijgbaar. Ook kunt u binnen de outlet op zoek gaan naar meer bijpassende producten zoals dekbedden of sierkussens, ook allen voor zeer schappelijke prijzen.

Boxspring combinaties

Boxsprings zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar. Te denken valt aan de dikte van de box. Zo kunt u kiezen voor een box met en dikte van 20 cm, maar 30 cm behoort ook tot de mogelijkheden. Wilt u een luxe boxspring met een elektrisch verstelbare box, dan zijn deze ook verkrijgbaar. Bij veel boxspringsets behoort het mee stofferen van het matras ook tot de mogelijkheden. Zodoende krijgt uw boxspring een extra luxe uitstraling. In het geval van het meestofferen van het matras, zult u wel een extra topdekmatras nodig hebben, die vaak standaard wordt bijgeleverd.Kijkt u ook eens in onze matras outlet en bedden outlet voor de leukste bedden aanbieding.

Outlet voordelen

De boxsprings in de outlet kunnen met extra hoge kortingen verkochten worden. Veelal is dit het geval omdat bijvoorbeeld het product uit het assortiment is gehaald of het een restant van een verkeerd geplaatste bestelling is. De producten zijn daardoor overbodig en kunnen voor extra gunstige prijzen verkocht worden. Een bijkomend voordeel van de outlet is dat u de boxsprings binnen 5 werkdagen in huis kunt hebben. Zo kunt u via de outlet nog last minute uw boxspring bestellen en hem dezelfde week nog in huis hebben.

Op Bedden.nl kunt u binnen de outlet ook gerust eens rondkijken naar bijpassende slaapartikelen. Zo kunt u voor mooie prijsjes ook dekbedden of dekbedovertrekken bestellen. Ook kunt u eens een kijkje nemen bij de andere bedden buiten de outlet om. Zo zijn er ook mooie gestoffeerde ledikanten beschikbaar of leuke kinderbedden.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.