Boxsprings

Boxsprings

Er is geen beter begin van de dag dan uitgerust wakker worden in een comfortabel bed. Onze boxsprings zijn luxueus en veelzijdig, er is voor ieder wat wils. Wij bieden u complete boxspringsets aan in diverse stijlen en maten.

Boxsprings

Boxsprings geven u een gevoel van optimaal comfort en luxe. Niet heel vreemd want ze worden vaak gebruikt in hotels. Om deze reden zijn ze erg populair en worden ze vaker aangeschaft. Boxprings zijn er bovendien in vele soorten en maten; van een goedkope boxspring voor mensen met een beperkt budget tot complete, luxueuze boxspringsets. De bedden zijn ventilerend, verend en comfortabel en geven daarom ook jarenlang de nodige slaapcomfort en ondersteuning. Daarnaast wordt er ook een topdekmatras bijgeleverd als toevoeging aan uw slaapcomfort. De boxen zijn gemaakt van een sterk en stabiele frame en worden daarnaast voorzien van een luxe uitstraling.

De boxen en matras

Een boxspring is een dik bed dat bestaat uit een lattenbodem en een matras. Het dikke matras bestaat vaak uit een verensysteem dat fungeert als een schokbreker. Verder biedt het ook de ideale ondersteuning voor uw lichaam, wat een toevoeging is aan uw slaapcomfort. Vanwege zijn goede eigenschappen is het geschikt voor mensen die wel op zij als op hun rug willen slapen.

Per boxsprings kan het veren systeem variëren. Voor mensen met een zwaarder gewicht is het te adviseren om te kijken voor een matras die iets harder is. De pocketvering heeft dan iets meer veren die beter het lichaam ondersteuning kunnen bieden. Personen die iets lichter zijn kunnen dan beter kiezen voor een basis pocketvering matras. Elke veer heeft een aparte hoes zodat de veren apart beter kunnen bewegen en daardoor betere ondersteuning kan bieden. Naast de ondersteuning van het lichaam zorgt het matras er ook voor dat de vocht goed wordt afgevoerd en geventileerd wordt. Zo heeft u de optimale slaapcomfort tijdens uw nachtrust.

Het onderstel van de boxspring leunt op houten of metalen pootjes en heeft een frame waar alle onderdelen zoals het pocketvering matras in passen. Het frame wordt van hout of metaal gemaakt en afgewerkt met een luxe stof. De boxspringsets in ons assortiment zijn met kleur en stof te personaliseren naar uw wensen. Verder wordt er bij de set ook een hoofdbord geleverd. Deze laat uw boxspring en groter en persoonlijker uit zien. Daarnaast bieden we zowel elektrisch verstelbare als vaste modellen waaruit u kunt kiezen. Per set kunt u dan ook uit verschillende afmetingen kiezen.

Topdekmatras

Bij een boxspringset heeft u een topdekmatras nodig om er gebruik van te kunnen maken. U kunt namelijk niet op het bed zelf slapen. Deze topper worden standaard bij onze sets geleverd. Dit zorgt ervoor dat u de onderliggende matrassen niet meer voelt. Verder voegt het ook toe aan de comfort en bescherming van de onderliggende matrassen. Per boxspringset heeft u een keuze van welk materiaal de topper is gemaakt.

Boxsprings bieden een stevige basis

Boxspring bedden bieden alle ondersteuning die u nodig heeft om tijdens uw slaap optimaal te kunnen ontspannen. Op een boxspring ligt u niet alleen zeer ontspannen, door de uitstekende ondersteuning, maar ook zeer comfortabel. De relatief harde en stevige ondergrond zorgt ervoor dat u minder snel last krijgt van pijnklachten in de nek, de rug en de schouders. Een boxspring is dan ook een ideaal bed voor iedereen die snel last heeft van pijnklachten na de nachtrust. Wanneer u slaapt op een boxspring, dan wordt uw lichaam volledig ondersteund en dit is nodig om tijdens de slaap compleet te kunnen ontspannen.

Boxsprings in diverse prijsklassen

Boxsprings zijn niet alleen van duurzame kwaliteit, maar hebben ook een prachtige uitstraling die eigenlijk aan te passen is aan ieder interieur. Zo zijn er elektrisch verstelbare boxsprings en vaste modellen in diverse afmetingen en kleuren te bestellen bij Bedden.nl. Binnen de collectie bedden van Bedden.nl vindt u ook kwalitatief hoogwaardige boxspring collectie. De bedden beschikken over duurzame kwaliteiten en kennen dan ook zeker een lange levensduur. Veel mensen zijn van mening dat een boxspring altijd behoorlijk prijzig is, maar niets is minder waar op Bedden.nl. Wij hebben namelijk boxspring bedden beschikbaar in diverse prijsklassen met onverslaanbaar lage instapprijzen voor boxsprings van topkwaliteit.

Een nieuwe boxspring kopen

Uiteraard kunt u een boxspring kopen die aan uw wensen en eisen voldoet, zowel qua afmeting als betreffende de uitstraling. U kunt bij Bedden.nl een prachtige boxspring kopen maar u bent natuurlijk ook van harte welkom voor een veelzijdigheid aan andere bedden. In onze webwinkel komt u onder meer wentelbedden, slaapbanken, vouwbedden, ledikanten, twijfelaar bedden en opklapbedden tegen. Uiteraard zijn er eenpersoons en tweepersoons bedden beschikbaar. Tevens kunt u mooi bedtextiel van hoge kwaliteit met uw nieuwe boxspring mee bestellen. Maak nu gebruik van onze boxspring aanbieding en geniet van kortingen tot wel 70%!

 

Een ogenblik geduld a.u.b.

Winkelwagen
Totaal € 19,90
Artikel Prijs Aantal Subtotaal
Box kussen voor extra comfort van Vitality Pur € 59,95 € 14,95 1 € 14,95