Boxsprings

Boxsprings

Er is geen beter begin van de dag dan uitgerust wakker worden in een luxe boxspring. Onze boxsprings zijn comfortabel en veelzijdig, er is voor ieder wat wils. Wij bieden u complete boxspringsets aan in diverse stijlen en maten.

Boxspring kopen op Bedden.nl

Boxsprings geven u een gevoel van optimaal comfort en luxe. Om die reden worden ze ook vaak gebruikt in hotels. Door de luxe uitstraling zijn boxsprings erg populair en worden ze vaker aangeschaft. Boxprings zijn er bovendien in vele soorten en maten; van een goedkope boxspring met korting voor mensen met een beperkt budget tot complete, luxueuze boxspringsets. Voor ieders wens hebben wij boxsprings in de aanbieding waar u heerlijk op zult slapen! De bedden zijn ventilerend, verend en comfortabel en geven daarom ook jarenlang de nodige slaapcomfort en ondersteuning. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om er een topdekmatras bij te bestellen als toevoeging aan uw slaapcomfort. De boxen zijn gemaakt van een sterk en stabiel frame en worden daarnaast bekleed met stevige, maar elegante stof.

Opbouw van de boxspring

Een boxspring is een bed dat bestaat uit drie lagen: een box, een matras en een topdekmatras. De box is vaak geveerd met pocketvering of bonellvering waardoor het matras wat er bovenop komt te liggen een stevige basis heeft. Per boxspring is het verschillend wat voor matras er bijgeleverd wordt. De matrassen kunnen veren hebben of juist van koudschuim of traagschuim zijn. Daarnaast verschillen ze in stevigheid, waardoor u keuze heeft tussen een zacht, medium of hard matras. Om uw slaapcomfort te optimaliseren kunt u er ook nog een topdekmatras aan toevoegen. Uiteraard heeft u ook nog kussens en een dekbed nodig, maar deze zijn geen vast onderdeel van de boxspringsets die wij in de aanbieding hebben.

Het onderstel van de boxspring steunt op houten of metalen pootjes en bestaat uit een box waar de andere onderdelen bovenop komen. De rand van de box wordt meestal van hout gemaakt en afgewerkt met een luxe stof. In de box zitten pocketveren of bonellveren die zorgen voor een stevige basis. De boxspringsets in ons assortiment zijn met kleur en stof te personaliseren naar uw wensen. Verder wordt er bij de set ook een hoofdbord geleverd. Deze geeft uw boxspring een krachtigere uitstraling, maar u kunt er ook voor kiezen deze weg te laten. Daarnaast bieden we zowel elektrisch verstelbare als vaste modellen waaruit u kunt kiezen. Per set kunt u dan ook uit verschillende afmetingen kiezen.

Wanneer u een boxspring gaat kopen is het verstandig om met een aantal factoren rekening te houden. Ten eerste kunt u kijken wat voor soort matras en topdekmatras passen bij uw slaaphouding. Slaapt u bijvoorbeeld op uw buik? Dan kunt u beter kiezen voor een wat steviger matras omdat u anders met een holle rug ligt. Een andere factor die een rol speelt is uw lichaamsgewicht. Per boxspring word in de beschrijving ook aangegeven voor welke gewichtsklasse het matras geschikt is. Een derde factor is het meenemen van rug of nekklachten. Heeft u hier last van, dan is het meestal aan te raden om een speciaal topdekmatras van traagschuim aan te schaffen, omdat deze zicht vormt naar het lichaam.

Een stevige basis voor uw slaapcomfort

Boxspring bedden bieden alle ondersteuning die u nodig heeft om tijdens uw slaap goed te kunnen ontspannen. Op een boxspring ligt u niet alleen zeer ontspannen, maar door de uitstekende ondersteuning voelt het ook echt comfortabel. U kunt zelf kiezen voor bijvoorbeeld een harde en stevige ondergrond of juist voor een wat zachter matras. Wanneer u een geschikt matras heeft dat past bij uw slaaphouding zult u minder pijnklachten aan nek en rug ervaren. Het gebruiken van een geschikt kussen draagt hier ook aan bij. Een boxspring is dan ook een ideaal bed voor iedereen die snel last heeft van pijnklachten. Wanneer u slaapt op een boxspring, dan wordt uw lichaam volledig ondersteund en dit is nodig om in de correcte houding te slapen. Genoeg slaap draagt positief bij aan uw gezondheid.

Duurzame boxsprings in de aanbieding

Boxsprings zijn niet alleen van duurzame kwaliteit, maar hebben ook een prachtige uitstraling die eigenlijk aan te passen is aan ieder interieur. Zo zijn er elektrisch verstelbare boxsprings en vaste modellen in diverse afmetingen en kleuren te bestellen bij Bedden.nl. Doordat de boxsprings van hoge kwaliteit gemaakt worden, zullen ze langer mee gaan. Wanneer een product een langere levensduur heeft, heeft dit positieve invloed op het milieu. Het enige onderdeel van de boxspring die af en toe vervangen moet worden is het topdekmatras. Deze gaat ongeveer drie tot vijf jaar mee. Veel matrassen en topdekmatrassen hebben een afneembare tijk. Wanneer u de mogelijkheid heeft, was deze dan een aantal keer per jaar. Op die manier gaan de producten langer mee en blijft het matras hygiënisch.

Boxsprings staan bekend om het luxe slaapcomfort, maar ook om de hoge prijzen. Toch is dat tweede niet altijd waar. Wij hebben in ons assortiment boxsprings in verschillende prijsklassen zodat u al met een klein budget kunt slagen. Door ook boxsprings aan te bieden tegen lage instapprijzen maken we deze categorie bedden toegankelijker. Ondanks de lage prijs blijft de kwaliteit hoog.

Beschikbare afmetingen

Boxspringsets zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Vind hier onze mogelijkheden.

Eenpersoons boxsprings

Een 1 persoons boxspring bestaat uit één box, met één matras en mogelijk ook nog een eenpersoons topdekmatras. Mocht u dus alleen slapen en heeft u weinig ruimte in de slaapkamer, dan kunt u kiezen voor een eenpersoons boxspring. Deze heeft over het algemeen een breedtemaat van 90 centimeter en een lengtemaat die varieert tussen 200 centimeter en 220 centimeter.

Tweepersoons boxsprings

2 persoonsboxsprings zijn verkrijgbaar in verschillende maten. De breedtematen kunnen variëren van 140 centimeter tot 200 centimeter en de lengtematen kunnen variëren van 200 centimeter tot 220 centimeter. Eigenlijk wordt een tweepersoons boxspring altijd geleverd met twee aparte boxen en in een groot deel van de gevallen ook met twee aparte matrassen. Daarbovenop komt dan een tweepersoons topdekmatras die voorkomt dat u in de spleet tussen de twee matrassen rolt.

Een nieuwe boxspring bestellen

Als u een boxspring heeft gevonden die aan al uw wensen en eisen voldoet heeft u nog een aantal keuzes te maken. Zo kunt u de afmeting en kleuren bepalen, u kunt kiezen of u er een topdekmatras bij wilt en of u het inclusief hoofdbord wilt. Een vervolgstap is het beslissen of u ook nieuwe kussens en beddengoed nodig heeft. Als u overgaat op een andere afmeting bed, is het handig om ook rekening te houden met een dekbed met andere afmetingen. Daar hoort uiteraard ook nieuw bedtextiel bij. Naast boxsprings hebben wij al deze dingen ook in ons assortiment en kunt u uw hele bestelling in één keer afronden. Als u alles heeft gevonden wat u zocht kunt u de winkelwagen openen. U kunt hier eenvoudig uw boxspring kopen. Als u hier klikt op bestelling afronden kunt u uw adresgegevens en uw betaalgegevens invoeren om zo uw producten te bestellen. Als dit gebeurd is ontvangt u een bevestiging in uw e-mail met de informatie over de bezorging. De boxspring wordt zonder montage geleverd. Onze producten kunnen erg eenvoudig zelf gemonteerd worden!

Breed assortiment slaapproducten

Naast een breed assortiment boxsprings in verschillende prijsklassen, bieden wij nog veel meer. Wij hebben een veelzijdigheid aan bedden. Van ledikanten en kinderbedden tot seniorenbedden en vouwbedden,. Uiteraard zijn er eenpersoons en tweepersoons bedden beschikbaar. Tevens kunt u, zoals eerder al genoemd, mooi bedtextiel van hoge kwaliteit bestellen. Maak nu gebruik van onze boxspring aanbieding en geniet van kortingen tot wel 70%!

 

Een ogenblik geduld a.u.b.