Er komen geen producten overeen met de selectie.

Is een boxspring 120x200 cm een twijfelaar?

Ja, een boxspring 120x200 wordt ook wel een twijfelaar boxspring genoemd. Een boxspring twijfelaar is groter dan een 1 persoons-, maar kleiner dan een 2 persoons boxspring. 120x200 boxsprings hebben vaak één matras van 120 centimeter breed. Op Bedden.nl bieden wij u hoogwaardige producten voor de laagste prijzen. Een twijfelaar boxspring is ideaal als u zelf iets breder wilt liggen, maar ook als u niet genoeg ruimte heeft voor een tweepersoonsbed, maar met een partner slaapt. Daarnaast is ook voor kinderen die een ‘groot’ bed willen hebben, een boxspring 120x200 ideaal.

Uit welke onderdelen bestaat een boxspring met de maat 120 bij 200 centimeter?

Een twijfelaar boxspring bestaat uit twee boxen, een tweepersoons matras en wordt vaak met tweepersoonstopdekmatras geleverd. De boxen zijn beide 60x200 centimeter. Er is gekozen voor twee aparte boxen bij deze boxspring uitvoering, omdat dit betere ondersteuning geeft en deze eenvoudiger de trap op uw slaapkamer in gedragen kunnen worden.

Waar vind ik een goedkope boxspring?

Bij Bedden.nl bieden wij kwaliteitsproducten tegen de scherpste prijzen. U vindt hier goedkope twijfelaar boxsprings die voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Wij hebben een selectie van kwalitatief goede en toch goedkope boxsprings van 120x200 centimeter onder de 500 euro op onze website.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een twijfelaar boxspring?

Als het gaat om de aankoop van een bed, is het begrijpelijk als u hier een uitgebreide overweging in maakt. Ten eerste kunt u kiezen tussen een elektrisch verstelbare boxspring en een vlakke boxspring. Een goede boxspring en een goed matras zijn erg belangrijk voor de ondersteuning van uw lichaam en voor uw nachtrust. Het is daarom belangrijk om u goed te laten adviseren voor een matras en eventueel een topdekmatras. Welk matras het beste bij iemand past, verschilt namelijk per persoon. Onze klantenservice is altijd bereid om u te helpen bij de keuze welk matras u de beste ondersteuning zal bieden. U kunt ons bereiken via telefoon op het nummer 020-2624202. Ook kunt u een e-mail sturen naar [email protected] om dit te overleggen of contact opnemen via de chatfunctie op de website.

Wat is de beste onderhoudsmethode?

Wanneer u een boxspring van 120 bij 220 cm koopt, wilt u natuurlijk dat uw nieuwe aankoop zo lang mogelijk meegaat. U kan ervoor zorgen dat deze langer meegaat door de het te onderhouden. U De boxspring kan gereinigd worden door middel van stofzuigen. Gebruik hierbij het meubelmondstuk van uw stofzuiger om het matras niet te beschadigen. Als u een matras heeft met afneembare tijk heeft kunt u deze van het matras afhalen en in de wasmachine doen. Andere goede opties zijn het gebruiken van een matrasbeschermer, een molton of gebruik van ander bedtextiel.

Verder kunt u het matras dat op de boxspring ligt regelmatig draaien in de lengte en het keren in de breedte. Tot slot is het aan te raden om uw beddengoed wekelijks te wassen op minimaal 60 graden. Door het wassen, wordt huisstofmijt voorkomen. Door het uitvoeren van deze onderhoudstips, maakt u de levensduur van uw boxspring langer.

Hoe koop ik een twijfelaar boxspring?

Een boxspring 120x200/220 is eenvoudig online te bestellen. U kunt kiezen uit verschillende kleuren en u kunt helemaal zelf bepalen op welke dag u uw boxspring graag geleverd wilt hebben. Wij willen alleen hoge kwaliteit producten aanbieden. Om dit te garanderen geven wij u op sommige boxspring modellen zelfs 3 jaar garantie. Bij Bedden.nl kunt u al een boxspring twijfelaar kopen vanaf 375,- euro. Via onze site plaatst u het product in de winkelwagen, u controleert het overzicht en vervolgens kunt u betalen met één van onze veilige betaalsystemen.

Kan ik in termijnen betalen?

Alle boxsprings 120x200 tussen de 100 en 1000 euro kunt u betalen met behulp van Capayable. Met Capayable kunt u uw boxspring in drie termijnen betalen, gespreid over 60 dagen. De eerste termijn betaalt u direct nadat u uw bestelling heeft voltooid. Deze eerste termijn dient betaald te worden via iDeal. De tweede en derde termijnen vinden later plaatst. De tweede termijn moet 30 dagen na het plaatsen van uw bestelling betaald zijn en de derde termijn na 60 dagen. Een groot voordeel van de betaalmethode Capayable, is dat u gespreid kunt betalen, zonder dat er rente wordt ingehouden over uw aankoopbedrag. Zo heeft u uw boxspring snel in huis en kunt u er gelijk gebruik van maken.

Waarom zou ik een twijfelaar boxspring kopen bij Bedden.nl?

Bedden.nl is een betrouwbare online slaapspeciaalzaak met vele voordelen. Er zijn er al een aantal genoemd, maar er zijn er nog meer. Deze staan hieronder voor u in een rijtje.

  • Uw producten worden gratis bij u thuis bezorgd bij een bestelwaarde boven de 699,- euro.
  • Bedden.nl heeft al meer dan 37.000 tevreden klanten
  • Bedden.nl heeft al ruim vijf jaar ervaring
  • Maatwerk is mogelijk
  • (Bijna) altijd een gratis topdekmatras bij uw boxspring!