Boxsprings

Boxsprings

Er is geen beter begin van de dag dan uitgerust wakker worden in een luxe boxspring. Onze boxsprings zijn comfortabel en veelzijdig, er is voor ieder wat wils. Wij bieden u complete boxspringsets aan in diverse stijlen en maten.

Boxspring kopen op Bedden.nl

Boxsprings geven u een gevoel van optimaal comfort en luxe. Om die reden worden ze ook vaak gebruikt in hotels. Door de luxe uitstraling zijn boxsprings erg populair en worden ze vaker aangeschaft. Boxsprings zijn er bovendien in vele soorten en maten; van een goedkope boxspring met korting voor mensen met een beperkt budget tot complete, luxueuze boxspringsets. Voor ieders wens hebben wij boxsprings in de aanbieding! De bedden zijn ventilerend, verend en comfortabel en geven daarom ook jarenlang de nodige slaapcomfort en ondersteuning. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om er een topdekmatras bij te bestellen als toevoeging aan uw slaapcomfort. De boxen zijn gemaakt van een sterk en stabiel frame en worden daarnaast bekleed met stevige, maar elegante stof.

Uit welke onderdelen bestaat een boxspring?

Een boxspring is een bed dat bestaat uit drie onderdelen, namelijk een box, een matras en een topdekmatras. De box van een boxspring is vaak geveerd met pocketvering of bonellvering. Door deze vering wordt er een stevige basis gecreëerd. Het is per boxspring verschillend wat voor matras er bij de boxspring geleverd wordt. De matrassen kunnen veren hebben, maar het is ook mogelijk dat een matras van koudschuim of traagschuim is. Daarnaast verschillen de matrassen in stevigheid, waardoor u keuze heeft tussen een zacht, medium of hard matras. Voor de optimalisatie van uw slaapcomfort, kunt u ook nog een topdekmatras aan uw bestelling toevoegen. U heeft natuurlijk ook kussens en een dekbed nodig, maar deze zijn geen vast onderdeel van de boxspringsets die wij in onze boxspring aanbiedingen hebben.

Wat is een box?

Het onderstel van de boxspring steunt op metalen of houten pootjes en bestaat uit een box waar een matras en eventueel een topdekmatras opkomt. De rand van de box wordt meestal van hout gemaakt en deze rand wordt afgewerkt met een luxe stof. In de box zitten pocket- of bonellveren. Deze veren zorgen voor een stevige basis. Een aantal boxspringsets in ons assortiment zijn met kleur en stof te personaliseren naar uw wensen. Ook wordt er bij de set een hoofdbord geleverd. Het hoofdbord geeft uw boxspring een krachtigere en luxere uitstraling, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het hoofdbord weg te laten. Daarnaast bieden we zowel elektrisch verstelbare boxsprings als vaste boxsprings aan. Per set kunt u ook uit verschillende afmetingen kiezen.

Welke matras en topdekmatras past bij mijn boxspring?

Bij het kopen van een boxspring, zijn er een aantal factoren waarmee u rekening dient te houden. Ten eerste kunt u kijken wat voor soort (topdek)matras bij uw slaaphouding past. Voor elke slaaphouding wordt namelijk een ander soort matras aangeraden. Als u bijvoorbeeld op uw buik slaapt, dan kunt u beter kiezen voor een wat steviger matras, omdat u anders met een holle rug ligt. De tweede factor die een rol speelt bij een boxspring kopen is uw lichaamsgewicht. Per boxspring wordt in de beschrijving ook aangegeven voor welke gewichtsklasse het matras geschikt is. Een derde factor is het meenemen van rug of nekklachten. Als u hier last van heeft, is het aan te raden om een speciaal topdekmatras van traagschuim aan te schaffen. Een traagschuim matras vormt zich namelijk naar het lichaam en kan ervoor zorgen dat uw klachten worden verminderd.

Hoe kies ik een geschikte boxspring?

Om een bed te kiezen wat perfect is voor u kunt u rekening houden met een aantal factoren. U kunt zelf kiezen voor bijvoorbeeld een harde en stevige ondergrond of juist voor een wat zachter matras. Wanneer u een matras heeft dat past bij uw slaaphouding en lichaam, zult u minder snel pijnklachten aan de nek en rug ervaren. Het is daarom aan te raden om eerst na te gaan wat voor slaaphouding u heeft. Het gebruiken van een geschikt kussen draagt hier ook aan bij. Een boxspring is dan ook een ideaal bed voor iedereen die snel last heeft van pijnklachten. Wanneer u slaapt op een boxspring, dan wordt uw lichaam volledig ondersteund. Dit is nodig om in een correcte houding te slapen. Genoeg slaap draagt positief bij aan uw gezondheid.

Hebben jullie ook duurzame boxsprings?

Over het algemeen is een boxspring al vrij snel duurzaam omdat hij lang mee gaat. Eenboxspring heeft naast een duurzame kwaliteit ook een prachtige uitstraling. Doordat een boxspring van hoge kwaliteit gemaakt wordt, gaat het bed ook langer mee. De lange levensduur van een boxspring heeft daarom een positieve invloed op het milieu. Het enige onderdeel van een boxspring dat eens in de zoveel jaren vervangen moet worden, is het topdekmatras. Een topdekmatras gaat ongeveer drie tot vijf jaar mee. Veel matrassen en topdekmatrassen hebben een afneembare tijk. Wanneer u de mogelijkheid heeft, is het aan te raden om deze tijk een aantal keer per jaar te wassen. Op deze manier gaan uw producten langer mee en blijft het matras hygiënisch.

Een boxspring voor ieder interieur

Een boxspring is eigenlijk aan te passen aan ieders interieur. Zo zijn er elektrisch verstelbare boxsprings en vaste modellen in diverse afmetingen en kleuren te bestellen bij Bedden.nl. Boxsprings staan bekend om het hotelwaardige slaapcomfort, maar ook om het hebben van een hoge prijs. Toch is dat tweede niet altijd waar. Wij hebben in ons assortiment boxsprings in verschillende prijsklassen. Zo kunt u ook met een klein budget altijd bij ons slagen. Wij hebben verschillende boxspring aanbiedingen. Ondanks onze lage prijzen, kunnen wij u garanderen dat onze kwaliteit hoog blijft.

In welke afmetingen zijn onze boxsprings beschikbaar?

De Boxspringsets op Bedden.nl zijn verkrijgbaar in 90 x 200, 140 x 200, 160 x 200 en 180 x 200 centimeter. Daarnaast verkopen wij ook extra lange maten vanaf 210 centimeter. Hieronder zijn onze mogelijkheden weergegeven.

1 persoons boxspring

Een 1 persoons boxspring bestaat uit één box, met één matras en mogelijk ook nog een eenpersoons topdekmatras. Mocht u dus alleen slapen, dan kunt u kiezen voor een 1 persoons boxspring. Een 1 persoons boxspring is ideaal voor een wat kleinere kamer. Een breedtemaat van 90 centimeter en een lengtemaat die varieert tussen 200 centimeter en 220 centimeter is voor een eenpersoons boxspring gewoonlijk.

2 persoons boxspring

Een 2 persoons boxspring is verkrijgbaar in verschillende maten. De breedtematen kunnen variëren van 140 tot 200 centimeter. De lengtematen kunnen variëren van 200 centimeter tot 220 centimeter. Een 2 persoons boxspring wordt altijd geleverd met twee aparte boxen. Ook wordt een tweepersoons boxspring meestal met twee aparte matrassen geleverd. Op deze matrassen komt vaak een tweepersoons topdekmatras. Een topdekmatras voorkomt dat u in de spleet tussen de twee matrassen rolt en zorgt voor extra ondersteuning van uw lichaam.

Boxspring bestellen en laten thuisbezorgen

Als u een boxspring heeft gevonden die qua specificaties aan al uw wensen en eisen voldoet, heeft u nog een aantal keuzes te maken. Zo kunt u de afmeting en vaak ook de kleuren bepalen. U kunt kiezen of u bij uw boxspring een topdekmatras wilt en of u het inclusief of exclusief hoofdbord wilt. Een vervolgstap is het beslissen of u ook nieuwe kussens en bedtextiel nodig heeft.

Wat heb ik naast mijn boxspring nog meer nodig?

Als u overgaat op een andere afmeting bed, is het handig om ook rekening te houden met een dekbed met dezelfde afmeting als uw boxspring. Bij uw nieuwe dekbed hoort uiteraard ook nieuw bedtextiel. Naast boxsprings hebben wij alle hierboven genoemde producten ook in ons assortiment. Zo kunt u uw hele bestelling in één keer afronden. Als u alles heeft gevonden wat u zocht, kunt u uw winkelwagen openen. U kunt hier eenvoudig uw boxspring bestellen. Als u klikt op bestelling afronden, kunt u uw adres- en betaalgegevens invoeren om zo uw producten te bestellen. Als dit gebeurd is, ontvangt u een bevestiging in uw e-mail met de informatie over de levering.

Breed assortiment slaapproducten

Naast een breed assortiment aan boxsprings in verschillende prijsklassen, bieden wij nog veel meer. Wij hebben een veelzijdig aanbod aan bedden. Van ledikanten en kinderbedden tot seniorenbedden en vouwbedden. Uiteraard zijn er 1 persoons en 2 persoons bedden beschikbaar. Tevens kunt u, zoals eerder al genoemd, mooi bedtextiel van hoge kwaliteit bestellen. Maak nu gebruik van onze boxspring aanbieding en geniet van kortingen tot wel 70%!

 

Een ogenblik geduld a.u.b.