Van hoog naar laag sorteren

5 item(s)

Van hoog naar laag sorteren

5 item(s)

Boxspring 160x200

Een boxspring 160x200 is een heerlijk ruim tweepersoonsbed. Het is een wat compacter bed, maar er is genoeg bewegingsruimte mogelijk om comfortabel met zijn tweeën te slapen. Een 160x200 boxspring is een mooie midden maat tussen de boxsprings 140x200 en 180x200 in. Wakker worden op een tweepersoons boxspring, zal ervoor zorgen dat u uitgerust wakker wordt en de dag goed kan beginnen. De boxspring is de populairste beddensoort in de wereld omdat het ligcomfort zeer goed is. Een tweepersoons boxspring staat voor langdurig genot en een prachtig aanzien in uw slaapkamer.

Waaruit bestaat een tweepersoons boxspring?

Een boxspring van 160x200/220 bestaat meestal uit twee boxen, twee matrassen en één topdekmatras. Op een boxspring bed kan elk type matras worden gebruikt. Op dit matras ligt vaak een topdekmatras. Dit extra matras zorgt voor een betere verdeling van het lichaamsgewicht en voelt zacht aan. Afhankelijk van de matrassoort heeft een tweepersoonsboxspring een bepaalde vering, ventilatie en vochtregulatie. Wanneer u overgaat tot een aankoop is het altijd goed om verschillende boxsprings te vergelijken, zodat u er één vindt die perfect bij u past!

Helpt een tweepersoonsboxspring bij spierklachten?

Over het algemeen is een boxspring zo samengesteld om het lichaam te ondersteunen, maar ook om te corrigeren. Met een geveerde box, een geveerd matras met een afdeklaag van schuim en een topdekmatras van traagschuim of koudschuim krijgt u lichaam meer steun dan bij een normaal bed met lattenbodem en matras. De combinatie van een geveerd matras dat ondersteuning biedt en een topdekmatras dat zacht aanvoelt en zich vormt naar het lichaam, zorgt ervoor dat uw ruggengraat recht komt te liggen. Wanneer u hier een hoofdkussen aan toevoegt die bij uw slaaphouding past is er een grote kans dat potentiële klachten voorkomen worden en huidige klachten verminderen.

Welke voordelen heeft een boxspring in de maat 160x200/220?

Een boxspring 160x200 heeft veel voordelen. Hieronder staan ze voor u op een rijtje.

  • Een tweepersoons boxspring heeft een zeer lange levensduur.
  • De boxspring bestaat uit een open constructie van veren, waardoor de temperatuur en ventilatie van de boxspring erg goed is.
  • Er zijn een hoop verschillende variaties boxsprings mogelijk. U kunt het design, de kleur en het materiaal kiezen wat het beste bij u en uw slaapkamer past.
  • Een boxspring 160x200 is de perfecte maat om comfortabel met zijn tweeën te slapen, zonder alle ruimte in de slaapkamer in te nemen.
  • Een combinatie van het verende matras, de verende box en het soepele topdekmatras, maakt een optimale ondersteuning van het lichaam mogelijk.

Zijn er ook elektrische boxsprings in de maat 160x200?

Bedden.nl heeft ook een aanbod met elektrische boxsprings in de afmeting 160x200/220. Een normale tweepersoonsboxspring biedt al veel comfort, maar een elektrische boxspring meer. Een elektrische boxspring is een vorm van luxe. U kunt gemakkelijk het hoofdeind of voeteneind bewegen zonder degene naast u wakker te maken omdat beide delen afzonderlijk verstelbaar zijn. Wanneer u het hoofdeinde omhoog verstelt, kunt u bijvoorbeeld ontspannen televisiekijken of een boek lezen. Een groot voordeel aan onze elektrische boxsprings, is dat zij afzonderlijk verstelbaar zijn.

Voor mensen met lage rugklachten wordt een elektrische boxspring zeker aangeraden. Door het voeteneind omhoog te verstellen, wordt de spanning op de onderrug verlicht. Als u last heeft van rugklachten, is er een grote kans dat een elektrische boxspring ervoor zorgt dat uw rugklachten overdag afnemen en u een betere nachtrust heeft.

Met of zonder hoofdbord?

Alle boxsprings 160x200 hebben een hoofdbord óf de keuze om een hoofdbord erbij te bestellen. Een hoofdbord is ideaal om tegenaan te zitten, maar ziet er ook chique uit. Als u een slaapkamer heeft met een luxe uitstraling, dan is een hoofdbord bijbestellen een goede keuze! Toch zijn de tweepersoonsboxsprings zonder hoofdbord ook prima, het slaapcomfort blijft uiteraard hetzelfde.

Waar kan ik een boxspring kopen?

Op Bedden.nl vindt u een zorgvuldig samengesteld assortiment met boxsprings in de maat 160x200/220. Wij hebben elektrische boxsprings en vlakke. Om uw slaapkamer compleet te maken, kunt u een boxspring 160x200 cm bestellen in combinatie met tal van verschillende accessoires. Met een boxspring 160x200 zult u slapen zoals nooit tevoren. Als u advies wilt over welke boxspring het beste bij u past, kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice via 020-2624202. Ook kunt u eventueel een e-mail sturen met uw vraag naar [email protected] of contact opnemen via de chatfunctie op de website.

Kan ik een boxspring in termijnen betalen?

Bedden.nl werkt onder andere met de betaalmethode genaamd Capayabe. Met deze betaalmethode kunt u uw aankoop in termijnen betalen. Capayable maakt betalen in drie termijnen mogelijk, tegen 0% rente. De eerste termijn betaalt u direct na het plaatsen van de bestelling via iDeal. De tweede termijn dient 30 dagen na de aankoopdatum betaald te worden en de derde termijn na 60 dagen. Om Capayable te gebruiken, is er een minimale bestelwaarde 100 euro nodig. Betalen met Capayable kan tot een maximaal bestelbedrag van 1000 euro.

Met Capayable kunt u direct genieten van uw boxspring, zonder er volledig voor betaald te hebben. Ook heeft u beschikking tot flexibel betaalgemak. Als u Capayable wilt gebruiken, kunt u dit aangeven bij de gewenste betaalmethode na het plaatsen van uw bestelling.