Er komen geen producten overeen met de selectie.

Boxspring 180x210 cm

180x210 boxsprings zijn zeer ruim en geven u veel bewegingsvrijheid. Een boxspring met een formaat van 180x210 centimeter, is tot in de puntjes nauwkeurig afgewerkt. Ook zal deze boxspring zorgen voor een prachtige uitstraling in uw slaapkamer. Als u ’s ochtends wakker wilt worden in een luxe bed met een uitgerust gevoel, is een boxspring 180x210 perfect. De boxspring is comfortabel en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Een boxspring 180x210 is ideaal voor mensen die wat langer zijn, maar ook voor mensen die houden van veel beweegruimte in bed.

Boxspring 210 centimeter lang

De lengte van een bed is afhankelijk van uw eigen lengte. De lengte van uw bed moet ongeveer 20 centimeter langer zijn dan uw eigen lengte. Tot een lengte van 1.90 centimeter is deze boxspring dus geschikt. Bent u kleiner? Dan is een boxspring van 180x200 ook geschikt. Als u wat langer bent, is een boxspring 180x210 wel ideaal. Een matras en boxspring dat past bij uw lengte is essentieel voor een goede gezondheid en een goede nachtrust. Wanneer uw bed namelijk te klein is voor uw lengte, heeft u meer kans op nek- en rugpijn. Het kleine prijsverschil wordt ruimschoots gecompenseerd door extra comfort.

Boxspring aanbieding

Bij Bedden.nl hebben we verschillende boxspring aanbiedingen 180x210. Er zijn normale en elektrisch verstelbare boxsprings beschikbaar. Voor ieders inkomen is er een geschikte goedkope boxspring en om erachter te komen welke boxspring het beste bij u past, helpen wij u graag. Op bijna alle boxsprings zijn hoge kortingen gegeven. Een boxspring bij Bedden.nl is dus vrijwel altijd in de aanbieding! Ook hebben wij elke week nieuwe weekacties, waarin verschillende producten tegen outlet prijzen worden aangeboden, waaronder de wekelijkse boxspring deals.

Elektrische boxspring

Zoals eerder vermeld heeft Bedden.nl ook elektrische boxsprings van 180x210 cm. Deze boxsprings zijn van hoogwaardige kwaliteit. De elektrische boxsprings zijn verstelbaar, hierdoor kunt u uw boxspring instellen naar wens. Een elektrisch verstelbare boxspring is naast een vorm van luxe, voor velen ook erg handig. U kunt de ligzijdes van de boxspring afzonderlijk van elkaar verstellen met behulp van een afstandsbediening. Op deze manier kunt u heerlijk lezen, televisie kijken of de pijn op bepaalde lichaamsdelen verlichten. Een elektrische boxspring biedt optimaal comfort en zal ervoor zorgen dat u elke nacht een heerlijke nachtrust zult hebben.

Boxspring 180x210 kopen

Een 180x210 boxspring zorgt er niet alleen voor dat u elke ochtend wakker wordt met een uitgerust gevoel, maar draagt ook bij aan de gezondheid. Door de hoogwaardige matrassen met meerdere comfortzones wordt uw lichaam maximaal ondersteund. Een boxspring 180x210 kopen op Bedden.nl is zeer gemakkelijk. U plaats de gewenste items in het winkelmandje, plaatst de bestelling en kiest de gewenste betaalmethode. Er zijn verschillende mogelijkheden om te betalen, waaronder betalen in termijnen.

Boxspring in termijnen betalen

Wij begrijpen dat een boxspring kopen een grote aankoop is en dat het daarom misschien niet mogelijk is om zo’n groot bedrag in één keer te betalen. Om deze reden is het bij Bedden.nl al vanaf 100 euro mogelijk om uw aankoop in termijnen te betalen, en dat zonder rente! Wij werken met een betalingssysteem genaamd Capayable. Wanneer u Capayable kiest als betaalmethode, kunt u over drie termijnen verdeeld uw aankoop betalen. De eerste termijn betaalt u direct via iDeal. De tweede termijn 30 dagen na de aankoop en de derde termijn is 60 dagen na het plaatsen van uw bestelling. Zo betaalt u in 3 termijnen verspreid over 60 dagen uw aankoopbedrag zonder hier extra voor te betalen. Betalen in drie termijnen is mogelijk tot 1000 euro.

Complete boxspring

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken, biedt Bedden.nl ook complete boxspringsets. Een complete boxspringset kan ook geleverd worden in de afmeting 180x210. Dankzij de kwaliteit van onze boxsprings zult u iedere ochtend weer heerlijk uitgerust wakker worden.

Onderdelen boxspringset

De onderdelen van een boxspringset staan bij sommige boxsprings niet vast. Of u bepaalde onderdelen wilt kunt u zelf bepalen en er is ook personalisatie mogelijk. Het eerste noodzakelijke onderdeel van de boxspringset is de onderbox. Dit kan een vaste (niet verstelbare) box of een elektrisch verstelbare box zijn. Bij de meeste boxsprings zit ook een hoofdbord, maar u kunt ook voor een boxspring zonder hoofdbord kiezen. Vervolgens komt het matras. Het matras is een belangrijk onderdeel van uw boxspring, omdat dit voornamelijk de kwaliteit van uw slaap bepaalt. Welk matras het beste bij iemand past, is voor iedereen anders. Een matras wordt vaak afgedekt met een topdekmatras, maar dit is niet noodzakelijk. Een topper zorgt voor een extra comfortabele ondersteuning van uw lichaam, dus voor mensen met rugklachten is een topdekmatras zeker aan te raden.

Advies boxspring

Bij vragen staat onze klantenservice altijd voor u klaar. Wanneer u twijfelt welke boxspring of welk matras het beste bij u past, kunnen wij u hier goed bij helpen. U kunt ons bereiken via de chatfunctie op Bedden.nl of door een e-mail te sturen naar [email protected] Ook kunnen wij u natuurlijk helpen via de telefoon, door te bellen naar 020-2624202.