Van hoog naar laag sorteren

2 item(s)

Van hoog naar laag sorteren

2 item(s)

Wat is een boxspring met geveerde box?

Een boxspring met geveerde box is niet zomaar een van de meest verkochte bedden. Het is makkelijk op te maken, biedt veel ligcomfort en is goed te combineren in een bestaand interieur. Dit is ook de reden dat je boxsprings met geveerde box veel terug ziet in hotelkamers. Het zegt het al in de naam een boxspring met geveerde box is letterlijk een matrasdrager die is gevuld met metalen spiraalveren. Deze spiraalveren zorgen ook voor extra ventilatie in de bodem, waardoor het vocht niet gaat condenseren. Per nacht verliest het lichaam ongeveer 300 tot 600 ml vocht. De extra ventilatie reguleert de vochthuishouding en vochtregulatie. Hierdoor gaat het schimmelvorming tegen.

Uiteraard kunt u op onze website kiezen uit een ruim assortiment van Boxsprings: in verschillende kleuren en afmetingen. Om het keuzeproces te vergemakkelijken kunt u op de website filters aanklikken.

Wat is het verschil tussen een bed en een boxspring met geveerde box?

Doordat de boxspring een geveerde bodem heeft zorgt het in vergelijking met een bed voor extra slaapcomfort. Vooral bij rug- en nekklachten biedt een boxspring met geveerde box optimale ondersteuning van elke lichaamszone. Door het geveerde matras en de geveerde box krijgt u een stevige ondersteuning en door het topdekmatras ligt u heerlijk zacht!

Welke boxspring past bij mij?

 • Heeft u gezondheidsklachten? Dan adviseren bij een boxspring die u voldoende steun biedt
 • Het bed moet voldoende comfort bieden
 • Ga na welke voorkeur u heeft.
 • Kies de juiste afmeting van het bed. Dat is meestal 20 – 30cm langer dan uw eigen lengte.
 • Daarnaast kunt u ook kiezen tussen een elektrisch verstelbare- of vlak bodem.
 • Kies een boxspring die past bij uw gewichtsklasse.
 • Last van allergie? Kies voor een anti-allergische boxspring : Door de gesloten structuur van het synthetisch materiaal in anti-allergische boxsprings kunnen huisstofmijten en stofdeeltjes niet ophopen.

Waaruit is een boxspring met geveerde box opgebouwd?

 1. De box
 2. De box is de basis van de boxspring. De geveerde box heeft een rand van hout, bevat stevige pocketveren of bonellvering en een dunne afdeklaag van schuim dit zorgt voor extra stevigheid en een langere levensduur.

 3. Het matras
 4. Het tweede onderdeel van de boxspring is het matras. Dit is meestal een geveerd matras met een afdeklaag van schuim. Ook hier zijn meerdere combinaties mogelijk. Zo zijn er pocketveren en bonellvering matrassen en kunt u kiezen voor afdeklagen van koudschuim en traagschuim.

 5. Het topdekmatras
 6. Een topdekmatras is een dun matras bovenop een ‘gewoon’ matras. Deze biedt extra ondersteuning waardoor het bed comfortabeler ligt. Daarnaast ontlast het topdekmatras ook het onderliggende matras, waardoor deze langer meegaat.

  De boxsprings met geveerde box in ons assortiment kunt u bestellen met een geïntegreerd topdekmatras of een los topdekmatras.

 7. De bedpoten
 8. Voor zij die ervan houden om hun slaapkamer tot in de kleinste details te verfijnen bieden wij bedpoten in verschillende materialen, namelijk van hout, metaal of aluminium. Het zijn nu net die kleine dingen die zo’n grote invloed hebben op de algemene sfeer en uitstraling.

 9. Het hoofdbord
 10. Een hoofbord is een goede manier om te voorkomen dat u uw hoofd niet stoot tegen de muur. Tevens is het ook een manier om te voorkomen dat u uw mooie muur vlekt. Vettig haar of een bezweet lichaam kunnen vlekken op de muur achterlaten. Een hoofdbord kan dit voorkomen. Naast de bovengenoemde voordelen zorgt een hoofdbord ook voor een knusse sfeer rondom je bed. Binnen ons assortiment kunt u kiezen uit boxsprings met hoofborden in verschillende designs.

  Bestelling

  Bent u al helemaal geïnformeerd over boxsprings met geveerde box? Dan kunt u simpel via onze webwinkel uw bestelling plaatsen. Allereerst kiest u de afmeting. Als tweede gaat u na welke kleur het best in uw slaapkamer past en voegt u de boxspring toe aan uw winkelwagen. Als derde vult u uw gegevens in, zodat wij het product veilig en snel voor u aan huis kunnen leveren en als laatst geeft u uw betaalmethode aan.

  Betalen gaat zeer eenvoudig en vertrouwd door middel van verschillende betalingsmogelijkheden. U heeft de keuze uit PayPal, iDeal, Afterpay, Capayable, Rembours en Creditcard. Als de betaling is voldaan wordt uw boxspring met geveerde box zo spoedig mogelijk bij u aan huis geleverd.