Van hoog naar laag sorteren

1 - 9 van 50 items

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Van hoog naar laag sorteren

1 - 9 van 50 items

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Wat is een boxspring met harde bodem?

Een boxspring met harde bodem is feitelijk een beklede matrasdrager. Maar door de mogelijkheden zoals achterwanden, voeteneinden, in dezelfde kleur beklede nachtkastjes etc.kunt u er een compleet bed van maken. Een boxspring met harde box wordt bijna altijd in combinatie met een pocket matras geleverd, maar kan in combinatie met elk type matras

.

Wat is het verschil tussen een boxspring met harde box en lattenbodem?

Boxsprings met harde bodem worden tegenwoordig niet alleen in hotels gebruikt, maar zijn de afgelopen jaren ook erg populair geworden bij de consument. Dit komt voornamelijk door het opmaak gemak en omdat de kans op beschadigingen minimaal is. Maar wat zijn nou precies de verschillen tussen een lattenbodem en een boxspring met harde bodem? Hieronder vindt u de belangrijkste verschillen.

 • Een boxspring met harde bodem is dikker dan een lattenbodem. Hierdoor kunt u makkelijker in en uit bed stappen.
 • Een boxspring met harde bodem straalt meer luxe uit door de hoogte van het bed en de gestoffeerde matrassen. Een lattenbodem is meestal iets simpeler.
 • Een lattenbodem kan na enige tijd gaan kraken. Bij een boxspring met harde bodem is daar geen sprake van.
 • De aankoopprijs van een lattenbodem ligt meestal lager dan die van een boxspring met harde bodem. Echter, is het verschil in kwaliteit groot. Voor een goed bed moet u meestal toch een wat duurdere variant aanschaffen.
 • Een boxspring met harde bodem is in tegenstelling tot een lattenbodem mooi vlak. Lattenbodems staan meestal lichtjes bol. Hierdoor ontstaan er oneffen plekken en kan het voor sommige mensen niet fijn zijn om op te slapen.

De keuze tussen een boxspring met harde bodem of lattenbodem verschilt per persoon en is erg afhankelijk wat u zelf fijn vindt. Of u nou voor de boxspring met harde bodem of lattenbodem kiest, een goed matras heeft net zoveel invloed op uw slaapcomfort. En daarbij zijn een goed kussen en een fijn dekbed ook erg belangrijk. Bekijk Bedden.nl voor de benodigde slaapkameraccessoires om uw slaapkamer om te toveren tot een oase van rust.

Welke boxspring past bij jou?

Binnen ons assortiment bieden wij verschillende soorten en afmetingen boxsprings met harde bodem aan. Daarnaast kunt u ook een kleur kiezen die het best past bij uw slaapkamer. Op deze manier kunt u een boxspring met harde bodem kiezen die aan al uw wensen voldoet. Leest u bijvoorbeeld veel in bed, dan raden wij u aan om een boxspring met harde bodem te kiezen met een verstelbaar hoofdeind. Wilt u na een lange dag werken en lopen uw benen rusten, dan raden wij u aan om een boxspring met harde bodem te kiezen met een verstelbaar voeteneind. Hoe meer tijd u doorbrengt in bed, hoe beter de verstelbare boxspring trend bij u past! De boxsprings met harde bodem worden bovendien met twee afstandsbedieningen geleverd, zodat u altijd een reserve in huis heeft of uw partner een eigen afstandsbediening heeft. Hierdoor kunt u uw bed nog eenvoudiger aan uw behoeften aanpassen.

Onderhoud boxspring met harde bodem

U wilt natuurlijk dat uw boxspring met harde bodem zo lang mogelijk meegaat, zodat u jaren kunt genieten van een heerlijke nachtrust. Daarom geven wij u het volgende advies voor het onderhoud van uw boxspring met harde bodem:

  De boxspring kan gereinigd worden door middel van het stofzuigen met een meubelmondstuk. Voor het onderhoud van de matras wordt geadviseerd om deze regelmatig te draaien en te keren. Ventileer uw slaapkamer dagelijks, zodat het vocht dat zich gedurende de nacht heeft verzameld in uw boxspring afgevoerd kan worden. Daarnaast adviseren wij u om altijd een moltonhoes te gebruiken, ter bescherming van uw matras of topdekmatras. Dit helpt om de levensduur van uw (top)matras te verlengen.

Mochten hierboven tips staan die tegen het onderhoudsadvies van uw gekochte boxspring met harde bodem ingaan, dan adviseren wij u om de meegeleverde richtlijn aan te houden.