Van hoog naar laag sorteren

1 item(s)

Van hoog naar laag sorteren

1 item(s)

Witte boxspring

Witte boxsprings zijn door de jaren heen steeds populairder geworden. Een witte boxspring is stijlvol en altijd tot in de puntjes afgewerkt. Door een witte boxspring wordt er een moderne sfeer in uw slaapkamer gecreëerd. Een witte boxspring valt met vrijwel elk interieur te combineren. Het bed zal een luxueuze uitstraling geven en één geheel maken van uw slaapkamer.

Waar kan je een witte boxspring met hoofdbord bestellen?

Bedden.nl heeft een aantal prachtige witte boxsprings in haar assortiment. Op deze moderne en luxe boxsprings zult u heerlijk slapen. Wakker worden op een boxspring en een matras van Bedden.nl, zal ervoor zorgen dat u uitgerust wakker wordt. Wanneer u dus een witte boxspringset wilt bestellen, krijgt u de boxen, een matras, een topdekmatras en eventueel een hoofdbord erbij. Het hoofdbord geeft uw boxspring een krachtigere en luxere uitstraling, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het hoofdbord weg te laten. Een hoofdbord heeft echter velen voordelen. Met een hoofdbord kunt u comfortabel gaan zitten met uw rug tegen de hoofdleuning. Uw hoofdkussens blijven op de juiste plaats liggen en u voorkomt slijtage op de muur. Ook kunt u het hoofdbord gemakkelijk schoonmaken.

Witte boxspring aanbieding

Bedden.nl heeft veel boxspring aanbiedingen. Vrijwel alle boxsprings van Bedden.nl zijn al scherp geprijsd, maar Bedden.nl heeft ook een speciale boxspring outlet. In de boxspring outlet worden veel boxspringsets of boxspringcombinaties aangeboden tegen de laagste prijzen, zo ook witte boxsprings. De boxsprings in de outlet kunnen met extra hoge kortingen verkocht worden. De reden hiervoor is vaak dat het product uit het assortiment is gehaald of dat er te veel producten zijn ingekocht voor een bestelling. Deze producten zijn dus gloednieuw, maar worden niet meer teruggestuurd naar de fabrikant. Een voordeel hiervan is dat wij deze boxsprings al op voorraad hebben staan en u ze binnen 5 werkdagen in huis kunt hebben. Op die manier zou u uw boxspring maandag kunnen kopen en hem dezelfde week nog in huis hebben!

Ook biedt Bedden.nl elke week een andere boxspring aan, die een week lang extra goedkoop is. Deze boxspring staat in de weekacties en dit kan wellicht uw ideale witte boxspring zijn! Het is dus zeer interessant om de weekacties in de gaten te houden.

Welke boxspring past het best bij mij?

Om de beste boxspring te kiezen, dient u rekening te houden met een aantal factoren. U kunt zelf kiezen voor bijvoorbeeld een harde en stevige ondergrond of juist voor een wat zachter matras. Wanneer u een matras heeft dat past bij uw slaaphouding en lichaam, zult u minder snel pijnklachten aan de nek en rug ervaren. Het is daarom aan te raden om eerst na te gaan wat voor slaaphouding u heeft. Door de filters in te vullen, wordt er snel een selectie geschikte producten voor u gemaakt. Zo komt u er snel achter welk matras het beste bij u past.

Het gebruiken van een geschikt kussen draagt hier ook aan bij. Een boxspring is dan ook een ideaal bed voor iedereen die snel last heeft van pijnklachten. Wanneer u slaapt op een boxspring, dan wordt uw lichaam volledig ondersteund. Dit is nodig om in een correcte houding te slapen en genoeg slaap draagt positief bij aan uw gezondheid.

Waar kan ik een witte boxspring kopen?

Een witte boxspring kunt u kopen op Bedden.nl. Wij hebben een selectie prachtige luxe witte boxsprings in ons assortiment. Op deze moderne boxsprings zult u heerlijk slapen. Wakker worden op een boxspring en een matras van Bedden.nl, zal ervoor zorgen dat u uitgerust wakker wordt. Wanneer u dus een witte boxspring wilt kopen, kunt u een kijkje nemen in het assortiment van Bedden.nl. Elke combinatie van box, matras, topdekmatras en materialen is uniek en kan afgestemd worden op uw persoonlijke wensen.

U kunt uw producten op meerdere manieren betalen bij Bedden.nl, wij bieden namelijk de volgende betalingsmethodes: iDeal, Creditcard, Paypal, Afterpay en Rembours. Wij snappen dat een boxspring kopen een grote aankoop is en dat het volledige bedrag in één keer betalen niet realistisch is. Om deze reden kunt u ook betalen door middel van Capayable. Met Capayable betaalt u in drie termijnen uw aankoop, zonder rentekosten. U beschikt dus over flexibel betaalgemak en kunt gelijk al genieten van uw nieuwe bed. Om Capayable te gebruiken, moet het gaan om een bestelling met een bestelwaarde tussen de 100 en 1000 euro. De eerste termijn betaalt u direct via iDeal, de tweede termijn betaalt u na 30 dagen na het betalen van de eerste termijn en de derde termijn betaalt u na 60 dagen.