Van hoog naar laag sorteren

8 item(s)

Van hoog naar laag sorteren

8 item(s)

Boxspring met opbergruimte

Wilt u graag een boxspring kopen, maar kunt u wel wat extra ruimte in uw slaapkamer gebruiken? Dan is een boxspring met opbergruimte absoluut een aanrader. De boxsprings met opbergruimte van Bedden.nl zorgen voor optimaal ruimtegebruik in uw slaapkamer. U kunt in de opbergruimte van uw nieuwe boxspring bijvoorbeeld een deel van uw kleding kwijt, oude spullen of misschien wel uw schoenencollectie. Ideaal dus! Bekijk snel ons assortiment en bepaal welke boxspring met opbergruimte bij uw slaapkamer past. 

Waarom een boxspring met opbergruimte?

Een boxspring met opbergruimte is natuurlijk ideaal als u een kleine slaapkamer heeft. Door het opbergsysteem gaat er geen ruimte verloren en kunt u gemakkelijk allerlei spullen in de boxspring opbergen. Maar ook als u een ruime slaapkamer heeft, is een boxspring met opbergruimte handig. U kunt in de boxspring spullen kwijt die u anders bijvoorbeeld op zolder zou leggen. Zo heeft u uw spullen altijd binnen handbereik!

Een boxspring met opbergruimte van Bedden.nl heeft een scharniersysteem, waardoor de deksel en het matras gemakkelijk opengeklapt kunnen worden. Dit gebeurt met een simpele beweging en is helemaal niet zwaar. U kunt uw spullen er dus met alle gemak inleggen en weer uit halen. 

Boxsprings met opbergruimte van topkwaliteit

Als u ervoor kiest een boxspring met opbergruimte te kopen bij Bedden.nl, weet u zeker dat u jarenlang van de boxspring zult genieten. Onze boxsprings zijn namelijk gemaakt van topkwaliteit, waardoor u niet alleen vandaag maar ook jaren later nog van bijzonder veel slaapcomfort kunt genieten. En natuurlijk is een boxspring met opbergruimte bij Bedden.nl ook verkrijbaar voor een aantrekkelijke prijs. U wilt natuurlijk niet te veel betalen en daarom profiteert u bij ons altijd van een goede prijs-kwaliteitverhouding. 

Ons assortiment boxsprings met opbergruimte

Bij Bedden.nl verkopen we verschillende boxsprings met opbergruimte. Kies bijvoorbeeld voor de boxspring Noa met opbergruimte, in de kleur antraciet, beige, zwart of een leatherlook in zwart of antraciet. Bij deze boxspring wordt een strak hoofdbord gecombineerd met twee rijen knopen, waardoor het bed een elegante uitstraling krijgt. De boxspring Noa wordt standaard geleverd met twee losse matrassen en een 6 cm topper van comfortschuim voor optimaal slaapcomfort. Als u meer luxe wilt ervaren, kunt u naar upgrade mogelijkheden kijken bij het samenstellen van deze boxspring. De boxspring is verkrijgbaar in diverse afmetingen. 

De boxspring Casino met opbergruimte is ook een zeer fijne boxspring met opbergruimte. Het gecapitonneerde hoofdbord van deze boxspring zorgt ervoor dat uw slaapkamer een romantische uitstraling krijgt. De boxspring is verkrijgbaar in het zwart, beige, antraciet en in een leatherlook van zwart of antraciet. Deze boxspring is verkrijgbaar in allerlei formaten, van kleine twijfelaar tot kingsize boxspring met opbergruimte. 

Service van Bedden.nl

Als u een boxspring met opbergruimte heeft gevonden die bij uw slaapkamer past, kunt u deze gemakkelijk online bestellen. Uw boxspring met opbergruimte wordt dan snel bij u thuisbezorgd. Zo kunt u binnen de kortste keren van meer slaapcomfort én meer ruimte in uw slaapkamer genieten. Als grootste online beddenspecialist van Nederland zorgen wij er altijd voor dat uw boxspring met opbergruimte gemaakt is van hoogwaardige kwaliteit én een aantrekkelijke prijs heeft. 

Heeft u vragen over een boxspring met opbergruimte, of over onze service? Neem dan een kijkje bij onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder bij het maken van de juiste keuze!