Van hoog naar laag sorteren

7 item(s)

Van hoog naar laag sorteren

7 item(s)

Hoog laag boxsprings

Een hoog laag bed is ideaal. Doordat u de boxspring in hoogte kunt verstellen, is het bed geschikt als u fysieke beperkingen heeft of als u bijvoorbeeld op oudere leeftijd verzorgd moet worden. Bij Bedden.nl begrijpen we dat u een comfortabel hoog laag bed wilt, dat er wel mooi uitziet. Daarom hebben wij een divers aanbod hoog laag bedden, die allemaal een mooi design hebben. Een ander groot voordeel van een hoog laag met van Bedden.nl: de prijs! Onze hoog laag bedden hebben een topkwaliteit, maar ook een zeer aantrekkelijke prijs. Zo betaalt u nooit teveel voor een hoog laag bed. 

Waarom een hoog laag bed?

Misschien vraagt u zich af waarom u een hoog laag bed zou kopen. Er zijn verschillende redenen voor de aankoop van een hoog laag bed: 

  • Als u een bepaalde leeftijd bereikt, wilt u zich wellicht alvast voorbereiden op de toekomst. Vandaag de dag bent u nog fit, maar het kan een fijne gedachte zijn om alvast een hoog laag bed te hebben, voor het geval u wel ziek wordt en verzorgd dient te worden. 
  • Hoog laag bedden worden vaak als verpleegbedden gebruikt. Hoog laag bedden hebben namelijk de mogelijkheid om horizontaal omhoog en omlaag te bewegen. Hierdoor is het voor de verpleging makkelijker om een patiënt te helpen.
  • Heeft u (lichte) lichamelijke klachten? Dan kan het erg vervelend zijn om onder uw bed te moeten schoonmaken of uw bed te moeten verschonen. Met een hoog laag bed is dit verleden tijd. Zo wordt schoonmaken onder het bed wordt een stuk gemakkelijker omdat u het bed omhoog kunt bewegen en hoeft u nooit meer bukken om uw beddengoed te verschonen. 
  • Een hoog laag bed maakt in en uit bed stappen veel gemakkelijker. U kunt het hoog laag bed gemakkelijk naar de ideale instaphoogte brengen en stap zonder problemen in- en uitstappen. 

Hoog laag bedden van topkwaliteit

Als u een hoog laag bed koopt bij Bedden.nl, weet u zeker dat deze boxspring jarenlang meegaat. Omdat onze bedden gemaakt zijn van topkwaliteit, hoeft u niet bang te zijn dat het hoog laag bed over een paar jaar alweer aan vervanging toe is. Bij Bedden.nl vinden we het belangrijk dat u eindeloos kunt genieten van uw hoog laag bed, zonder in te hoeven leveren op de kwaliteit. 

Dat wij hoog laag boxsprings van topkwaliteit verkopen, betekent niet dat deze ook de hoogste prijs hebben. Integendeel, bij Bedden.nl koopt u hoog laag bedden voor de meest voordelige prijs. U kunt bij ons altijd uitgaan van een goede prijs-kwaliteitverhouding. 

Ons assortiment hoog laag bedden

Bij Bedden.nl verkopen we verschillende hoog laag bedden. Zo verkopen we 1 persoons boxsprings die verstelbaar zijn en 2 persoons boxsprings. Kies bijvoorbeeld voor het Eenpersoons Hoog Laag bed Matt. Dit hoog laag bed is verkrijgbaar in het antraciet, beige, zwart en in leatherlook zwart en antraciet. U kunt dit eenpersoons hoog laag bed in de afmetingen 90x200, 90x210, 100x200 en 100x210 bestellen. Waar veel hoog laag bedden er echt uitzien als verpleegbedden en een doorn in het oog zijn in de slaapkamer, heeft deze boxspring een zeer luxe uitstraling en is deze daarvoor juist een toevoeging aan uw slaapkamer. 

Ook voor een tweepersoons hoog laag bed, bent u bij Bedden.nl aan het juiste adres. Zo is hoog laag bed George zeker een aanrader. Het hoog laag bed heeft een trendy hoofdbord dat verdeeld is in vlakken. Hierdoor straalt het bed een al luxe uit en heeft het dus absoluut niet de uitstraling van een verpleegbed. U kunt het bed in allerlei formaten bestellen: van twijfelaar tot kingsize boxspring. Ook deze hoog laag boxspring is verkrijgbaar in de kleuren zwart, antraciet, beige en leatherlook antraciet en leatherlook zwart. 

Service van Bedden.nl

Bedden.nl is de grootste online beddenspecialist van Nederland, waardoor wij een divers aanbod hoog laag bedden hebben. Door de topkwaliteit en de voordelige prijzen van onze bedden, zit er altijd wel een hoog laag bed tussen dat bij uw wensen en budget past. Heeft u uw nieuwe hoog laag bed gevonden? Bestel deze dan gemakkelijk online. Het hoog laag bed wordt dan bij u thuisbezorgd, zodat u snel kunt genieten van meer comfort. 

Heeft u vragen over een hoog laag bed of over onze service? Neem dan een kijkje bij onze veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!