Castella Avior 4-seizoenendekbed

 89,00

Special Price  79,00

-11%

Het Castella Avior 4 seizoenendekbed is een ideale combinatie van 2 dekbedden waardoor het het hele jaar door te gebruiken ...
Meer informatie »

* Verplichte velden

Beschikbaarheid: In voorraad

 89,00

Special Price  79,00

-11%

Beschikbaarheid: In voorraad

Beschrijving

Castella Avior 4-seizoenendekbed beschrijving

Het Castella Avior 4 seizoenendekbed is een ideale combinatie van 2 dekbedden waardoor het het hele jaar door te gebruiken is. Het ene dekbed is een dekbed met warmteklasse 3, deze is geschikt voor mensen die het snel warm hebben of voor in redelijk warme kamers. Het tweede dekbed heeft warmteklasse 4. Dit is een heerlijk luchtig zomerdekbed. De beide dekens samen vormen een winterdekbed met warmteklasse 1. Dit geeft voldoende warmte om ook in de winter heerlijk te kunnen slapen. Het Castella Avior 4-seizoenendekbed heeft een synthetische vulling. De vulling bestaat uit gesiliconiseerde holle vezels, waardoor het dekbed relatief licht aanvoelt, maar toch veel warmte biedt. De 2 losse dekbedden kunnen aan elkaar bevestigd worden met een ritssluiting, waardoor het stevig bevestigd wordt. Het is mogelijk om het dekbed te wassen in de wasmachine, maar onderhoud door dagelijks opschudden en af en toe luchten is ook voldoende. Het dekbed is dankzij de geweven microvezel tijk non-allergisch en reukvrij.

Castella

Bij Castella streven ze naar het hoogste slaapcomfort. Dit garandeert Castella door de producten te produceren in Nederland met behulp van de nieuwste technieken die uitgevoerd worden door mensen met jarenlange kennis. Castella gebruikt hoogwaardige grondstoffen om optimaal slaapcomfort te kunnen creëren. Het dons wat gebruikt wordt door Castella is 100% verantwoord en is gecertificeerd volgens de Responsible Down Standard (RDS). Dit houdt in dat enkel diervriendelijk verkregen dons wordt gebruikt. Naast diervriendelijk zijn de producten ook veilig en zijn ze hygiënisch geproduceerd. Dit is te zien aan het Downafresh Greenline label. Tot slot hebben de producten van Castella ook een NOMITE keurmerk. Dit houdt in dat ze anti-allergeen zijn en uitermate geschikt voor mensen met een huisstofmijt allergie.

Product specificaties

Anti allergisch Ja
Gewicht 200 + 300 gram per m2
Merk Castella
Tijk Microvezel
Vulling dekbed Synthetisch
Vulling specificaties Gesiliconiseerde holle vezel
Warmteklasse Warmteklasse 3 + 4
Product specificaties

Product specificaties

Anti allergisch Ja
Gewicht 200 + 300 gram per m2
Merk Castella
Tijk Microvezel
Vulling dekbed Synthetisch
Vulling specificaties Gesiliconiseerde holle vezel
Warmteklasse Warmteklasse 3 + 4
Aanraders bij dit product

Combinatiekorting voor Castella Avior 4-seizoenendekbed

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

U beoordeelt: Castella Avior 4-seizoenendekbed

Hoe waardeert u dit product? *

  Uw waardering
Kwaliteit
Prijs
Bestel & Leverinformatie