Dekbedden

Toont alle 10 resultaten

Dekbed kopen

Wilt u een nieuw dekbed kopen? Dan zit u goed bij Bedden.nl! We verkopen verschillende soorten dekbedden, in verschillende maten. Wat dacht u van een vierseizoen dekbed van dons en veren of een synthetisch dekbed? Zoek de juiste maat en het materiaal dat u wilt en kies voor heerlijk, goede slapen onder uw dekbed, elke nacht opnieuw, met onze scherp geprijsde producten.

Welke verschillende dekbedden zijn er?

Als u een nieuw dekbed zoekt, is het van belang om na te denken over wat u precies wilt. Zoekt u een dekbed dat u het hele jaar door kunt gebruiken? Of liever een winter- of zomer dekbed? Of een all seasons dekbed? Wat u ook zoekt, de beste dekbedden vindt u bij Bedden.nl!

Wat zijn de mogelijke vullingen van een dekbed?

Voordat u beslist over een product, is het goed om alle eigenschappen te vergelijken. Er zijn immers veel verschillende vullingen mogelijk. U kunt bij ons ook anti-allergie dekbedden kopen, deze zijn te herkennen aan het NOMITE label. Bekijk dus zeker de specificaties bij elk dekbed! We verkopen ook verschillende maten, zo vindt u onder andere dekbedden van 240×200 cm en 240×220 cm in ons assortiment.
DEKBED DONS
Een eenden- of ganzendons dekbed is heerlijk warm en soepel. Er zijn verschillende percentages dons; hoe hoger dit percentage, hoe lichter en warmer uw dekbed is. Donzen dekbedden kunnen jaren meegaan als u ze goed onderhoudt.
DEKBED SYNTHETISCH
Dit type dekbed is gevuld met synthetische bolletjes. Een synthetisch dekbed voelt dan ook licht aan en is geschikt voor personen met een huisstofmijtallergie. Een leuk voordeel aan een synthetisch dekbed is dat dit soort dekbed goedkoper is dan de andere soorten.
WOLLEN DEKBED
Vindt u het heerlijk om onder een zwaar dekbed te slapen? Dan is een wollen dekbed vast iets voor u. Ook als u een koukleum bent, is een wollen dekbed ideaal, want dit type dekbed warmt snel op.
DEKBED VAN KATOEN
Katoenen dekbedden zijn gevuld met verwerkte katoenen vezelbolletjes. Dit soort dekbed is iets zwaarder en geschikt voor personen met ademhalingsproblemen; we hebben ook enkele katoenen dekbedden die anti-allergeen zijn.
BAMBOE DEKBED
Dit dekbed bestaat uit bamboevezels. Transpireert u veel in uw slaap of heeft u het snel warm? Dan is een bamboe dekbed een goede optie voor u. Een bamboe (zomer)dekbed is erg licht en geeft u een fris gevoel. Ook leuk om te weten: een bamboe dekbed heeft een zeer lage impact op het milieu!

Wat is het verschil tussen een zomer- en winterdekbed?

Het is mogelijk om een enkel dekbed in een zomer- of wintervariant aan te schaffen. Maar wij hebben ook vierseizoenen- en all year dekbedden in ons assortiment. Wanneer u kiest voor een winter- of zomerdekbed weet u zeker dat u een extra warm of juist extra fris product koopt, wat geschikt is voor een specifieke periode van het jaar. Als u kiest voor all year, weet u zeker dat u het hele jaar plezier heeft van uw aankoop. Dit geldt ook voor een vierseizoenen variant. Deze bestaat uit twee delen die u af kan wisselen of kan samenvoegen, waardoor u altijd een dekbed naar wens heeft! De dikte en warmte van de verschillende opties hangt af van de warmteklasse:

Wat is de warmteklasse van een dekbed?

Dekbedden zijn verkrijgbaar in verschillende warmteklassen. De verschillende warmteklassen geven de dikte en warmte aan.
WARMTEKLASSE 1
Dekbedden met een warmteklasse 1 zijn het warmst. Deze zijn vanaf 8,8 centimeter dik en zijn geschikt voor in de winter of voor in koude slaapomgevingen. Daarnaast zijn ze ook geschikt voor mensen die het snel koud hebben. Ze hebben een hoge warmte isolatie, wat inhoudt dat de warmte goed vastgehouden wordt.
WARMTEKLASSE 2
Dekbedden met warmteklasse 2 zijn vaak nog steeds geschikt voor de winter en voor tijdens periodes van kou. Een winterdekbed is tussen de 6,2 en 8,2 centimeter dik. Ze hebben net als een dekbed met warmteklasse 1 een redelijk hoge warmte isolatie, maar doordat ze minder dik zijn, zullen ze iets minder warm aanvoelen.
WARMTEKLASSE 3
Dekbedden met warmteklasse 3 zijn geschikt voor slapen in een gematigde warmte. Dit kan bijvoorbeeld het voorjaar of najaar zijn. Ze zijn ongeveer tussen de 4,0 en 5,7 centimeter dik. Ze worden ook vaak gebruikt in combinatie met een warmteklasse vier dekbed bij een vierseizoenen dekbed.
WARMTEKLASSE 4
Dekbedden met warmteklasse 4 zijn het minst warm. Dit zijn dan ook met name zomerdekbedden. Daarnaast worden ze, zoals eerder genoemd, ook in combinatie gebruikt met warmere varianten in een vierseizoenen variant. Ze hebben een hoge ventilatie waardoor warmte minder goed vastgehouden wordt. Daarnaast voelen ze vaak licht en luchtig aan, waardoor men er goed onder kan bewegen. Een dekbed met warmteklasse vier biedt optimaal slaapcomfort in warme zomernachten.

Wanneer is een dekbed anti-allergisch?

Anti-allergische dekbedden zijn in de eerste plaats ontworpen voor mensen met een huisstofmijt allergie. Mensen met deze allergie hebben last van niesen, tranende en kriebelende ogen en benauwdheid. Door het gebruik van een anti-allergeen product kunt u deze klachten tegengaan en zelfs verminderen. U kunt een anti-allergisch dekbed herkennen aan het NOMITE label. Daarnaast zijn producten die in de wasmachine kunnen vaak ook geschikt voor mensen met een allergie omdat de huisstofmijt niet kan nestelen wanneer het regelmatig gewassen wordt. Wij vermelden altijd in de beschrijving of ons product geschikt is voor mensen met een allergie.

Alles voor uw slaapkamer bij Bedden.nl

Behalve een handig dekbed, kunt u nog veel meer voor uw slaapkamer kopen bij ons. Van traagschuim matrassen tot pocketvering matrassen en verstelbare boxsprings, neem zeker een kijkje in ons assortiment en bekijk de mogelijkheden!

Een dekbed kopen bij Bedden.nl

Weet u welk materiaal u prefereert en welke maat dekbed u nodig heeft? Dan kunt u makkelijk een dekbed bestellen bij Bedden.nl! Plaats het dekbed van uw keuze in uw winkelmand en betaal met iDeal, Paypal, Creditcard, Afterpay of Capayable (bij een bedrag tussen de 100 en 1000 euro). Wij leveren nadien uw bestelling op zeer korte termijn. Heeft u nog vragen over onze dekbedden? Neem dan contact op met onze klantenservice.