Er komen geen producten overeen met de selectie.

Kinderdekbedovertrek voor elke kinderkamer!

Een kinderdekbedovertrek is vaak een leuke toevoeging aan de kinderkamer. Heeft de kinderkamer van uw zoon of dochter een bepaalde kleur of is het ingericht met een bepaald thema, dan kan een bijpassende overtrek bijna niet ontbreken.

Wat voor kinderdekbedovertrekken zijn er verkrijgbaar op Bedden.nl

Op Bedden.nl hebben we kinderdekbedovertrekken voor de wens van ieder kind! Is uw zoon of dochter fan van dieren, of heeft hij of zij een voorkeur voor een bepaalde kleur, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben dekbedovertrekken voor kinderen met prints zoals sterren of bloemen, overtrekken met afbeeldingen, maar ook bedtextiel in verschillende kleuren!

Van welk materiaal is een kinderdekbedovertrek gemaakt?

Al onze kinderdekbedovertrekken zijn gemaakt van 100% katoen. Dit is een natuurlijk product dat afkomstig is van de katoenplant. Een dekbedovertrek voor uw kind dat van katoen is gemaakt absorbeert transpiratievocht én ademt daarnaast goed, waardoor het vaak koel aan blijft voelen. Het materiaal is soepel, waardoor het lekker aanvoelt als u slaapt.

Wat is de afmeting van een kinderdekbedovertrek?

Over het algemeen is de afmeting van een dekbedovertrek voor uw kind net zo groot als een normale eenpersoons, namelijk 140x200 centimeter. Deze past uiteraard bij het dekbed in de afmeting 140 x 200/220 cm. Deze afmeting past bij een kinderbed of eenpersoonsbed van 90 bij 200 centimeter. Er zijn ook kinderdekbedden en -overtrekken in de maat 100 x 135 cm. Deze zijn bedoeld voor de kleinere kinderledikanten. Let dus goed op bij het selecteren van een afmeting dat u de goede kiest!

Waarom kiezen voor een speciale kinderdekbedovertrek?

In principe kunnen normale eenpersoons dekbedovertrekken ook gebruikt worden bij kinderbedden omdat de afmetingen hetzelfde zijn. Het uiterlijk van de dekbedovertrekken voor kinderen zijn uiteraard wel speciaal op kinderen afgestemd. Vrolijke kleuren, mooie afbeeldingen en sfeervolle prints die mooi staan bij elke kinderkamer.

De overstap van een klein bed naar een groot bed is vaak een grote voor de meeste kleuters. Het vertrouwde bed waar ze zo aan gewend zijn verdwijnt en er komt een nieuwe voor in de plaats. Om die reden is het voor een kind fijn als de kamer er vertrouwd en gezellig uitziet. Met een leuke kinderdekbedovertrek die u samen met uw zoon of dochter uit kunt zoeken, wordt de overstap misschien een klein beetje makkelijker.

Hoe kan ik een kinderdekbedovertrek online kopen?

Een dekbedovertrek voor uw zoon of dochter kopen kan eenvoudig en goedkoop. Wij bieden onze producten aan voor de laagste prijzen, zodat we voor iedereen keuze hebben in ons assortiment. Als u een product naar keuze heeft gevonden, plaatst u deze in de winkelwagen. Controleer vervolgens uw bestelling en klik door naar het betaaloverzicht. Wanneer u betaald heeft en de bestelling is afgerond, dan ontvangt u via de mail een orderbevestiging waarin uw bestelling bevestigd wordt. De kinderdekbedovertrekken worden vaak al binnen een paar dagen thuisbezorgd!