Ducky Dons

Ducky Dons

Ducky Dons produceert al sinds 1950 diverse donzen kussens en dekbedden in Nederland. De producten voldoen aan de hoogste eisen en het dons is diervriendelijk geplukt. Ducky Dons zorgt voor een hoog comfort en zorgeloze nachten.
  • Beste prijsgarantie
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Levering met montage

Ducky Dons

Ducky Dons startte rond 1950 met haar productie in Nederland. Indertijd was er nauwelijks vraag naar donzen producten in Nederland, pas in de jaren zeventig werd Ducky Dons een grote speler in Nederland op het gebied van donzen producten. Ducky Dons produceert al haar kussen en dekbedden in Nederland en zorgt ervoor dat het dons dat wordt gebruikt voldoet aan alle Europese normen en regelgevingen. Dit alles zorgt ervoor dat Ducky Dons uitstekende zorg draagt voor hoogwaardige kwaliteit en een zorgeloze nachtrust.

Ducky Dons dekbedden

De donzen dekbedden van Ducky Dons zijn veelal verkrijgbaar in een enkele uitvoering en een 4-seizoenen uitvoeren. Het enkele dekbed is het gehele jaar bruikbaar, terwijl het 4-seizoenen dekbed voor elk seizoen een apart dekbed heeft. Het 4-seizoene dekbed bestaat uit twee dekbedden, een zomerdeel en een voor-/najaarsdeel. Het zomerdeel is extra dun terwijl het voor-/najaarsdeel wat dikker is. Deze twee delen gecombineerd, vormen het winterdeel, waardoor u het geen moment koud heeft.

Ducky Dons kussens

Ducky Dons levert naast het assortiment van donzen kussens ook kussens met gesiliconiseerde vezelbolletjes. De donzen hoofdkussens zijn leverbaar met verschillende percentages dons, waardoor de stevigheid per kussen verschilt. Hoe minder dons, hoe steviger het hoofdkussen. Zo kunt u dus zelf de stevigheid van uw hoofdkussen bepalen.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.