Er komen geen producten overeen met de selectie.

Feestdagen bij Bedden.nl

De komende weken zullen in het teken staan van een aantal feestdagen in Nederland. Op 5 december is het Sinterklaas en 25 en 26 december staan in het teken van Kerstmis. Dit betekent niet alleen een maand vol feestjes en vrije dagen, maar ook een maand met hoge kortingen op Bedden.nl! Omdat dit de tijd is van cadeaus inkopen, dure etentjes en nog even een mooie nieuwe outfit voor de feestdagen, is elke kerstaanbieding of sinterklaasactie mooi meegenomen. Om die reden hebben wij op deze pagina een aangepast assortiment samengesteld met afgeprijsde producten die leuk zijn om te geven én om te krijgen tijdens de feestdagen!

Badtextiel cadeau geven

Voor de feestdagen hebben wij een nieuwe categorie aan ons assortiment toegevoegd: badtextiel. Wij hebben een aantal sinterklaas- en kerstaanbiedingen geselecteerd die heerlijk zacht aanvoelen en prachtig zullen staan in ieders badkamer. U kunt kiezen uit een aanbod van washandjes en handdoeken. De handdoeken zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Dit soort producten zijn altijd leuk, maar ook handig om cadeau te krijgen. De producten gaan lang mee en zijn voor dagelijks gebruik.

Dekbedovertrekken in de aanbieding tijdens de feestdagen

Een dekbedovertrek is een prachtige sfeermaker voor in de slaapkamer en leuk om cadeau te geven, maar is vaak een duur product. Vooral wanneer u een tweepersoonsvariant wilt, bent u al snel veel geld kwijt Daarnaast wilt u natuurlijk geld overhouden om andere cadeaus te kopen! Om die reden hebben wij op een aantal dekbedovertrekken flinke kortingen in december. De dekbedovertrekken die geselecteerd zijn als aanbieding voor de feestdagen, zijn van een net zo’n hoge kwaliteit als we normaal aanbieden, alleen nóg lager geprijsd. Geef een dekbedovertrek voor sinterklaas of voor kerst en maak iemand zijn slaapkamer een stuk gezelliger!

Sierkussens en plaids voor een feestelijk interieur

De sierkussens, kussenhoezen en plaids die u op deze pagina vindt, zijn niet alleen leuk als sinterklaascadeau of als kerstcadeau, maar ook om uw interieur voorafgaand aan de feestdagen extra gezellig aan te kleden voor wanneer uw familie of vrienden langskomen. De sierkussens geven extra comfort op de bank of in de stoelen. U kunt het kussen bijvoorbeeld achter uw rug plaatsen om beter rechtop te zitten, ook geven de sierkussens extra uitstraling aan de woonkamer. Een andere optie zijn de kussenhoezen met kerstkorting in ons assortiment. Vooral wanneer de sierkussens een opvallend uiterlijk hebben of specifiek voor de feestdagen zijn, dan is het slim om een kussenhoes aan te schaffen. Wanneer de feestdagen zijn geweest, kunt u gemakkelijk wisselen naar een kussenhoes met een ander patroon. Met kussenhoezen past u uw interieur makkelijk, goedkoop en snel aan het seizoen aan.

Korting tijdens de feestdagen

De maand december is een periode waarin veel uitgaven gedaan worden, van cadeaus tot etentjes en van nieuwe outfits tot kerstballen. De kosten kunnen vaak hoog oplopen. Wij bieden extra goedkope slaapartikelen, zodat iedereen een leuk cadeau kan geven! In ons feestdagen assortiment hebben wij goedkope handdoeken, voordelige dekbedovertrekken en scherp geprijsde sierkussens en kussenhoezen. Wij proberen de prijzen hiervoor zo laag mogelijk te houden, zodat u het ideale sinterklaas- of kerstcadeautje kunt vinden, zonder te veel te hoeven betalen. De feestdagen zijn namelijk voor iedereen!

Feestdagen in december

In december zijn er een aantal belangrijke feestdagen die in Nederland gevierd worden. Dit zijn Sinterklaas, Kerstmis en oudjaarsavond. In de eerste week viert ongeveer 60% van Nederland Sinterklaas en twee weken later viert 91% procent van de Nederlanders Kerstmis. Vooral het aantal kerstvierende mensen is zeer hoog in Nederland. Iedereen viert beide feesten op zijn eigen manier. De een doet bijvoorbeeld met Sinterklaas aan pakjesavond, de ander maakt surprises voor elkaar en weer anderen spelen een dobbelspel met cadeaus. Dit geldt voor Kerstmis ook. Een groot deel van de Nederlanders gaat op kerstavond naar de kerk. Anderen vieren het met cadeautjes onder de boom en weer anderen gaan gezellig met elkaar eten. Uiteindelijk draait het tijdens de feestdagen maar om één ding: samenzijn. Gezellig met de kaarsjes en verwarming aan terwijl het buiten koud is. Fijn met elkaar op de bank met de nieuwe sierkussens of na het vele eten onder uw gloednieuwe dekbedovertrek kruipen!