Goedkope matrassen

Goedkope matrassen

In ons assortiment zijn matrassen van verschillende prijsklassen opgenomen. Afhankelijk van uw budget kunt u bij Bedden.nl terecht voor matrassen met een goede prijs-kwaliteit verhouding die aan uw eisen voldoen.

Goedkope matrassen

Goedkope matrassen zijn verkrijgbaar op Bedden.nl. de goedkoopste matrassen zijn niet meteen slechte matrassen. Op bedden.nl vindt u matrassen van kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Matrassen bieden u ondersteuning en comfort, als u gaat slapen. De keuze voor een geschikt matras is erg afhankelijk van het persoon zelf. U heeft op Bedden.nl de keuze uit verschillende soorten goedkope matrassen, van verschillende materialen.

Soorten matrassen

Houdt bij keuze voor een matras rekening met de dikte en het materiaal waarvan het matras gemaakt is. De verschillende materialen goedkope matrassen zijn: polyether, pocketvering, bonellvering, koudschuim, traagschuim, en latex.

 • Polyether.
  Polyether matrassen met schuimvulling is een van de goedkopere soorten onder de matrassen. Het ouderwetse soort schuim biedt weinig ondersteuning en door de gesloten celstructuur worden deze matrassen snel warm.
 • Pocketvering.
  Pocketvering matrassen hebben veren die los van elkaar, omhult in zakjes, de kern van het matras vormen. Positieve eigenschappen van pocketvering zijn goede ondersteuning, goede luchtafvoer en een goede vochtafvoer. Pocketvering matrassen beschikken over comfortzones, welke zich meestal rond de heup en schouders bevinden. Deze zones veren beter mee waardoor uw lichaam recht komt te liggen.
 • Bonellvering.
  Bonellvering heeft veren die met spiraaldraad aan elkaar verbonden zijn. Deze matrassen beschikken niet over zones en worden vaak als wat stugger beschouwd. Het wordt afgeraden om deze matrassen op een verstelbare bodem te leggen.
 • Koudschuim.
  Koudschuim is een elastisch materiaal van aard. Deze matrassen zijn goed te gebruiken op elektrisch verstelbare bodems. Hiernaast heeft koudschuim een hoog aanpassend vermogen en vormt het zich gedurende de nacht naar de contouren van uw lichaam. Door de open celstructuur van het matras ventileert deze erg goed en zal het altijd naar de juiste temperatuur voelen. Deze matrassen zijn erg duurzaam.
 • Traagschuim.
  Traagschuim heeft dezelfde elastische eigenschappen als koudschuim. Het verschil met koudschuim is dat traagschuim op lichaamstemperatuur reageert en zich zodoende vormt tijdens uw slaap. Het schuim reageert optimaal op de drukpunten en temperatuur van uw lichaam en verlaagt zo de druk op uw lichaam. Traagschuim matrassen zijn ideaal voor mensen met spier- en gewrichtsproblemen. Ook van deze matrassen is de duurzaamheid erg hoog.
 • Latex.
  Latex is een natuurlijk product dat bacteriën en schimmels afstoot. Daarnaast zijn latex matrassen zeer elastisch en zal kuilvorming niet snel ontstaan in dit soort matrassen. Er zijn twee soorten latexvulling, namelijk: Talalay en Dunlopillo. Deze twee soorten latex hebben als verschil dat de Talalay latex matrassen een open celstructuur hebben en hierdoor beter ventileren dan de Dunlopillo latex matrassen.

Goedkope matrassen kopen

Voor al uw goedkope matrassen kunt u bij Bedden.nl terecht. De verschillende soorten matrassen zijn in diverse afmetingen beschikbaar. Bedden.nl biedt naast goedkope matrassen, alle andere benodigdheden voor een goede nachtrust. Koop dus nu hier uw matrassen tegen een zeer aantrekkelijke, lage prijs.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.