Hemelbedden

Hemelbedden

Wanneer u in een hemelbed ligt waant u zich in een romantische omgeving. U kunt zich helemaal afsluiten van de wereld en het bed biedt u een zeer comfortabele nachtrust. In ons assortiment hebben wij een aantal hemelbedden die sfeervol en mooi zijn.
  • CBW Erkend
  • 5 jaar garantie
  • Gratis topdekmatras
  • Beste prijsgarantie
  • Achteraf en in 3 termijnen betalen mogelijk
  • Levering aan huis 

Hemelbed online kopen

Hemelbedden staan bekend als romantische en sfeervolle bedden. Door het uiterlijk met de elegante spijlen en de constructie met de gordijnen waant u zich, wanneer u in zo’n bed ligt, in een film. In tegenstelling tot een normaal bed heeft een hemelbed een grote impact op de sfeer in uw slaapkamer. Wanneer u de kamer binnenkomt zullen door het plaatsen van een hemelbed daar alle ogen op gericht worden. Het bed biedt sfeer, goed slaapcomfort en extra privacy dankzij de gordijnen die eromheen horen. Daarnaast kunt u spelen met hoe u het bed plaatst en vormgeeft. Met de gordijnen open geeft het bed een klassieke sfeer, met de gordijnen dicht kunt u zichzelf inbeelden dat u ergens anders bent dan in uw eigen slaapkamer. Door een hemelbed online te kopen via Bedden.nl haalt u snel de romantiek in huis.

Hemelbed als prinsessen bed voor uw kinderen

Heeft u een zoon of dochter die gek is van alles wat met prinsen en prinsessen te maken heeft? Vindt u het belangrijk dat uw kindje een bed heeft waar hij of zij goed in kan slapen en waar hij of zij lang mee kan doen? Dan komt een hemelbed waarschijnlijk dicht bij de perfecte keuze. De hemelbedden op Bedden.nl zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende afmetingen, waardoor ze geschikt zijn voor uzelf, maar ook voor uw kind. Kinderen wanen zich met zo’n bed en met behulp van hun rijke fantasie al snel in ridderlijke sferen. De eenvoud en elegantie van de bedden doet denken aan een tijdperk waar vakkunde voorop stond en bedden nog met de hand werden gefabriceerd. Wie kiest voor een hemelbed, kiest voor een romantisch bed dat het middelpunt van de aandacht vormt in de slaapkamer. Voor oud, maar ook voor jong.

Voordelig hemelbed online kopen

Bij Bedden.nl vindt u een breed assortiment aan soorten bedden, waarvan het type hemelbedden één is. Als uw keuze voor een voordelig hemelbed vastligt kunt u overgaan tot de aankoop. Dit is een eenvoudig proces wat niet veel van uw tijd hoeft te kosten. U gaat naar de winkelwagen en klikt daar op bestelling afronden. In het scherm wat daarop volgt kunt u uw persoonsgegevens invullen. Deze gegevens hebben wij nodig om uw hemelbed op de juiste locatie te bezorgen. In dit menu heeft u ook nog de keuze om een account aan te maken voor een mogelijke volgende bestelling, of enkel de bestelling te plaatsen. Voor de verzending heeft u een aantal opties. U mag uw bestelde producten zelf afhalen in Houten, u kunt het product laten leveren tot aan de deur, of u kunt het bed laten leveren tot in de slaapkamer. Aan deze leveringsmethoden zijn enkele bezorgkosten verbonden. De volgende stap in het bestelproces is de betaling. Voor het betalen van het hemelbed zijn verschillende opties. De bekendste opties zijn iDeal, PayPal en Creditcard. Overige opties zijn Afterpay en Rembours. Wanneer u deze stappen heeft doorlopen wordt de bestelling in werking gezet en zult u een bevestigingsmail ontvangen met de verwachte leveringstermijn en datum.

Uw complete slaapkamerset

Wanneer u een bed koopt is het verstandig om goed te controleren wat er wel en niet meegeleverd wordt. Voor de meeste hemelbedden op Bedden.nl geldt dat de bedden worden geleverd inclusief lattenbodem, maar zonder matras. Wanneer u een nieuw hemelbed aanschaft, dan wilt u uiteraard ook dat het bedtextiel goed bij de nieuwe uitstraling van de slaapkamer past. Heeft u dit beddengoed niet in uw bezit, dan kunt u bij Bedden.nl natuurlijk ook mooi beddengoed van goede kwaliteit voor uw hemelbed bestellen. De dekbedden, kussens, kussenslopen, lakens en dekbedovertrekken zijn te bestellen in diverse modellen, formaten, van verschillende materialen en in diverse kleuren.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.