vanaf € 1295,- € 395,-
U bespaart € 900
Uw korting 70 %
Koop deze deal voordat hij weg is!

Levertijd 2 - 3 weken

* Verplichte velden

Normale prijs: € 1.295,00

Special Price € 395,00

* Bestelling met betaalplicht

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 1.295,00

Special Price € 395,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Beschrijving

Details

KING Matras, kwaliteit door jarenlange ervaring

In het jaar 1900 werd door Marshall Coils een binnenvering matras ontwikkelen met een spiraal veer. Deze manier van matrassen maken was in die tijd nieuw en zorgde voor een goed slaapcomfort. Jaren later in de jaren 70 vond de uitvinder Dhr. Dunlop de technologie uit om gevulkaniseerd polyetherschuim en rubberlatexschuim te maken. Wat later verder werd ontwikkeld in koudschuim en traagschuim.

Wat is het verschil tussen koud- en traagschuim?

Veel matrassen worden standaard geleverd met een koudschuim kern. Het materiaal waar koudschuim van is gemaakt heeft een ventilerende werking en geeft voldoende veerkracht bij het slapen. Een voordeel van een ventilerend matras is dat transpiratievocht in de nacht goed kan worden afgevoerd. Traagschuim is daarentegen drukverlagend en houdt warmte vast. Een traagschuim matras vormt zich naar uw lichaam en wordt daarom ook veel geadviseerd voor mensen met lichaamsklachten. Vroeger konden koud- en traagschuim matrassen alleen worden besteld Britse Koningshuis.

Het ontstaan van het KING matras

Eén van de eerste mensen die op een matras sliepen was King George de 5e. King George heeft bijgedragen aan de naam van het matras, het KING matras. Doordat er vanuit het Koningshuis interesse was in het KING matras werden de matrassen al snel gedistribueerd in de duurste hotels van Londen. Naast dure hotels was een matras alleen besteed aan de rijke der rijken. Pas tijdens de industriële revolutie werden matrassen opgenomen in massaproductie en werd een matras voor bijna iedereen betaalbaar. Het woord matras is afgeleid van twee Arabische woorden, tahara, wat betekent gooien en het 2e woord is matrah, wat een plek betekent waar iets wordt neer gegooid. Het woord materas kwam in het Engels toen kruisvaarders de Arabische gewoonte aanvaardden om op kussens op de vloer te slapen.

Kwaliteit door vakmensen

Het KING matras wordt nog altijd op dezelfde manier gemaakt als 100 jaar geleden. Grootste verschil is alleen dat hedendaagse technologieën zijn toegepast om de kwaliteit te verhogen. Denk hierbij aan speciaal traagschuim met cooling gel voor een fris en drukverlagegnde slaap ervaring. Het verschil in kwaliteit met een normaal matras zit hem in de kern. Vroeger werden alle matrassen met een bonellvering gemaakt welke het lichaam minder goed ondersteund. In het KING matras zit een hypermodern pocketvering systeem met 2000 veren. Deze veren zijn omwikkeld met zakjes die het slaapcomfort verhogen en hierdoor uw lichaam individueel kunnen ondersteunen. Daarnaast is het KING matras voorzien van 9 comfort zones waardoor er een nog betere ondersteuning aan het lichaam word gegeven tijdens het slapen.

Waarom een goede nachtrust belangrijk is

Een goede nachtrust is niet voor iedereen iets vanzelfsprekend, maar draagt wel bij aan een gezonde levensstijl. Wetenschappers uit de medische wereld hebben een direct verband onderzocht tussen een goede nachtrust en uw gezondheid. Naast fysieke gezondheid is uw nachtrust ook van invloed op uw psychische gezondheid. Vandaag de dag staan veel mensen onder druk en moeten presteren op het werk. Het KING matras zorgt ervoor dat u iedere dag weer fris aan de dag kan beginnen.

Kiezen voor een KING matras is kiezen top kwaliteit maar dan voor betaalbare prijs

Het KING matras behoord tot de absolute top in matrassen land. Met een dikte van maar liefst 25 cm dik en het verwerken van koud-, traagschuim, cooling gel, katoen en schapen wol biedt dit matras het ultieme slaap comfort. Het matras is voorzien van 9 slaapcomfort zones voor een optimale ondersteuning van hoofd, nek, schouder, heup, been en knie zones. Dit matras zorgt ervoor dat u vol energie wakker wordt en helemaal fit aan uw dag kunt beginnen!

opbouw: meer dan 10 comforlagen

Het King matras is een synergie van een Amerikaanse, Engelse west-europese slaapbeleving. Het King matras is voorzien van heerlijk massageschuim en gemaakt van natuurlijke materialen. Deze combinatie zorgt voor een comfortabele, veerkrachtige ondersteuning welke ook een unieke zachtheid geeft. Ondanks dat dit matras uit 1 geheel bestaat reageert het bijzonder goed op partners met verschillende posturen.

Aantal veren: 2000 afzonderlijke micro pocketveringen p/m elke in de matras werkt individueel om uw lichaam te ondersteunen zonder enige onderdompeling, zodat uw gewicht gelijkmatig over de matras wordt verdeeld.

Afdeklagen: afdeklagen liggen bovenop het verenpakket. Er zijn in totaal 10 afdeklagen bestaande uit katoen, koudschuim, massage foam, traagschuim, polyether, jute Deze lagen hebben een grote invloed op het ligcomfort van het matras. De afdeklagen zorgen dat het lichaamsgewicht goed wordt verdeeld.

Comfortzones: Het King Matras is opgedeeld in 9 comfortzones. Deze zones verlenen op bepaalde gebieden van uw lichaam meer steun en nemen hier de druk weg.

Aantal Zone's: Wat zijn 9 comfortzone's? comfortzone's op zijn verschillende stevigheidsgebieden in het matras . Met stevige en zachtere gebieden voor de verschillende zone's van het lichaam zoals de schouder of heup zone.

Dikte: 25 cm

Betaalbaar luxe matras

Met meer dan 100 jaar wereld wijde slaapervaring is het King matras door ontwikkeld. De combinatie uit verschillende wereld delen met hun topmaterialen en kennis zorgen wij er voor dat u het best mogelijke slaapcomfort kunt ervaren. Zodat een ieder in zijn eigen slaaphouding een heerlijke uitgeruste nachtrust tegemoet gaat. Kortom een betaalbaar en luxe matras voor iedereen.

Het woord matras is afgeleid van twee Arabische woorden, tahara wat betekent gooien, en matrah wat een plek betekent waar iets wordt gegooid. Het woord materas kwam in het Engels toen kruisvaarders de Arabische gewoonte aanvaardden om op kussens op de vloer te gaan slapen.

Dit prachtige matras is te aanschouwen in onze showroom te Vianen.

Product specificaties

Product specificaties

Anti allergisch Nee
Matras beide zijden beslaapbaar Ja
Matras soort Pocketvering matras
Matras-Afmeting 120 x 200 cm, 140 x 200 cm, 160 x 200 cm, 180 x 200 cm, 180 x 210 cm, 200 x 200 cm, 200 x 210 cm, 90 x 200 cm
Beoordelingen
Reviews van onze klanten

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Hoe waardeert u dit product? *
 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Kwaliteit
Prijs
Onze service
Betalen Via onze webshop kunt u op verschillende manieren betalen. Kies voor betalen via iDeal, Paypal, Achteraf betalen, betalen bij levering of betalen in termijnen.
Retourneren U kunt uw aankoop retourneren. Neem hiervoor altijd wel eerst contact met ons over op om er zeker van te zijn dat u recht heeft op een restitutie van uw aankoopbedrag.