Er komen geen producten overeen met de selectie.

Hoeslakens met split

Een hoeslaken met split past perfect om uw splittopper. Aan de bovenkant van het hoeslaken is een split gemaakt, zodat het hoeslaken perfect om het topdekmatras heen past. Dit is ideaal wanneer u in het bezit bent van een elektrische boxspring elektrische boxspring met twee losse boxen en matrassen waardoor de hoofdeindes apart van elkaar omhoog kunnen.

Voordelen van een hoeslaken met split

Een hoeslaken met split is precies op maat gemaakt voor het topdekmatras met split. Hierdoor heeft het product een aantal voordelen:

  • Het beweegt makkelijk mee wanneer het hoofdeind wordt versteld.
  • Het split hoeslaken beschermt het topdekmatras waardoor het langer meegaat.
  • Het hoeslaken voelt lekker zacht aan, waardoor u comfortabel ligt.
  • Het ziet er mooi uit. De hoeslakens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor u ze kunt uitzoeken bij uw dekbedovertrek.

Eigenschappen van een hoeslaken

Een hoeslaken met split is een laken van katoen of jersey die dezelfde vorm heeft als een splittopper. In de randen zit een elastieken band, waardoor het splittopper hoeslaken goed strakgetrokken kan worden rondom het topmatras. Het materiaal verschilt per product. Het split hoeslaken kan een jersey hoeslaken zijn die verwerkt is met elastaan, waardoor deze goed rekt en zacht aanvoelt. Het materiaal kan ook katoen zijn. Deze voelt glad aan en alleen de randen met elastiek rekken hier mee. Ook deze kan goed strakgetrokken worden om de randen van het splittopper matras.

Wasvoorschriften split hoeslakens

Alle hoeslakens in het overzicht kunnen in de wasmachine gewassen worden. De temperatuur waarop het gewassen kan worden hangt af van het materiaal van het hoeslaken. Controleer daarom voordat u het split hoeslaken wast even de verpakking of het label in het hoeslaken. Voor optimale frisheid kunt u het hoeslaken buiten uithangen en laten drogen, zodat het daarna heerlijk schoon en fris weer om uw topdekmatras heen kan.