Er komen geen producten overeen met de selectie.

Moltons

Moltons zijn er om uw bed, en dan met name uw matras, lekker schoon en fris te houden. Wanneer u geen gebruik maakt van een molton, dan komt het transpiratievocht dat u tijdens uw slaap verliest terecht in uw matras. Op den duur zorgt dit voor vervelende vlekken en kringen in uw matras. Daarnaast ruikt uw matras ook niet meer zo fris als het ooit gedaan heeft. U kunt dit allemaal voorkomen door gebruik te maken van een molton. Moltons zijn bedoeld om uw matras te beschermen tegen vlekken en geurtjes.

Moltons zijn eenvoudig in gebruik

Een molton is eigenlijk heel goed te vergelijken met een hoeslaken wanneer we het hebben over de vorm. Door de elastieken banden rondom blijft de molton goed op de plaats liggen, waardoor er geen kans bestaat dat deze los raakt of onder u gaat plooien. Moltons blijven goed strak om het matras zitten, zodat u er zeer comfortabel op kunt slapen. Matrasmoltons zijn gemaakt uit materiaal dat het vocht uitstekend opneemt en afvoert voordat het uw matras bereikt. Naast de bescherming voor uw matras zijn er ook speciale kussen moltons. Deze kussen moltons zijn, zoals de naam het al zegt, bedoeld om uw kussen lekker schoon en fris te houden.

Moltons van Bedden.nl

In de webwinkel vindt u moltons en diverse andere producten die uw slaapcomfort aanzienlijk zullen verbeteren. Hierbij valt naast moltons te denken aan kussens, dekbedden, lakens, beddengoed en diverse accessoires. Ook voor kussen- en matrasbeschermers bent u uiteraard van harte welkom in de bedden webshop. U kunt een molton kopen die goed bij u past, zowel qua afmeting als betreft het materiaal. Heeft u gevonden wat u zocht? Dan kunt u uiteraard direct online uw bestelling tegen een onverslaanbare prijs plaatsen.