• Boxsprings gratis thuisbezorgd
  • 90 Dagen slaapgarantie
  • Betaal bij levering of 36 termijnen
  • Wij hebben een échte showroom

Klantbeoordeling: 9,2/10

Het beste op slaapgebied

Lease jouw boxspring

al va€ 7,97 p/mnd U kunt nu ook een boxspring leasen. Bij ons is uw boxspring aan het einde van het leasecontract van u. Bekijken

Alles voor jouw slaapkamer

Van bedden tot kasten Wij hebben niet alleen bedden, maar ook de leukste kaste, nachtkastjes, lage kasten en kleden voor in jouw slaapkamer. Wij volgen de trends voor jou die je bij ons op bedden.nl kunt kopen. Bekijken

>

Over ons

Wij staan achter ons assortiment en hebben alle producten met zorg voor u uitgekozen. Hierdoor kunnen wij u goed adviseren en uw (slaap) dromen laten uitkomen. Maak kennis met het Bedden.nl team. Lees meer...
INSTAGRAM Naast Instagram zijn wij ook actief op andere social media. Volg ons voor inspiratie, acties en nieuwe producten!
  • bedden.nl facebook
  • bedden.nl youtube
  • bedden.nl pinterest
  • bedden.nl linkedin

Bed voor de laagste prijs

Bedden.nl is de grootste online beddenspeciaalzaak van Nederland. De klantgerichte online beddenwinkel biedt bedden en slaapkameraccessoires van topkwaliteit aan voor een betaalbare prijs. Bedden.nl streeft er naar om iedereen een optimaal slaapcomfort aan te bieden voor een onverslaanbaar lage prijs, of het nu om een strak design bed, een boxspring, een matras, een heerlijk 4 seizoenen dekbed of een orthopedisch kussen gaat. In de webwinkel van online beddenspeciaalzaak Bedden.nl vindt u een uitgebreid assortiment bedden en slaapkamer accessoires die aan al uw wensen voldoen. Met Bedden.nl zorgt u niet alleen voor een optimaal slaapcomfort maar ook voor een slaapkamerinterieur die tot in de puntjes af is. Wij zijn dagelijks bezig om de beste deals voor u uit te zoeken, zodat u de beste kwaliteit krijgt voor de laagste prijs.

Bedden van topkwaliteit

Op Bedden.nl vindt u bedden tegen droomprijzen! Wij streven ernaar om slaapcomfort voor iedereen te realiseren. Daarom kunt u bij ons een bed kopen van goede kwaliteit, maar wel tegen een scherpe prijs. Omdat een mens 1/3e van zijn leven slaapt, is een bed van goede kwaliteit ontzettend belangrijk. Wij maken kwaliteit voor iedereen toegankelijk. Wij hebben een variërend assortiment met scherp geprijsde en goedkope basic bedden, maar u kunt ook bij ons terecht voor een luxe bed.

Doordat wij rechtstreeks vanuit onze fabrikanten tot in uw slaapkamer leveren, besparen wij opslagkosten en showroomkosten, waardoor wij lage prijzen garanderen. Wilt u uw nieuwe bed gespreid betalen? Dit is bij ons ook mogelijk, u heeft bij ons de mogelijkheid om in drie termijnen te betalen, of het hele bedrag bij levering te voldoen!

Garantie en service voor en na uw bestelling

Wij stellen de tevredenheid van onze klanten voorop. Wij vinden het belangrijk dat u een bed koopt van goede kwaliteit en dat u hier lang slaapplezier van heeft. Ons kwaliteitscontroleteam is dagelijks bezig met de verbetering en uitbreiding van onze producten en service. Alle producten op Bedden.nl hebben tussen de één en vijf jaar garantie. Dit varieert per product en wordt altijd bij onze producten aangegeven!

Wij zijn een CBW erkend bedrijf. Dit houdt in dat u als klant beschermt bent dankzij de CBW voorwaarden waaraan wij voldoen. U heeft hierdoor meer zekerheid over uw aankoop en de garantie.

Een bed kopen met tot wel 70% korting

Bedden.nl geeft niet alleen korting op bedden, maar biedt ook lage prijzen voor boxsprings, matrassen en andere slaapartikelen. U kunt eenvoudig een goedkoop bed kopen dankzij onze wekelijkse aanbiedingen en lage prijzen. Bij ons kunt u online bestellen en betalen via ons veilige online betaalsysteem. Wij verkopen bedden met kortingen tot wel 70%! Mocht u vragen of opmerkingen over het aanbod van onze producten of service hebben, dan kunt u uiteraard altijd contact opnemen met onze vriendelijke klantenservice. Zij staan u graag te woord via de telefoon of per e-mail.