Van hoog naar laag sorteren

1 - 9 van 27 items

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Van hoog naar laag sorteren

1 - 9 van 27 items

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Kinderbedden in de aanbieding op Bedden.nl

Bent u op zoek naar een nieuw bedje voor uw kleine vriend of vriendin? Dan bent u bij Bedden.nl aan het juiste adres. Bij ons is het gemakkelijk om online je eigen kinderbed samen te stellen, voor of natuurlijk samen met uw kindje. Wij bieden een ruim assortiment waardoor voor in elke kinderkamer een passend kinderbed beschikbaar is. Bij Bedden.nl bieden wij hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Welke soorten kinderbedden zijn er?

Van babybedje tot peuterbed en van huisbed tot hoogslaper. In ons assortiment zijn kinderbedden beschikbaar in verschillende soorten en maten. Zo is er voor in elke kinderkamer een bed op Bedden.nl.

  • Hoogslapers
  • Halfhoogslapers
  • Stapelbedden
  • Doorgroeibedden
  • Huisbedden
  • Babybedjes

Welke afmetingen zijn er en welke moet ik hebben?

Kinderbedden zijn te onderscheiden in 3 versies: Babybedden, peuterbedden en tienerbedden.

Babybedjes zijn eigenlijk zoals de naam het al zegt geschikt voor onze kleinste toppertjes. Dit bedje is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer drie maanden tot 2,5 jaar. Het ledikantje heeft een matrasmaat van 60x120 cm.

Peuterbedjes zijn net weer een slagje groter dan de babybedjes. Het is bedoelt voor de kindjes die de ledikantjes zijn ontgroeit, maar waarvoor de overstap naar een tienerbed nog net iets te groot is. De gemiddelde leeftijd waarop kinderen dan ook overgaan van babybed naar peuterbed is 2,5 jaar. De juniorbedden hebben een matrasmaat van 70x140 cm.

Uiteraard zal uw kindje het peuterbed ook weer ontgroeien en toe zijn aan een volwaardig tienerbed. Dit bed heeft de maat van een normaal eenpersoons bed, namelijk een matrasmaat van 90x200 cm. Het tienerbed is geschikt voor de gehele tienerperiode dus ideaal. Voor tieners is een kleine boxspring ook een veel gebruikt bed.

Wat is belangrijk om op te letten bij het kopen van een kinderbed?

Er zijn een aantal belangrijke punten waaraan je moet denken bij het aanschaffen van een nieuw kinderbed.

Om te beginnen speelt veiligheid natuurlijk een grote rol. U wilt dat uw kindje een goede nachtrust heeft, maar dat u zelf met een gerust hart slaapt is uiteraard ook belangrijk. Zo voldoen alle babybedjes aan de Europese norm (EN 716 1&2). Tevens is het ook belangrijk dat babybedjes een verstelbare bodem hebben. Hierdoor kunnen de kinderen als ze gaan staan niet uit het bed vallen. Bij peuterbedjes en bijvoorbeeld hoogslapers is het belangrijk dat deze voorzien zijn van een verhoging of bedhekje, hierdoor kunnen de kinderen niet uit het bedje rollen. Alle hoogslapers en stapelbedden voldoen ook aan de Europese norm (EN 747 1&2).

Bovendien zijn er ook een aantal praktische zaken waarmee je rekening moet houden bij het aanschaffen van een kinderbed. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de ruimte, de kinderkamer is natuurlijk veel meer dan een slaapkamer alleen. Hier hebben de kinderen een eigen plekje om lekker te spelen of tot rust te komen. Er moet natuurlijk wel nog ruimte zijn om lekker te spelen of later natuurlijk huiswerk te maken. Hiervoor is een hoogslaper een mooie optie. Er zal bijna geen ruimte verloren gaan en uw kindje kan helemaal zijn eigen plekje creëren. Voor het ultieme effect bieden wij ook een hoogslaper met glijbaan aan waardoor elke kinderkamer een speelkamer wordt.

Tot slot is een leuke prijs ook niet onbelangrijk ;). Hierom zijn bij Bedden.nl de kinderbedden in de aanbieding waardoor u kunt profiteren van mooie kortingen. Hierdoor wordt een nieuw kinderbed kopen niet alleen voor de kinderen super leuk, maar kunnen de ouders ook met een glimlach de bestelling doen!

Hoe koop ik een kinderbed online?

Bij Bedden.nl doen wij ons uiterste best om het bestellen van een nieuw bed zo gemakkelijk en overzichtelijk mogelijk te maken. Zo ziet u bij elk van onze kinderbedden de mogelijke opties, denk hierbij aan kleur en afmeting. Wanneer het bed helemaal naar wens is kunt u deze makkelijk afrekenen en wordt deze zo snel mogelijk bij u thuisbezorgd. Wij bieden verschillende betalingsmogelijkheden namelijk: PayPal, iDeal, Sofort, Spraypay, in 3 termijnen en achteraf betalen.