Kinderbedden

Kinderbedden

Voor kinderen is een goede nachtrust uiterst belangrijk. Daarom stellen wij de kwaliteit van onze kinderbedden voorop. Elk kinderbed ondergaat een keuring zodat wij de beste kinderbedden kunnen leveren!

Kinderbed voordelig online bestellen

Kinderbedden zijn gemakkelijk online te bestellen bij Bedden.nl. Wanneer u op zoek bent naar een kinderbed van goede kwaliteit waar uw kind dol op zal zijn, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hier vindt u een zeer brede collectie die voldoet aan alle gestelde eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Dit is immers voor u als ouder zeer belangrijk. Daarnaast is het voor uw kind belangrijk dat zijn slaapplek leuk is om te zien en vertrouwd aanvoelt. Daarnaast moet het bed voor uw kind comfortabel zijn om in te slapen. De bedden voldoen aan zowel de eisen van de ouders als die van de kinderen. Veiligheid en kwaliteit worden zeer goed gecombineerd met uitstraling en comfort.

Comfortabele kinderbedden

Kinderbedden moeten, naast kwalitatief hoogwaardig en optimaal veilig, ook comfortabel zijn. Kinderen hebben veel slaap nodig en deze slaap moet goed en consistent zijn. Wanneer een kind tijdens de nachten veel ontwaakt omdat het niet comfortabel ligt, gaat dit ten koste van zijn ontwikkeling. Als ouder wilt u er uiteraard alles aan doen om dit te voorkomen. De goedkope bedden voor kinderen van Bedden.nl bieden uw kind gegarandeerd het comfort dat het nodig heeft om de hele nacht lekker te kunnen slapen. Onze thema varianten zorgen er ook voor dat uw kind het niet erg vindt om te gaan slapen. De bedden kunnen dus heel goed als overstap naar een groot bed fungeren. Zodoende ontwikkelt hij een gezond ‘op tijd gaan slapen’ ritme.

Optimale combinatie

Niet alleen het bed is van grote invloed op de nachtrust van uw kind, maar uiteraard ook het matras, het kussen en het beddengoed. In combinatie met het kinderbed, vormt het matras de basis. Wanneer de basis niet goed is, zal uw kind niet lekker slapen. Uiteraard moet het hoofdkussen ook aangenaam zijn en voldoende steun bieden. Tot slot is er bedtextiel in diverse stoffen. De materialen dienen voor uw kind prettig aan te voelen. Daarnaast kan er gevarieerd worden met thema dekbedovertrekken. Ze zijn er in allerlei kleuren en variaties, zodat ieder kind een keuze kan maken bij ons. Hier kunt u alles bestellen wat u nodig heeft om uw kind een goede nachtrust te bieden, van kinderbedden, matrassen en kussens tot textiel van hoge kwaliteit en dat allemaal tegen een onverslaanbaar lage prijs.

Nachtrust van een kind

Kinderen hebben meer nachtrust nodig dan volwassenen. Slaap zorgt er voor dat verbindingen in de hersenen versterkt en verbeterd worden. Bij kinderen is het brein nog volop in ontwikkeling en daardoor hebben ze meer slaap nodig dan wij. Kleuters tussen de drie en zes jaar hebben tien tot twaalf uur slaap per nacht nodig. Als ze hier niet aan komen is het verstandig om het middagslaapje er in te houden. Kinderen die al naar de basisschool gaan en tussen de zes en dertien jaar oud zijn hebben nog tien tot elf uur slaap per nacht nodig. Des te ouder de kinderen worden, des te liever ze lang opblijven, maar toch is het noodzaak om de uren slaap te maken. Wanneer kinderen in de puberfase komen, komen ze in een nieuwe fase van hun leven. Doordat ze hier opnieuw veel nieuwe indrukken krijgen en ontwikkelingen doormaken hebben ze nog acht tot tien uur slaap per nacht nodig. Wanneer uw kind boven de twaalf komt is het zeer verstandig om over te gaan op een volwassen bed, of zelfs een boxspring als dit niet al eerder gebeurt is.

Kinderbed online bestellen

Als u een mooi bed voor u kind heeft gevonden, kunt u bij Bedden.nl uw kinderbed online kopen. Niet alle kinderbedden hebben een matras bijgeleverd, dus als u deze ook nodig heeft kunt u deze bijbestellen via onze matrassen pagina. Let hierbij goed op de afmetingen van het bed en de afmetingen van het matras. Wanneer u alles gevonden heeft wat nodig is kunt u eenvoudig het bed voor uw kind online bestellen. U gaat naar het winkelmandje, controleert uw bestelling en klikt door naar ‘bestelling afronden’. Hier kunt u uw gegevens, uw betaalgegevens en de bezorginformatie invullen, zodat wij weten hoe en waar we uw kinderbed kunnen thuisbezorgen.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.