Klantervaringen Bedden.nl

Regelmatig krijgt Bedden.nl emails van tevreden klanten. Hieronder hebben wij er een aantal ervaringen van klanten op een rijtje gezet. 

Onderstaande ervaringen zijn tot en met medio mei 2015 bijgewerkt. 

Tom & Sylvana van Haren
12/05/2015
Ervaring met: Disney Princess hemelbed
Onze dochtertje voelt zich altijd net een prinses. In de zoektocht naar een leuk cadeau voor haar 5e verjaardag, kwamen we uit op jullie website. Ze is onwijs blij met haar cadeau en voelt zich nu nóg meer een prinses. Jullie hebben niet alleen standaard bedden, maar ook bedden zoals deze. Dat maakt het vooral voor kinderen leuk.

Erwin & Diana Sloots
04/05/2015
Ervaring met: Disney Thomas de trein bed
Wij hebben kort geleden het Thomas de trein bed gekocht voor onze zoon vanwege zijn verjaardag. Een erg leuk bed, waar hij elke avond weer met veel plezier naar toe gaat. De lades aan het voeteneind van het bed zijn ook erg handig om zijn speelgoed in op te bergen. De gratis verzending van dit bed was nog een extra bijkomstigheid, dit geld hebben we nu in een matras voor dit bed kunnen investeren. Hartstikke bedankt voor het onwijs mooie bed en de verleende service Bedden.nl!

Annelies uit Rotterdam
10/02/2015
Ervaring met: Knight style ledikant
In de beschrijving van dit product staat dat het niet geschikt is voor op laminaat. Ik heb er een paar viltjes voor gekocht en hij staat nu prima, geen krassen. De levering was netjes en snel, het ledikant werd inclusief matras compleet aan mijn voordeur afgeleverd.

Laila en Peter van Hoef
06/02/2015
Ervaring met: Lavagna Ledikant
Wij hebben laatst het Lavagna ledikant aangeschaft. We zijn er erg tevreden mee en het oogt er luxe in onze slaapkamer. De levering verliep goed en het in elkaar zetten van het bed ging erg gemakkelijk met de bijgevoegde handleiding. Bedankt voor het mooie bed en de goede service!

James
03/02/2015
Ervaring met: L.A. Style ledikant
Ik heb dit mooie luxe bed gekocht een paar weken geleden. Ben er ontzettend tevreden mee. Het bed werd tot in mijn slaapkamer gebracht. Ik moest het alleen nog wel zelf in elkaar zitten, maar dit was niet zo’n grote moeite. Goede service, goede kwaliteit en redelijke prijs. Drie redenen om de volgende keer weer een aankoop bij jullie te doen.

Arjan H. uit Groningen
25/01/2015
Ervaring met: Cinderella Bretagne blue dekbedovertrekset
Ik heb deze mooie dekbedovertrekset besteld om mijn kamer wat op te vrolijken. Het mooie en toch rustgevende blauw geeft mijn slaapkamer wat positieve kleur.

R. Berns
23/01/2015
Ervaring met: Orly elektronische boxspringset
Dit bed voldoet echt aan al mijn wensen. Super kwaliteit en de bezorging+montage van het bed maakte de goede service helemaal compleet.

K. van Beers
15/01/2015
Ervaring met: Carina Hemelbed
Prachtig bed voor deze prijs. De gordijnen maken het bed echt tot een prinsessen bed voor mijn dochter. Bedankt voor de goede en snelle levering!

Anouk S. uit Geldrop
12/01/2015
Ervaring met: Yuki stapelbed
Mijn tweeling heeft lange tijd in twee aparte kinderbedden geslapen, maar ze vonden het erg leuk om op vakantie in een stapelbed te slapen. Daarom hebben wij een stapelbed gekocht en nu wisselen ze elke nacht af wie er boven en onder mag liggen, erg leuk! Mijn kinderen zijn erg enthousiast over het stapelbed.

Guido uit Dordrecht
10/01/2015
Ervaring met: Elite elektrische lattenbodems
Mijn bed is 160 bij 200 centimeter, ik wist echter niet precies wat voor afmeting elektrische lattenbodem ik moest hebben voor dit bed. Hierom ben ik gaan bellen met de klantenservice, die mij van uitstekend advies heeft voorzien. Ik heb nu twee lattenbodems gekocht van 80 bij 200. Ze bevallen tot nu toe erg, met name bij het TV kijken in bed.

Fam. Drummen
06/01/2015
Ervaring met: Trusty Stapelbed
Voor onze 10-jarige tweeling dit simpele, maar van goede kwaliteit stapelbed gekocht. Het in elkaar zetten was onwijs makkelijk en de kids hebben er nu veel plezier van!

Laurien uit Baarn
05/01/2015
Ervaring met: Carina Hemelbed
Prachtig bed! Ik heb het bed speciaal besteld voor de mooie hoge hemel. Het geeft mijn dochter haar kamer een nieuwe uitstraling en hij was ook nog eens snel binnen.

N. van Bergh
30/12/2014
Ervaring met: Modern Serenity Ledikant
Een zeer mooi ledikant voor deze prijs. Ik zocht eigenlijk naar een mooie boxspring, maar toen kwam ik dit mooie ledikant tegen die ook nog eens goedkoper is als een boxspring. Heb er tot nu toe erg veel plezier van! Bedankt Bedden.nl

R. Gorissen
24/12/2014
Ervaring met: Bonheur overtrek
Afgelopen week een dekbedovertrek bij jullie gekocht. Kreeg hem de volgende dag al binnen! Snelle levering en een goede kwaliteit! Hartstikke bedankt voor de goede service

Karsten Voogt
19/12/2014
Ervaring met: Paris Forte ledikant
Ik heb de Paris Forte ledikant bestelt op bedden.nl en dit is mij erg bevallen. Omdat ik het fijn vind om achteraf te betalen had ik gekozen voor de optie Afterpay. De levering was erg snel en het monteren van het ledikant was erg gemakkelijk. Al met al een zeer positieve ervaring en ik kan bedden.nl iedereen aanraden!

Stef uit Rotterdam
15/12/2014
Ervaring met: Matras
Ik heb onlangs telefonisch contact gehad met jullie klantenservice. Ik had een nieuw matras nodig, dus heb informatie gekregen van jullie klantenservice over welk matras voor mij het beste was. De klantenservice heeft me harstikke goed geholpen en na dit telefonisch gesprek heb ik gelijk het matras wat jullie aanraadde gekocht. Hij was snel binnen en hij ligt lekker. Bedankt voor goede service en levering.

Gideon uit Boskoop
14/12/2014
Ervaring met: Millwall boxspring
In mijn zoektocht naar een goedkope, maar degelijke boxspring kwam ik al gauw bij jullie terecht. De Millwall boxspring sprak mij direct aan door het strakke design en aantrekkelijke prijskaartje. Voor mij was het echter lastig om het gehele bedrag in 1 keer te betalen dus heb ik gekozen voor de optie Rembours. Hierbij werd ik keurig opgebeld door jullie en werd mij uitgelegd wat de optie inhield en kreeg ik de mogelijkheid om eerst een aanbetaling te doen en vervolgens aan de deur het resterende bedrag te betalen. Het betalen met pin bij de vriendelijke chauffeur was voor mij ideaal!
Groetjes,
Gideon

Kristen uit Purmerend
03/12/2014
Ervaring met: 4 seizoenen-dekbed
Ik heb een week geleden via de telefoon advies gevraagd over de aanschaf van een 4 seizoenen-dekbed. Omdat ik geen zin had om meerdere dekbedden voor meerdere seizoenen te hebben ben ik op zoek gegaan naar een dekbed voor alle seizoenen. Door de klantenservice werd ik prima geholpen in mijn zoektocht naar een geschikt dekbed. 3 dagen na bestelling kwam mijn dekbed bij mij aan en ik slaap er al weken lekker onder!

Jeroen uit Utrecht
14/11/2014
Ervaring met : NY Style ledikant
Ik heb onlangs het NY Style ledikant op jullie website gekocht. Ik ben erg tevreden met mijn aankoop en vooral met de leverwijze van het bed. Het feit dat ik op 4 hoog woonde leverde geen problemen op met de levering. Bij deze wil ik jullie bedanken voor de goede service.

Dhr. Van Schoten
19/10/2014
Ervaring met: Boxspring
Na lang wikken en wegen uiteindelijk met mijn vrouw besloten toch een boxspring te kopen. Altijd al een ledikant gehad, dus wij wisten weinig over boxsprings. Gelukkig konden de medewerkers van Bedden.nl ons goed uitleggen wat de beste boxspring voor ons zou zijn. Gekozen voor een boxspring met pocketveren en schuimtopdekmatras en we hebben nog nooit zo lekker geslapen. Prima keuze dankzij de kundige klantenservice.

Groeten,
Dhr. Van Schoten

Anita Vermaren
Ervaring met: dekbed
Toen ik ging verhuizen had ik met spoed een nieuw dekbed nodig, omdat die van mij gewoon echt niet meer meekon. Nu had ik altijd een simpel synthetisch ding, maar nu wilde ik een keer iets van kwaliteit en wat ik lang kon gebruiken. Uiteindelijk gekozen voor een lekker zacht donzen dekbed. Vooral omdat ik het ’s nachts altijd zo koud heb leek me dat handig. Meestal is het bij webshops altijd maar afwachten wat je krijgt en hoe snel je het krijgt, maar bij Bedden.nl was ik blij verrast. Ik kreeg het dekbed precies binnen de vastgestelde tijd en hij voelt heerlijk aan! Ik kom mn bed niet meer uit. Heel erg bedankt voor jullie snelle afhandeling, ik raad jullie aan iedereen aan!

Groetjes,
Anita

Jolijn Kuijpers
Ervaring met: topdekmatras
Mijn vriend en ik hebben allebei andere voorkeuren voor een bed: hij houdt van stevig en ik lig juist liever wat zachter. Toen ik dit voorlegde aan de klantenservice kwamen zij met de ideale oplossing: een apart topdekmatras voor ons allebei. Een stevige voor mijn vriend en een wat zachtere voor mij. Sindsdien slapen we allebei super lekker. Ontzettend bedankt voor deze tip!

Met vriendelijke groet,
Jolijn Kuijpers

Marianne van Diemen
Ervaring met: hoofdkussen
Ik heb bij jullie een nieuw hoofdkussen besteld omdat ik die van mij te hard vond. Die had ik besteld bij een andere winkel maar daar mocht ik hem niet meer ruilen. Toen ik bij jullie zag dat je alles gewoon mag ruilen heb ik meteen besloten om een nieuwe te bestellen. Als die niet goed was kon ie gewoon terug. Maar, wat bleek! Een top hoofdkussen! Ik had een traagschuim kussen besteld en dacht in het begin dat ie een beetje te hard was, maar bleek uiteindelijk heerlijk te slapen. Even wennen, maar uiteindelijk een topper. Supersnel geleverd en helemaal niet duur! Dus ik wilde even laten weten hoe blij ik ben met het kussen.

Groetjes,
Marianne van Diemen

Mevrouw de Vliet
Ervaring met: bedtextiel
Goeden middag,
Inmiddels heb ik al een paar dagen mijn hoeslakens en dekbedovertrekken ontvangen in perfecte staat. Veel sneller dan verwacht en alles ziet er prima uit. Ik wilde jullie even laten weten dat alles heerlijk aanvoelt en mijn bed er weer als nieuw uit ziet. Vooral over jullie snelle levering ben ik erg te spreken! Bedankt Bedden.nl team!

Met vriendelijke groet,
Mevrouw de Vliet

Mohammed Karatas
Ervaring met: 4-seizoenen dekbed
Hallo medewerkers van Bedden.nl,
Een aantal weken geleden heb ik jullie om advies gevraagd over een dekbed. Ik wist niet zo goed welke ik moest hebben en heb toen uitgelegd dat ik het ’s winters altijd zo koud heb en ’s zomers juist heel warm. Jullie gaven mij toen als tip mee om een 4-seizoenen dekbed aan te schaffen, zodat je die beide delen los kunt maken als je het te warm of te koud hebt. Dat ik daar niet zelf aan gedacht heb! Maar jullie service was uitstekend. Jullie hebben me door het hele bestelproces geholpen en ik ben er super blij mee. Ik wilde dus even laten weten dat ik jullie service echt heel top vond. Zo zouden meer webshops het moeten doen!

Groeten,
Mohammed Karatas

Ezra Campori
Ervaring met: matras
Beste Bedden.nl, superbedankt voor jullie tip om een traagschuim matras te kopen! Voor het eerst zelf een matras gekocht en toch wel even moeilijk om een keuze te maken uit het grote assortiment. Via de chat ontzettend vriendelijk geholpen, heel handig. Via deze weg wilde ik jullie dus nog even bedanken en zeggen dat ik heel erg blij ben met het traagschuim matras. Ik slaap heerlijk en ik heb zelfs geen last meer van m’n rug. Heel veel succes nog!

Groetjes,
Ezra

Datum: 16/09/2014 

12/09/2014
Dhr. van Vliet uit Bussum
Ervaring met: Boxspring
Klantervaring:Ik heb op Bedden.nl een volledige boxspringset besteld. Omdat ik al jaren hetzelfde bed had wilde ik graag een boxspring kopen maar ik vond het altijd een vrij dure aangelegenheid. Toen ik in winkels niet echt kon slagen voor een normale prijs ben ik het internet op gegaan, iets waar ik normaal gesproken vrij huiverig voor ben. Na telefonisch contact met de helpdesk van Bedden.nl, waar zij mij uiterst professioneel te woord stonden, heb ik voor het eerst iets online besteld, een boxspring. Ik vertrouw betalen via internet nooit zo dus ik kon gewoon betalen bij aflevering. Na drie weken werd de boxspring bezorgd en geheel in elkaar gezet door de bezorgers, wat een service! Nu genieten ik al weken van de boxspring en kan niet anders dan mijn lof uitspreken voor Bedden.nl en zijn medewerkers.

Met vriendelijke groeten,
Dhr. S van Vliet

20/08/2014 
Sharita uit Spijkenisse
Ervaring met: Matras
Klantervaring: Door privé omstandigheden moest ik opeens verhuizen en had ik voor mijzelf en mijn zoontje een nieuw matras nodig. Ik ben toen snel online gegaan en kwam gelijk terecht op Bedden.nl. Ik vond de site overzichtelijk en had al snel een paar matrassen gevonden die me goed leken. Ik heb nog wel dezelfde matrassen vergeleken op meerdere sites maar op Bedden.nl waren ze veruit het goedkoopste. Na mijn bestelling geplaatst te hebben had ik ze binnen twee weken in huis net op tijd. En ze liggen ook nog erg fijn ik en mijn zoontje slapen er heerlijk op.
Groeten Sharita

05/08/2014
Remco en Merel uit Amsterdam
Ervaring met:4 seizoenen dekbed
Klantervaring: Een aantal weken geleden hebben wij een 4 seizoenen dons dekbed op jullie website. En ik wilde jullie eigenlijk even laten weten hoe blij we hiermee zijn. We hadden namelijk vaak ruzie omdat ik het te warm had en mijn vriendin het te koud. Na wat research kwam ik er achter dat dons misschien een uitkomst voor ons was en voila het heeft gewerkt. Ik heb het niet meer te warm en Merel heeft het ook nooit koud meer. Dankje Bedden.nl hij was er binnen 2 dagen en nu kunnen we lekker samen onder dezelfde deken slapen.

02/08/2014 Hans uit Beverwijk
Ervaring met: Traagschuim kussen
Klantervaring: Na jaren van slepende rug en nek klachten heb ik na letterlijk tientallen kussen in mijn leven uitgeprobeerd te hebben bij jullie een traagschuim kussen gekocht. De pijn is niet helemaal weg maar het is echt al vele vele malen beter dan eerst. Heel erg bedankt Bedden.nl!

30/07/2014
Maria uit Roelofarendsveen
Ervaring met: Ruil kussen
Klantervaring: Ik had een kussen besteld en kwam er na een paar nachtjes achter dat het toch niet het goede kussen voor mij was. Na een telefoontje naar de helpdesk was alles snel opgelost en kon ik het kussen gewoon terug sturen zonder problemen en gelijk weer een nieuw kussen bestellen. Na 2 dagen had ik hem al weer in huis en slaap sindsdien als een roos.

29/07/2014
J. de Bruin uit Oss
Ervaring met:boxspring
Klantervaring: Een maand geleden heb ik bij Bedden.nl een boxspringset besteld. Na 3 weken werd het bed geleverd en helemaal in mijn slaapkamer in elkaar gezet. Dit vind ik nou nog eens service en vooral omdat het bed ook niet heel duur was.

18/07/2014
Fam. van der Meulen uit Leeuwarden
Ervaring met: Sierkussens
Klantervaring: Voor onze nieuwe bank wilde we graag een aantal sierkussentjes en jullie assortiment is zo enorm groot dat het ons binnen no-time was gelukt om de juiste kussentjes bij onze bank te vinden, goedkoop en nog snel bezorgt ook. We willen jullie graag bedanken en wensen succes met de site.

11/07/2014
Freek uit Barendrecht
Ervaring met: Bed, matras en dekbed.
Klantervaring: Toen ik bij mijn ouders uit huis ging moest ik alle bed benodigdheden opnieuw kopen. Toen ik op jullie site kwam werd het me snel duidelijk dat jullie gewoon alles verkopen wat ik nodig had. Ik wilde alleen wel nog wat extra informatie over het matras omdat ik wat zwaarder ben en toch een goede ondersteuning wilde tijdens het slapen. Na jullie aan de telefoon gehad te hebben en goed advies had gekregen heb ik een volledig schuim matras uitgekozen. Mooi bed erbij en een lekker warm dekbed en ik was helemaal klaar voor mijn nieuwe huisje. Bedankt bedden.nl voor de snelle levering en de lage prijs waardoor ik nog geld over had om nog wat nadere dingen voor mijn nieuwe huis te kopen.

03/07/2014 G. Lienden uit Heerlen
Ervaring met:bedtextiel
Klantervaring: Ik heb bij jullie een aantal lakens en kussenslopen gekocht in verschillende kleuren. Ze waren er binnen 2 dagen! Ik was verrast met de super snelle bezorging en wilde jullie daarom even bedanken. Met vriendelijke groet,
G. Lienden

Marieke en Jan uit: Groningen
Ervaring met: complete boxspring
Klantervaring: Op Bedden.nl hebben wij een mooie complete boxspring combinatie online gekocht voor een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. We hadden daar voor al talloze beddenzaken bezocht maar konden daar niet slagen. Het telefonisch contact met Joyce was ook erg prettig. Zij naam de tijd voor onze vragen en het duurde niet lang voordat wij over gingen op bestellen. De levertijd was 4 tot 5 weken maar al na 3 weken kregen wij een telefoontje dat het bed klaar was om geleverd te worden. De uiteindelijke aflevering verliep zonder problemen en de bezorger heeft het bed zelfs voor ons netjes gemonteerd! Al met al was niet alleen de prijs maar ook de service top. Wij wensen het team van Bedden.nl veel succes met de onderneming en wij zullen de website zeker aanraden bij vrienden.
Vriendelijke groeten,
Marieke en Jan

Datum: 27/06/2014 
Bert uit: Capelle
Ervaring met: 2 matrassen
Klantervaring: Ik had al eerder wat winkels in het centrum van Capelle bezocht. Ik vond het allemaal vrij prijzig en na wat gegoogle kwam ik terecht op jullie website Bedden.nl. Ik vond de site direct erg overtuigend en de prijzen waren bijna 2x zo laag dan in de winkels in het centrum! Uiteindelijk heb ik 2 pocketvering matrassen online besteld en tot mijn aangename verrassing werden de matrassen binnen een week bezorgd en ook nog op 2 hoog bij ons thuis achtergelaten! Dit aankoop heeft ons zeker 100 Euro bespaard. Wij slapen nu al een aantal weken op onze nieuwe matrassen en zijn niet meer uit ons bed te slaan! Kortom: we zijn erg blij met onze aankoop en dat wilden we jullie toch even laten weten.

Datum: 18/06/2014 
Pieter uit: Woubrugge
Ervaring met: boxpring en kussens
Klantervaring: Eerder dit jaar al een boxspring op jullie website bedden.nl gekocht, super tevreden. Nu ook 2 traagschuim kussens online gekocht. Duidelijke website met goede prijzen en service. Ga zo door!

Datum: 17/06/2014 
Familie Feensta uit: Zwolle
Ervaring met: modern ledikant
Klantervaring: wij hebben op de site van Bedden.nl een ledikant via internet besteld en we zijn daar tot nu toe zeer tevreden over! Goede service en jullie zijn al jullie afspraken nagekomen! Veel succes gewenst. Een tevreden klant!

Datum: 05/06/2014 
S. Vermeer uit: Amsterdam
Ervaring met: boxprings, bedlinnen, dekbedden
Klantervaring: Goedemiddag, bij deze willen wij de mensen van Bedden.nl nog even bedanken voor het goed telefonische advies, de scherpe prijzen en de uiteindelijke topkwaliteit die wij bezorgd hebben gekregen. Voor mijn online aankoop wilde ik telefonisch toch nog eea controleren. Jullie hebben mij telefonisch met zorg geadviseerd. De boxspring is zorgvuldig en keurig thuis afgeleverd en gemonteerd. Ook het dekbed is top! Een echte aanrader!

Datum: 21/05/2014 
Antoinette uit: Amsterdam
Ervaring met: boxspring met kussens
Klantervaring: Na een aantal grote zaken bezocht te hebben waar steeds erg opdringerig geprobeerd werd te verkopen zijn wij zelf online gaan zoeken. Al snel kwamen wij terecht op Bedden.nl. Op deze site hadden wij alle tijd om rustig alle verschillende boxsprings te bekijken. En nog veel beter: hoewel de boxsprings bijna hetzelfde zijn, zijn de prijzen op Bedden.nl veel lager dan in de winkels die wij bezocht hadden. We zijn nu sinds kort zeer tevreden slapers. Bedankt voor alles en wij wensen jullie veel succes!

Datum: 18/05/2014 
Fam. Vermeulen uit: Leiden
Ervaring met: matrassen
Klantervaring: Wij vonden de levering aan huis erg prettig en ze kwamen daadwerkelijk op het afgesproken tijdstip. Ze hebben de matrassen helemaal naar boven getild voor ons. Ik heb nu 2 goedkope matrassen die kwalitatief prima zijn en snel thuis werden afgeleverd. Geen mooie praatjes van een verkoper. Ik kon zien waarvoor ik zou gaan betalen en ik heb precies ontvangen wat ik heb besteld. Ideaal.

Datum: 13/05/2014 
Erik uit: Valkenswaard
Ervaring met: matras met afwijkende maat
Klantervaring: Breed assortiment met ook afwijkende bedden en matrassen maten. Jullie waren erg snel in communicatie via email maar ook prima telefonisch bereikbaar. Ik ben erg tevreden met de flexibiliteit die jullie toonden. Na mijn bestelling heb ik later contact met jullie opgenomen om een wijziging in mijn order door te voeren. Jullie hebben toen zonder problemen mijn bestelling gewijzigd naar wens, terwijl mijn order al lang bevestigd en betaald was. Nogmaals bedankt.

Datum: 13/05/2014
Familie Romano uit: Nijmegen
Ervaring met: seniorenbed met nachtkastje
Klantervaring: Ik moest met redelijke spoed een seniorenbed voor mijn vader hebben omdat hij naar een bejaardenhuis moest verhuizen. Ik kwam online jullie website tegen en heb jullie direct gebeld. Jullie team heeft alles op alles gezet om een kwalitatief seniorenbed met nachtkastje binnen 2 weken te kunnen bezorgen en het is gelukt! Mijn complimenten voor de snelle levering en de uitzonderlijke service.

Datum: 12/04/2014
Corina H. uit: Enschede
Ervaring met: sierkussens en sprei
Klantervaring: ruim assortiment kussens met lage prijzen. Duidelijke website en mijn bestelling werd snel afgehandeld. Bovendien kreeg ik al kort na mijn bestelling een tracking nummer waardoor ik de status direct zelf kon checken!

Datum:  05/04/2014
P. van Putte uit: Amsterdam
Ervaring met: slaapbank
Klantervaring: Levering volgens afspraak, op tijd en geleverd wat was besteld. Nog maar één week op proefgeslapen maar ondanks dat het een slaapbank is, slaap ik heerlijk. Voor mijn volgende aankoop zal ik zeker weer terug gaan naar jullie website.

 

Een greep uit onze selectie:

 

Een ogenblik geduld a.u.b.