Koudschuim matrassen

Koudschuim matrassen

Met een koudschuim matras wordt u fris en ontspannen wakker. Niet alleen zijn ze comfortabel, ze zijn ook geschikt voor iedereen die het snel warm krijgt in bed, het matras voelt namelijk lekker koel aan. Wij hebben voor u diverse soorten en maten beschikbaar.
  • CBW Erkend
  • 5 jaar garantie
  • Gratis topdekmatras
  • Beste prijsgarantie
  • Achteraf en in 3 termijnen betalen mogelijk
  • Levering aan huis 

Wat zijn de voordelen van een koudschuim matras?

Een koudschuim matras is het beste matras voor mensen die het snel (te) warm hebben tijdens het slapen. Wanneer u het snel warm heeft, kan dit ervoor zorgen dat u moeilijker in slaap komt of vaak wakker wordt door de warmte. Een koudschuim matras heeft uitstekende ventilerende eigenschappen. Dit betekent dat het altijd lekker koel aanvoelt en zo wordt effectief voorkomen dat u het te warm krijgt. Uiteraard zijn er meer voordelen dan alleen het ventilerend vermogen. Koudschuim heeft ook een absorberend vermogen, waardoor zweet snel opgenomen wordt en u niet in een klam bed wakker wordt. Een ander voordeel is dat het stevige schuim goeie ondersteuning geeft aan het lichaam. U zakt er een beetje in, waardoor u een comfortabele slaaphouding kan aannemen en lekker kan slapen.

Wat is een koudschuim matras?

Een koudschuim matras is een matras met een wat stugge structuur, terwijl dit type toch zeer veerkrachtig is. Zoals u op de doorsnede kunt zien is het een volledig schuimen matras. Koudschuim heeft een open celstructuur, waardoor het matras luchtdoorlatend is, maar heeft ook een groot absorberend vermogen. Dit is belangrijk, omdat ieder mens ’s nachts veel vocht verliest. Een andere sterke eigenschap is dat wanneer men opstaat, het matras terugveert en weer zijn eigen vorm aannemen. Uw lichaam wordt gelijkmatig ondersteund. Dit is goed voor uw slaaphouding.

Doorsnede koudschuim matras

Hoe zorg ik dat mijn koudschuim matras zo lang mogelijk mee gaat?

Een koudschuim matras gaat ongeveer tien tot zestien jaar mee, maar de exacte levensduur is afhankelijk van het onderhoud. Er zijn een aantal dingen die u kunt doen om de levensduur van uw koudschuim matras te verlengen. Ten eerste is het goed om het matras om de paar maanden om te draaien. Hiermee voorkomt u kuilvorming. Een andere tip om uw koudschuim matras langer mooi te houden is om af en toe de tijk te wassen. Tegenwoordig zijn steeds meer tijken afneembaar en kunnen ze gewoon in de normale wasmachine. Tot slot is een matrasbeschermer ook geschikt om de levensduur van uw matras te verlengen. Deze absorbeert bijvoorbeeld al een deel transpiratievocht, waardoor het matras langer fris blijft.

In welke afmetingen is een koudschuim matras beschikbaar?

Wij hebben eenpersoons-, twijfelaar- en tweepersoons koudschuim matrassen in ons assortiment. Daarnaast variëren de lengtes van de producten. De populairste lengtemaat is 200 centimeter, maar 210 en 220 centimeter zijn ook beschikbare lengtes. In onderstaande tabel vindt u de beschikbare afmetingen.

Maat Afmeting
Eenpersoons 90 x 200 centimeter
Kleine Twijfelaar 120 x 200 centimeter
Grote Twijfelaar 140 x 200 centimeter
Kleine Tweepersoons 160 x 200 centimeter
Grote Tweepersoons 180 x 200 centimeter
Kingsize 200 x 200 centimeter

Waarom kiezen voor een koudschuim matras?

Wanneer u nieuwe producten voor in de slaapkamer nodig heeft, dan bent u op Bedden.nl aan het juiste adres. Wij hebben een breed aanbod aan bedden, boxsprings, dekbedden, kussens, bedtextiel en matrassen. Naast het bedframe en een bedbodem is een matras echt de basis voor een goede nachtrust. Aangezien u meer dan 1/3e van een etmaal slaapt, is het ontzettend belangrijk dat u het beste matras kiest dat past bij uw wensen. Voor iedereen is het namelijk verschillend welk matras het meest geschikt is. De keuze voor een koudschuim matras is afhankelijk van uw gewichtsklasse, slaaphouding en of u alleen slaapt of samen. Bij de koudschuim matrassen in ons assortiment staan een aantal van deze dingen vermeld om het u makkelijk te maken. U kunt ook gebruik maken van de filters. Mocht u er niet uitkomen, dan kunt u altijd advies vragen aan onze vriendelijke en gespecialiseerde klantenservice!

Waar vind ik goedkope koudschuim matrassen?

Wanneer u een extra goedkoop matras wilt kopen, kunt u een kijkje nemen in onze matras outlet. In de outlet kunt u verschillende soorten en maten matrassen vinden tegen zeer lage prijzen, waaronder ook koudschuim matrassen. De matrassen in de outlet zijn van even hoge kwaliteit als de matrassen in het reguliere assortiment. De prijzen van deze goedkope matrassen zijn extra laag, omdat het producten betreft die uit het assortiment zijn gehaald of verkeerd besteld zijn. U kunt ook onze weekacties in de gaten houden.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.