Van hoog naar laag sorteren

1 item(s)

Van hoog naar laag sorteren

1 item(s)

Kapok kussens op Bedden.nl

Kapok kussens zijn stevige kussens van natuurlijk materiaal. Kapok is dan ook een natuurlijke grondstof waar geen onnodige kunstmatige materialen of stoffen aan worden toegevoegd. Wanneer u slaapt op een kapok kussen, dan slaapt u op een kussen dat gevuld is met heerlijk zacht plantendons uit de kapoknoot van de gelijknamige boom. Het materiaal is licht en zacht, maar is steviger dan eenden- of ganzendons. Op Hoofdkussens.nl hebben wij een aantal kapok hoofdkussens in ons assortiment, die allemaal de verschillende goede eigenschappen van kapok hebben en aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Wij streven er naar om u de grootste kortingen en dus de laagste prijzen te garanderen.

Eigenschappen van een kapok kussen

Kapok is een natuurlijk materiaal dat afkomstig is van de kapokboom. De donsvezels worden geplukt, schoongemaakt en verwerkt tot kussenmateriaal. Het materiaal is volledig plantaardig en voelt zacht en wattig aan. Hierdoor is het ideaal materiaal voor in een hoofdkussen. Afhankelijk van de vulhoeveelheid kan het kussen steviger en dikker gemaakt worden, maar het kussen zal altijd een bepaalde zachtheid hebben. Doordat het materiaal licht is, is het makkelijk te vormen. Het deukt iets minder snel uit dan een schuim vorm, maar heeft wel een zekere veerkrachtigheid waardoor het niet volledig inzakt wanneer u er op gaat liggen.

Eenvoudig onderhoud kapok kussens

Kapok heeft van zichzelf een vettig laagje. Dit is een soort was. Om deze reden kunnen kapokkussens niet gewassen worden. Wanneer een kapok kussen een afneembare hoes heeft is dit uiteraard wel mogelijk. U kunt ook zelf een kussenmolton of kussenbeschermer om uw kapok kussen heen doen, zodat het kussen langer hygiënisch blijft. Een afneembare hoes is makkelijk te wassen en kan vaak ook in de droger, waardoor het binnen een dag weer schoon is! Daarnaast is het altijd goed om het kapok hoofdkussen een aantal keer per maand op te schudden en het minimaal één keer per maand even te laten luchten. Dit kan buiten, maar dit kan ook door het raam en de deur van de slaapkamer beide open te zetten.

Anti allergische vulling

Dankzij het waslaagje wat hierboven genoemd is, zijn kapok kussens hypoallergeen. Dit betekent letterlijk weinig allergeen, dus weinig kans op allergische reacties. Dit houdt in dat het materiaal huisstofmijt afstoot. Hierdoor zijn deze hoofdkussens zeer geschikt voor mensen die snel allergisch zijn, maar ook voor mensen die astma of andere ademhalingsproblemen hebben.

Voordelen van kapok kussens

Wanneer u slaapt op een kussen van kapok, dan geniet u van een geweldige combinatie tussen stevigheid en comfort. Het kussen is niet hard, maar biedt wel voldoende ondersteuning voor een ontspannen nachtrust. Een kapok kussen heeft het vermogen om vocht snel en goed op te kunnen nemen. Hierdoor blijft het kapok kussen lekker koel aanvoelen, waardoor het kussen ook zeer geschikt is voor gebruik in de warme zomernachten. Ieder mens verliest gemiddeld 200 milliliter vocht per nacht, waardoor absorberend vermogen van een kussen een prioriteit in uw keuze kan zijn. Bij een kapok hoofdkussen wordt het vocht direct afgevoerd, maar niet opgenomen door de vezels, waardoor uw kussen niet klam zal worden.

Kapok kussen kopen op Bedden.nl

U kunt uw kapok kussen kopen bij Hoofdkussens.nl, evenals diverse andere soorten hoofdkussens van goede kwaliteit zoals synthetische kussens en traagschuim kussens. Voor een comfortabel kapok kussen betaalt u in de webwinkel een sterk gereduceerde prijs. Wanneer u een keuze heeft gemaakt kunt u bij ons voordelig uw nieuwe product bestellen:

  1. U plaatst het product in de winkelmand
  2. U klikt op bestelling afronden
  3. U vult uw persoonlijke gegevens in
  4. U kiest een betaalmethode en rekent af

Als u een product bij ons bestelt kunt u kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden. U kunt betalen met Afterpay. Hiermee voldoet u het te betalen bedrag achteraf, dus wanneer u het product heeft ontvangen. U kunt ook gelijk betalen met iDeal, Paypal of uw creditcard. Alle betaalopties zijn beveiligd om fraude te voorkomen. Zodra de bestelling is geplaatst zullen wij de verzending aanmaken en er voor zorgen dat uw producten zo snel mogelijk bij u thuisbezorgd worden. Mocht u advies nodig hebben over het kiezen van uw nieuwe kapok kussen of wilt u meer informatie over de veiligheid van het bestelproces? U kunt elke werkdag tussen 9.00 en 17.30 terecht bij onze klantenservice. U kunt een e-mail sturen naar [email protected] of ons bellen op 020-2624202.