Er komen geen producten overeen met de selectie.

Boekweitkussens

Boekweitkussens zijn hoofdkussens die gevuld zijn met de omhulsels van boekweitzaad. Deze boekweitdoppen zijn biologisch, waardoor een boekweitkussen een natuurlijk en milieuvriendelijk product is. Veel mensen verwachten dat het liggen op deze doppen zeer comfortabel is, maar wie eenmaal op een boekweitkussen heeft geslapen wil nooit meer iets anders. Tegen alle verwachtingen in zijn de boekweitkussens optimaal comfortabel, waardoor zij meewerken om een zeer goede nachtrust te verkrijgen in alle slaapcomfort die u nodig heeft.

Waarom een boekweitkussen kopen?

Boekweitkussens worden ook wel gezondheidskussens genoemd en dat is natuurlijk niet voor niets. Een boekweitkussen heeft het vermogen zowel de nek als de rug optimaal te ondersteunen, in welke slaappositie u ook ligt. De doppen schuiven precies zo langs elkaar dat zij u optimaal ondersteunen en voorkomen dat er vervelende drukpunten ontstaan. Deze ondersteuning helpt u om tijdens de slaap volledig te kunnen ontspannen. De optimaal ondersteunende eigenschappen van het kussen hebben dan ook een gezond effect op het hele lichaam. Wanneer uw hoofd koel is tijdens de slaap, dan slaapt u aanzienlijk beter. Belangrijk is wel dat de voeten dan goed warm zijn. Het boekweitkussen zorgt voor de nodige koelte voor het hoofd, terwijl diverse andere producten van Bedden.nl er speciaal zijn voor heerlijke warme voeten.

Voorkom en verhelp gezondheidsklachten

Heeft u na de nacht, of eigenlijk altijd, last van klachten in de nek, de rug of de schouders? Boekweitkussens zijn er om deze klachten te verminderen en te verhelpen. Tevens helpen de kussens nieuwe klachten te voorkomen. Een kussen gevuld met boekweitdoppen is dan ook een gezonde keuze voor iedereen.