Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wat voor bed is een 120x200 bed?

Een bed 120x200 cm is een twijfelaar. Deze bijzondere maat kan als groot eenpersoonsbed of als klein tweepersoonsbed gebruikt worden. Op Bedden.nl vindt u boxsprings en bedden in deze speciale afmeting. Een twijfelaar van 120x200 cm is bijvoorbeeld een perfecte oplossing als u af en toe logees krijgt of als u een kleine slaapkamer heeft!

Wat is het voordeel van een bed van 120x200 centimeter?

Een bed van 120x200 centimeter past in bijna elke slaapkamer! Het bed is compact en praktisch, maar biedt wel slaapplaats aan twee personen. Hierdoor is het een populaire maat onder studenten. Wanneer je als student voor het eerst op kamers gaat, is een bed van 120x200 een ideale oplossing voor in je studentenkamer! Een ander voordeel aan deze afmeting, is dat het bed ook goedkoper is dan een tweepersoonsbed. Voor een lagere prijs ontvangt u hetzelfde comfort!

Uit welke onderdelen bestaat een twijfelaar bed van 120x200 cm?

Afhankelijk van het type bed bestaat een bed van 120 cm breed meestal uit:

  • Het bedframe
  • Een lattenbodem van 120x200 cm
  • Pootjes van het bed

In een aantal gevallen worden er lattenbodems van 60x200 bij het bed geleverd, maar over het algemeen heeft een 120 bij 200 bed een lattenbodem in dezelfde maat. Check bij uw aankoop ook goed wat er wel en niet meegeleverd wordt met het bed. Er wordt namelijk niet altijd een matras of lattenbodem meegeleverd, of uw voorkeuren kunnen bij een ander matras of lattenbodem liggen.

Welke maat dekbed past bij een 120x200 bed?

Bij een bed van 120x200 heeft u een keuze in maat dekbed. Wanneer u alleen in het bed slaapt is een eenpersoonsdekbed van 140x200 een prima keuze, maar wanneer u met twee personen in het twijfelaar bed slaapt is het prettiger om te slapen onder ene tweepersoonsdekbed van 200x200 cm! Hiermee voorkomt u getrek aan de deken wanneer u met uw partner in bed ligt.

Zijn er ook 120 cm bedden die langer zijn dan 200 cm?

In ons assortiment kunt u ook een aantal bedden vinden met aangepaste maten. Bent u bijvoorbeeld langer dan 1,90., dan is een bed van 210 of 220 centimeter lang een betere optie. Hiermee voorkomt u dat u met uw hoofd tegen het hoofdbord aan ligt, of dat u met uw voeten over de rand van het bed ligt. Beide zijn geen comfortabele posities. Wees dit voor en ga voor een bed met speciale afmetingen.

Hoe koop ik online een bed van 120x200 cm?

In het assortiment van Bedden.nl vindt u een ruim aanbod aan twijfelaar bedden van 120x200 cm. Wanneer u een bed heeft gevonden wat past bij uw interieur en bij uw persoonlijke voorkeuren, kunt u, na het selecteren van de juiste afmeting, het product in de winkelwagen plaatsen. Vanuit hier kunt u in een paar eenvoudige stappen uw gegevens invullen en uw product afrekenen met één van onze veilige betaalmethodes.

Wanneer u de bestelling heeft geplaatst ontvangt u een orderbevestiging. Wanneer er een levering ingepland wordt voor het bed wordt er van te voren contact met u opgenomen, zodat u weet wanneer uw nieuwe bed van 120x200 cm geleverd wordt.