Van hoog naar laag sorteren

1 - 9 van 13 items

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

1 - 9 van 13 items

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Is een bed 140x200 een twijfelaar of tweepersoonsbed?

Een bed 140x200 cm is officieel een twijfelaar. Er ontstaat vaak verwarring doordat er meerdere maten twijfelaars bestaan namelijk 120 cm, 130 cm en 140 cm breed. Een twijfelaar bed van 140x200 is echter wel ruim groot genoeg om met twee personen in te slapen en wordt dus vaak als tweepersoonsbed gebruikt.

Welke maat dekbed is geschikt voor een 140x200 bed?

Dit is afhankelijk van of u alleen of met twee personen in het bed slaapt. Slaapt u alleen, dan is een eenpersoonsdekbed in de maat 140x200 prima, maar als u met twee personen slaapt dan is een dekbed van 200x200 centimeter prettiger. U wilt immers niet de hele nacht aan de deken lopen trekken. Er is ook nog variatie mogelijk in de lengte maten van dekbedden. Zo kunt u kiezen voor een dekbed van 200, 210 en 220 centimeter lang. De langste is geschikt voor een langer bed, maar als u het heerlijk vindt om de deken helemaal over uw hoofd te trekken, dan kunt u deze ook gebruiken op een bed 140x200!

Een andere ideale oplossing voor als u geen koude voeten wilt, is een dekbedovertrek met instopstrook. Deze strook van ongeveer 20 centimeter lang kunt u vast stoppen bij uw voeteneind zodat de deken goed op zijn plaats gehouden wordt.

Wat is er inbegrepen bij de bestelling van mijn bed van 1.40 bij 2.00 meter?

Dit hangt af van het ledikant dat u bestelt. Per ledikant leveren wij wel of niet een lattenbodem en matras mee. Wilt u een compleet nieuwe set? Kijk dan goed wat er precies meegeleverd wordt. Mocht het ledikant zonder lattenbodem en matras geleverd worden, dan kunt u op onze site wel terecht voor die producten! U kunt deze dan los van uw 140x200 ledikant bestellen!

Hoe kan ik mijn twijfelaar bed het beste onderhouden?

Ten eerste is het belangrijk dat het bed goed in elkaar wordt gezet. Als alles volgens de meegeleverde handleiding wordt gedaan en u geen onderdelen overhoudt weet u zeker dat het bed 140x200 goed in elkaar is gezet. Zorg er ook voor dat als er rubbertjes voor onder de pootjes worden meegeleverd, deze er ook onder worden geplakt. U kunt er ook voor kiezen om dit antislip materiaal zelf aan te kopen en eronder te plakken zodat uw bed stevig staat!

Ten tweede kunt u uw bed afnemen met een vochtige doek of met een stoffer. Dit is uiteraard afhankelijk van of uw bed wel of niet bekleed is en met welk materiaal dat is gedaan. U kunt ook met de stofzuiger onder het bed zuigen en u kunt het matras optillen en de lattenbodem schoonmaken op die manier. Wanneer u alles stofvrij houdt is de kans op huisstofmijt ook minder groot!

Een 140x200 bed met vlakke of verstelbare lattenbodem?

Wanneer u meer comfort wil dan een “gewoon” vlak bed, kunt u kiezen voor een bed 140x200 cm met een verstelbare lattenbodem. Deze lattenbodem kan met de hand óf met een druk op de knop verstelt worden. U kunt op Bedden.nl eenvoudig een complete set samenstellen van ledikant, verstelbare lattenbodems en matras. Het voordeel aan een verstelbare lattenbodem is dat u hierbij het hoofdeind omhoog kan zitten als u rechtop in bed wilt zitten en steun in uw rug nodig heeft. Een ander voordeel is dat het voeteneind ook verstelbaar is en dus in een ideale relaxpositie gesteld kan worden. Gebruikt u uw bed niet alleen om in te slapen, maar ook om in te lezen of om in film te kijken, dan is een verstelbaar bed 140x200 ideaal!

Kan ik mijn bed in 140x200 laten thuisbezorgen?

Ja, dit kan zeker als u bestelt op bedden.nl. In ons assortiment vindt u mooie en goedkope bedden in de maat 140x200 cm. Wij hebben bedden in verschillende prijsklassen zodat er voor ieder wat wils is. Bent u op zoek naar een eenvoudig en goedkoop bed van 140 bij 200? Dan kunt u deze via een paar stappen snel online bestellen en laten thuisbezorgen! U plaatst het bed in de winkelwagen, u vult uw gegevens in en u plaatst de bestelling. U ontvangt vervolgens een orderbevestiging en vanaf daar zullen wij er alles aan doen om uw nieuwe 140x200 bed zo snel mogelijk thuis te bezorgen!