Van hoog naar laag sorteren

8 item(s)

Van hoog naar laag sorteren

8 item(s)

Metalen bedden

Hoe we door de dag heen presteren hangt erg van onze nachtrust af. Goed slapen is uitgerust wakker worden. Elke architect is er van bewust dat ze een goede fundering nodig hebben om een stevig staande wolkenkrabber te bouwen. Het is dus essentieel om een bed frame te hebben die uw matras goed kan ondersteunen. Doordat een metalen bed stevig en stabiel is, zorgt het voor de extra ondersteuning die uw matras nodig heeft voor een goede nachtrust. Naast uitgerust wakker worden zorgt het ook voor een stijlvolle slaapkamer. Uw slaapkamer moet een plaats van comfort en ontspanning zijn die u goed voorbereidt op de volgende dag.

Metalen bedden zijn de koningen van veelzijdigheid. Wilt u een klassieke, eenvoudige, elegante of moderne stijl aanhouden in uw slaapkamer? Binnen ons assortiment heeft u ruime keus in verschillende soorten metalen bedden en kunt u er helemaal op los gaan. Om de keus gemakkelijker te maken en ervoor te zorgen dat u uitgerust wakker wordt, elke keer dat u uw ogen sluit, hebben wij deze gids samengesteld om het keuzeproces te vergemakkelijken.

Waarom een metalen bed?

 1. Stevig: Metalen bedden splinteren en buigen niet zo gemakkelijk. U hoeft u dus geen zorgen te maken over het kromtrekken of verzwakken van uw bed frame over de jaren heen.
 2. Licht van gewicht: Dit zorgt ervoor dat je uw metalen bed gemakkelijk kunt verplaatsen indien nodig.
 3. Duurzaam: Daarnaast zijn metalen bedden ook duurzaam, omdat ze in tegenstelling tot houten bedden niet rotten of splinteren en weinig onderhoud vereisen.
 4. Bespaart geld: geen onderhoud betekent minder geld investeren en meer geld besparen, wat als muziek in de oren klinkt.

Belangrijk om te weten voor u een metalen bed aanschaft

Naast persoonlijke voorkeur zijn er ook een aantal factoren waarmee u rekening moet houden bij het aanschaffen van een matras. Om het keuzeproces te vergemakkelijken hebben wij een overzicht gemaakt.

Welk matras is geschikt voor mij?

Hier zijn een aantal factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een matras :

 • Afmetingen
 • Voorkeur voor hardheid
 • Voorkeur voor matrasvulling
 • Gewichtsklasse

Afmetingen:

Voor u een bed frame koopt moet u eerst nagaan wat de afmeting van uw matras is. Het is aangeraden om een matras aan te schaffen waarbij de handen en voeten ruimschoots binnenboord gehouden kunnen worden.

Bij een persoon met een lengte van 1 meter 84 is ideaal om hier 20 centimeter bij op te tellen, wat een totaal maakt van 204 centimeter. Het advies is om dan te kiezen voor een matras met een lengte van minimaal 210 centimeter.

Voorkeur voor hardheid:

Naast een goed passend matras is het ook belangrijk om na te gaan op wat voor matras u het prettigst ligt. In ons assortiment kunt u kiezen uit verschillende gradaties van hardheid.

 • Medium-stevig: Geschikt voor mensen die het prettig vinden dat het matras zacht aanvoelt.
 • Medium: Geschikt voor mensen die net iets meer ondersteuning willen ervaren tijdens het slapen.
 • Stevig: Vanaf ca. 90 kg, geschikt voor mensen die meer ondersteuning willen, of niet zo snel willen wegzakken in het matras.

Welke afmetingen metalen bedden zijn er?

In ons assortiment vindt u verschillende soorten metalen bedden.

Maat Afmeting metalen bedden
Eenpersoons 90 x 200 centimeter
Kleine Twijfelaar 120 x 200 centimeter
Grote Twijfelaar 140 x 200 centimeter
Kleine Tweepersoons 160 x 200 centimeter
Grote Tweepersoons 180 x 200 centimeter
Kingsize 200 x 200 centimeter

Hoe bestel ik mijn metalen bed online?

Na uw keuze te hebben gemaakt kunt u eenvoudig uw metalen bed in onze webwinkel bestellen. Door middel van eenvoudig de afmeting aan te geven en het product naar keuze aan de winkelwagen toe te voegen. Daarna vult u uw gegevens in, zodat wij het product veilig en snel voor u aan huis kunnen leveren en als laatst geeft u uw betaalmethode aan. Betalen gaat zeer eenvoudig en vertrouwd door middel van verschillende betalingsmogelijkheden. U heeft de keuze uit PayPal, iDeal, Klarna, Capayable, Betalen bij levering en Creditcard. Als de betaling is voldaan wordt uw metalen bed zo spoedig mogelijk bij u aan huis geleverd.

Hoe zit het met thuisbezorging?

Alle producten die u online bij ons bestelt worden tot aan huis bezorgd. Bij de meeste bedden bieden wij een extra service aan, waarbij u eenvoudigweg kunt kiezen voor levering tot aan de deur. Elke bestelling wordt geleverd met gebruiksaanwijzing. Aan de hand van de gebruiksaanwijzing zet u uw nieuw metalen bed zo in elkaar!