Er komen geen producten overeen met de selectie.

Futonbedden

Futonbedden worden vaak vergeleken met bedbanken en in veel opzichten komen deze twee producten dan ook goed overeen. Wel zijn er enkele belangrijke verschillen, als het comfort. Een futon bed is aanzienlijk comfortabeler dan een bedbank. Bij een bedbank of slaapbank heeft u toch vaak al snel last van harde delen in het matras, daar waar de scharnieren en het frame zich bevinden. Daarnaast zijn de delen van een bedbank vaak niet helemaal gelijk, waardoor u snel pijnklachten in de nek, de rug en de schouders kunt ontwikkelen. Met een futon bed heeft u hier geen last van. De futonbedden zijn goed vlak en hebben geen harde delen in het matras.

Futonbedden hoeven niet alleen voor logies te zijn

Vaak worden futonbedden gebruikt voor mensen die af en toe eens een nachtje blijven slapen. Wanneer u regelmatig mensen te logeren heeft, dan wilt u natuurlijk wel dat deze de nacht ook op comfortabele wijze kunnen doorbrengen. Een futon bed is dan ook uitstekend om als logeerbed te gebruiken. Toch wordt dit bed ook steeds vaker in de slaapkamer geplaatst voor dagelijks gebruik. Veel mensen slapen heerlijk op een futon bed en de aantrekkelijke prijs zorgt ervoor dat steeds meer mensen ervoor kiezen altijd op dit bed te slapen.

Een futonbed naar wens

Uw bed is één van de belangrijkste meubelstukken die u in huis heeft staan. Wanneer u niet lekker kunt slapen op uw bed, dan kan dit ten koste gaan van uw dagelijks functioneren. Bij Bedden.nl kunt u de meest uiteenlopende bedden kopen, waardoor er altijd bedden (zoals futonbedden) beschikbaar zijn die aan uw wensen en behoeften voldoen. Neemt u gerust even een kijkje in het ruime aanbod futon bedden.