Van hoog naar laag sorteren

2 item(s)

Van hoog naar laag sorteren

2 item(s)

Wat is een hemelbed?

Een hemelbed is een bed met daar aan vast een hemelconstructie. Dit is een soort overkapping waaraan gordijnen zijn bevestigd. Deze gordijnen kunnen dicht om een afgesloten ruimte te creëren wanneer u in het bed ligt.

Waarom een hemelbed?

Een hemelbed heeft van zichzelf al een klassieke en romantische uitstraling. Doordat hemelbedden bestaan uit een frame met elegante spijlen en een constructie met gordijnen, waant u zich in een romantische sfeer. Wilt u een elegante sfeer creëren in de slaapkamer? Dan is dit bed een perfecte keuze voor u. Een ander voordeel van een hemelbed is dat u de gordijnen dicht kunt doen voor meer privacy.

Een hemelbed is redelijk groot en heeft daardoor een grote impact op de sfeer in de slaapkamer. Vanwege het formaat wordt het bed hierdoor de eyecatcher van de slaapkamer. Het bed biedt naast sfeer ook slaapcomfort. Op Bedden.nl vindt u stevige hemelbedden voor scherpe prijzen.

Hoe kan ik het hemelbed monteren?

Onze hemelbedden worden ongemonteerd geleverd in een aantal dozen. De levering is vaak tot aan de deur. Bij het product wordt ook een handleiding meegeleverd, zodat u volgens een eenvoudig stappenplan uw nieuwe bed in elkaar kunt zetten. Over het algemeen zijn de constructies eenvoudig in elkaar te zetten aan de hand van de uitleg die in de handleiding gegeven wordt. Mocht u er alsnog niet uitkomen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Is een hemelbed ook geschikt voor kinderen?

Heeft u een zoon of dochter die gek is van alles wat met prinsen en prinsessen te maken heeft? Vindt u het belangrijk dat uw kindje een bed heeft waar hij of zij goed in kan slapen en waar hij of zij lang mee kan doen? Dan is een hemelbed zeker geschikt voor uw zoon of dochter! De hemelbedden op Bedden.nl zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende afmetingen, waardoor ze geschikt zijn voor uzelf, maar ook voor uw kind. Kinderen wanen zich met zo’n bed en met behulp van hun rijke fantasie al snel in koninklijke sferen.

Wat heb ik naast een hemelbed nog meer nodig om lekker te slapen?

Onze hemelbedden worden meestal wel inclusief lattenbodem geleverd, maar zonder matras . Kijk goed bij de productspecificaties wat er inclusief geleverd wordt. Uw slaapcomfort wordt bepaald door een combinatie van het bed met lattenbodem, het matras, maar ook het hoofdkussen. Zorg er voor dat deze allemaal op elkaar afgestemd zijn zodat u heerlijk kunt slapen!

In welke afmetingen zijn hemelbedden beschikbaar?

De hemelbedden op Bedden.nl zijn in één- en tweepersoonsvarianten verkrijgbaar. De beschikbare afmetingen zijn:

Mocht u andere afmetingen nodig hebben, informeer dan even bij onze klantenservice wat de mogelijkheden zijn.

Hoe kan ik een goedkoop hemelbed kopen en laten thuisbezorgen?

Bij Bedden.nl vindt u een breed assortiment aan bedden. Als uw keuze voor een hemelbed vastligt kunt u overgaan tot de aankoop. Dit is een eenvoudig proces wat niet veel van uw tijd hoeft te kosten:

  1. U gaat naar de winkelwagen en klikt daar op bestelling afronden.
  2. In het scherm wat daarop volgt kunt u uw persoonsgegevens invullen.
  3. In dit menu heeft u ook nog de keuze om een account aan te maken voor een mogelijke volgende bestelling, of enkel de bestelling te plaatsen.
  4. Voor de verzending heeft u een aantal opties. U kunt uw bestelde kunt het product laten leveren tot aan de deur of zelfs tot in de slaapkamer.
  5. De volgende stap in het bestelproces is de betaling. Voor het betalen van het hemelbed zijn verschillende opties. De bekendste opties zijn iDeal, PayPal en Creditcard. Overige opties zijn Klarna en Betaling bij levering.

Wanneer u deze stappen heeft doorlopen wordt de bestelling in werking gezet en zult u een bevestigingsmail ontvangen met de verwachte leveringstermijn en datum.