Van hoog naar laag sorteren

1 - 9 van 24 items

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Van hoog naar laag sorteren

1 - 9 van 24 items

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Wat zijn de voordelen van een kinderbed?

Een kinderbed is speciaal ontworpen zodat kinderen heerlijk kunnen slapen. De nachtrust van een kind is anders dan de nachtrust van een volwassene. Om die reden worden er ook andere eisen gesteld aan kinderbedden, maar ook aan kinder- matrassen, dekbedden en kussens.

Een voordeel van een kinderbed is dat de maat geschikt is voor de kleine slaper. Een ander voordeel is dat het model vaak gericht is op kinderen en deze dus goed past in de kinderkamer. Zo zijn er verschillende thema bedden te vinden, die passen bij elke kinderkamer.

Wat bevordert de nachtrust van mijn kind?

De nachtrust van uw kindje wordt door vele factoren bepaald, zoals de temperatuur in de slaapkamer, het wel of niet doen van een middagdutje, het doorkomen van tandjes etc. Dit zijn veelal factoren waar u geen invloed op heeft. Waar u wel invloed op heeft is het kinderbed. Wanneer u wilt dat uw kindje goed slaapt kunt u ervoor zorgen dat de combinatie van het bed, lattenbodem, matras, dekbed en hoofdkussen helemaal goed bij uw kindje past!

Maakt uw zoon of dochter net de overstap van een babyledikant naar een kinderledikant? Laat uw kind meebeslissen over het kinderbed en de dekbedovertrek. Zo kan uw kindje langzaam wennen aan het idee!

Hoe weet ik wanneer een kinderbed goed is voor mijn kind?

Een bed voor uw kind uitzoeken is altijd moelijker dan een product voor uzelf omdat u het zelf niet kunt voelen. Als u rekening houdt met de volgende punten wordt het maken van een keuze iets makkelijker:

  • Gewicht van uw zoon of dochter
  • Anti-allergisch of normaal
  • In een hoogslaper of laag bed slapen

Wanneer een kind tijdens de nachten veel ontwaakt omdat het niet comfortabel ligt, gaat dit ten koste van zijn of haar ontwikkeling. Als ouder wilt u er uiteraard alles aan doen om dit te voorkomen. De goedkope kinderbedden van Bedden.nl bieden uw kind gegarandeerd het comfort dat het nodig heeft om de hele nacht lekker te kunnen slapen.

Wat is de beste slaapcombinatie voor kinderen?

Niet alleen het bed is van grote invloed op de nachtrust van uw kind, maar uiteraard ook het matras, het kussen en het beddengoed. In combinatie met het kinderbed, vormt het matras de basis. Wanneer de basis niet goed is, zal uw kind niet lekker slapen. Uiteraard moet het hoofdkussen ook aangenaam zijn en voldoende steun bieden. Tot slot is er bedtextiel in diverse stoffen. De materialen dienen voor uw kind prettig aan te voelen. Daarnaast kan er gevarieerd worden met thema dekbedovertrekken. Ze zijn er in allerlei kleuren en variaties, zodat ieder kind een keuze kan maken bij ons. Hier kunt u alles bestellen wat u nodig heeft om uw kind een goede nachtrust te bieden, van kinderbedden, matrassen en kussens tot textiel van hoge kwaliteit en dat allemaal tegen een onverslaanbaar lage prijs.

Wat is de afmeting van een kinderbed?

Type bed Afmeting
Baby-bed 60 x 120 centimeter
Peuterbed/ kinderbed 70 x 140 centimeter
Volwassen ledikant 90x200centimeter

Hoe kan ik een kinderbed online bestellen?

Als u een mooi bed voor uw kind heeft gevonden, kunt u bij Bedden.nl uw kinderbed online kopen. Niet alle kinderbedden hebben een matras bijgeleverd, dus als u deze ook nodig heeft kunt u deze bijbestellen via onze matrassen pagina. Let hierbij goed op de afmetingen van het bed en de afmetingen van het matras. Wanneer u alles gevonden heeft wat nodig is kunt u eenvoudig het bed voor uw kind online bestellen. U gaat naar het winkelmandje, controleert uw bestelling en klikt door naar ‘bestelling afronden’. Hier kunt u uw gegevens, uw betaalgegevens en de bezorginformatie invullen, zodat wij weten hoe en waar we uw kinderbed kunnen thuisbezorgen.