Logeerbedden

Pocketvering Boxspring matrassen

Met pocketvering boxspring matrassen vergroot u uw slaapcomfort. Wij willen voor iedereen comfort en een heerlijke nachtrust en bieden daarom pocketvering boxspring matrassen in verschillende prijscategorieën.
  • CBW Erkend
  • Tot 5 jaar garantie
  • Beste prijsgarantie
  • Achteraf en in 3 termijnen betalen mogelijk
  • Levering aan huis 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 085-0190302 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: [email protected]

Logeerbed kopen

Logeerbedden en bedbanken in allerlei maten, uitvoeringen en prijzen met tot wel 70% korting op de online beddenspeciaalzaak Bedden.nl. Of het nu familie, kennissen of vrienden zijn die bij u willen slapen, het is altijd handig om hen een goede slaapplaats aan te kunnen bieden. Logeerbedden zijn een ideale oplossing omdat de bedden ruimtebesparend zijn. Logeerbedden maken het mogelijk om in een handomdraai een 1 of 2-persoons slaapplaats te creeren, terwijl de bedden in opgeruimde toestand slechts een minimum aan ruimte innemen.

Logeerbedden online

Bent u op zoek naar een goed en goedkoop logeerbed? Dan bent u bij Bedden.nl aan het goede adres. Hier vindt u een uitgebreid assortiment logeerbedden, vouwbedden, opklapbedden, wentelbedden en slaapbanken. Daarnaast vindt u uiteraard andere soorten bedden, matrassen en beddengoed. Al onze logeerbedden (in 1 en 2 persoonsuitvoeringen) zijn van absolute topkwaliteit en uiterst betaalbaar. U kunt nu eenvoudig online een logeerbed met matras kopen via ons veilige betalingssysteem. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze slaapexperts. Zij zijn zowel telefonisch als per email bereikbaar en helpen u graag op weg bij het aankopen van een logeerbed.