Van hoog naar laag sorteren

1 item(s)

Van hoog naar laag sorteren

1 item(s)

Luxe bedden

Bedden.nl heeft een uitgebreide luxe bedden collectie met oog voor detail. De categorie luxe bedden heeft bedden in de aanbieding die een sieraad voor uw slaapkamer zijn. Niet alleen het ontwerp is exclusief en de accessoires zijn stijlvol, de kwaliteit is ook van absolute topklasse. En dat allemaal voor een betaalbare prijs.

Luxe bedden online

Ons kwaliteitscontroleteam controleert uitgebreide de luxe bedden op onze website. Een goede kwaliteit is immers bepalend voor uw tevredenheid op de lange termijn.

Optimaal slaapcomfort met luxe bedden

Onze luxe bedden bestaan uit design bedden met zeer luxe matrassen. De bedden hebben vaak pocketveren matrassen voor optimale steun aan uw lichaam. Sommige matrassen zijn omhuld en afgedekt met zuivere, natuurlijke materialen. De luxe biedt extra steun in de schouderzones en bij de lendenen. In de bodem van sommige luxe boxsprings en in de matrassen is 18 cm hoge pocketveren geplaatst. De gevoelige lichaamszones, zoals schouders, rug en lendenen krijgen hierdoor maximale ondersteuning of het nu gaat om een 1 persoons matras of 2 persoons matras. Een ultiem slaapgenot met exclusieve boxsprings voorzien van de nieuwste technieken. Ook in elektrische uitvoering waarmee uw bed in elke door u gewenste stand kan zetten, zodat u vanuit uw bed comfortabel televisie kan kijken of ontspannen een boek kan lezen.

Eenvoudig online bestellen

Bestel luxe bedden online of andere type bedden via ons eenvoudige en veilige online bestelsysteem. In onze webwinkel stelt u eenvoudig uw complete slaapkamer samen. Of nu op zoek bent naar eenvoudige of luxe bedden met een matras, bij ons kunt u alle kanten op. Zoals u gewend bent van ons: de beste kwaliteit bedden in uw prijsklasse!