Van hoog naar laag sorteren

1 item(s)

Van hoog naar laag sorteren

1 item(s)

Metalen bed

Bedden.nl heeft een uitgebreid aanbod van metalen bedden, zowel met een strak als sierlijk design. Metalen bedden zijn tijdloze slaapmeubels voor uw slaapkamer waardoor ze bij vrijwel elk interieur passen. Onze metalen bedden hebben een stijlvol design maar stralen ook robuustheid of romantiek uit.

Metalen bedden - belangrijke voordelen

  • Levensduur: een metalen bed gaat een leven lang mee. In ieder geval veel langer dan houten bedden. Bijkomstig voordeel van de robuustheid van metaal is dat deze bedden nooit kraken of piepen.
  • Onderhoud : een metalen bed behoeft bijna geen onderhoud! Zo af en toe even het bed afstoffen en met een natte doek kuisen en u bent klaar! Houten bedden zijn bijvoorbeeld veel minder onderhoudsvriendelijk.

De bedden in ons metalen bedden assortiment zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, maten en soms ook kleuren. Bekijk in alle rust het assortiment van onze bedden en matrassen outlet en neem gerust contact met ons op als u vragen over een metalen bed of ander product heeft. Alle bestellingen worden netjes bij u thuisbezorgd en wanneer nodig voor u thuis gemonteerd.